Aaa ne... Ja ne pijem

Mora neko i trezan da ostane

mislis da ces u znatno krace da stanes na 4D nego na 3D?McGruja napisao:U identicnim uslovima (mozda je bilo stepen-dva hladnije) sam sa tim gumama, i zahvaljujuci tom osecaju sigurnosti imao cukanje prilikom naglog kocenja nekig bosanca ispred menetrojanac napisao:I ovaj put su se Dunlop WS 3D pokazale vrhunski, nigde nikakav problem, bukvalno kao po suvom. Ne sviđa mi se što mi stvaraju taj osećaj sigurnosti, ali su zaista odlične, samo da se ja opametim pa da ipak ne testiram granice.
Treptuce zeleno se ukljucilo, ja na gas, a on na kocnicu snazno. I tuk, nista strasno, ali ABS samo kliktao, ja popizdeo
E zato sam prodao 3D
I uzeo 4D
Rakhil napisao:Zato ja operem auto na jesen pa opet na prolece. U medjuvremenu moze da dobije puskiranje na samousluznoj, a i to ako ga usere
Klasicno full pranje i Civic dobije par puta godisnje i to onda kada felne ne mogu lepo da se operu bez da se isprljaju ruke ili kada je potrebno usisavanje i brisanje prasineRakhil napisao:Zato ja operem auto na jesen pa opet na prolece. U medjuvremenu moze da dobije puskiranje na samousluznoj, a i to ako ga usere
Ćuti, zamisli šta bi bilo da voziš Opela.grujicd napisao:Danas me je dva puta "posolio" putarski kamion. Neki bi pravo u najbližu perionicu