nikaragva napisao:
Gde si ti gledao te cene?
Nisi trebao svojim autom ici na pregovore, nego pozajmiti od nekog juga. Prepolovili bi cenu

Zapravo preko maila i telefonom sam se raspitivao
Na dva mesta kod dve firme koje se reklamiraju da to rade sam pitao.
Jos ne samo da su skupi, nego i pojma nemaju. Sa jednim sam morao da razmenim 10 mailova dok posle svih detaljnih pitanja sta nosim sam dobio odvalu od odgovora da je sleper 4500e pa ja uzmem koliko mi treba... (i sad mi nije jasno dal bi oni preuzeli u radnji sta treba i dal bi mi doneli pred vrata, nisam imao snage vise da se dopisujem i ponavljam ista pitanja u krug).
Drugi mi je savetovao da namestaj prijavljujem kao polovan iz ne znam ni kog razloga, da bi izbegao neko placanje... A prvo necu da izbegnem placanje, nemam problema da platim carinu u Ch koliko kosta, a drugo na nov dobijam povrat poreza, al sta to njega briga...
NexT napisao:Kontam da za 2200 mozes sve da kupis novo i ne razmisljas da li ce ostetiti.
Gde da kupim? Zapravo samo razlika u ceni ISTOG namestaja tamo i ovde je oko 5000e, sto ne znaci da cu nekome da poklonim 2000e.[/quote]
Floyd napisao:Pa ti vozis kombi a angazujes drugi za selidbu
Salu na stranu, bolje je naci nekog sa sleperom ko radi te ture i cenu ti odredi prema kolicini stvari.
Tako smo mi slali iz FR a mogu i da ti proverim ovde na jednom mestu, pa ti javljam.
Najmanje ti se isplati da iznajmis kombi i vozis sam...
Aj molim te raspitaj se.
Naravno, to da iznajmljujem kombi ne bi trebalo nikako da se ispalati (mada se pored oveih odvala od cena i to debelo isplati), svakako ja bih izbegao bilo kakvu petljanciju ako je moguce. Hocu da pokupe u radnji, odrade spediciju (to se posebno placa, van onih cena sto sam pominjao) i da mi donesu pred zgradu.