Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Adapto allseasons se jutros sasvim lepo ponašao po klizavom kolovozu i povremenoj poledici oko Obrenovca. Stare par godina (ne znam tačno, dobio sam ih na kolima) i vožene preko cele godine. Pozadi sam montirao neke matore zimske sa jedva 5 mm šare i nisu jutros nimalo zanosile.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
U jebote ! Koji auto, koja osovina ? Malo mu zanosi pa je dosao ? Je l vi kazete nesto takvim pacijentima, u fazonu ti si bolestan decko itd. ?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne treba oni to da mu kažu, kaže mu valjda ekipa sa tehničkog pregleda!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ma da, ko da vidi ekipu sa tehnickog
Ti na poslu i nemas bas mnogo kontakta sa ljudima, jel?Ogi napisao:U jebote ! Koji auto, koja osovina ? Malo mu zanosi pa je dosao ? Je l vi kazete nesto takvim pacijentima, u fazonu ti si bolestan decko itd. ?

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Sve gume su bile takve, prva igradnja sa Suzuki Vitara, presla tricavih 78k sa tim gumama. Nikome ti/ja bilo ko, nema prava da kaze nista. Stojim iza stava da ne treba da vozis kola koja ne mozes da odrzavas, ali to je moj stav, zasto mora da bude i neciji takodje. Glup primer, malopre zove stranka i pita da li ima guma za Kia sportage, ima naravno.....jao sto su gume skupe, pa ja nemam para za te gume, pa kredit za auto pa.......(u sebi kazem, pa sto si kupio taj auto, sto nisi kupio polovni Punto i guma ti cirka 4.000 ....) no nebitno
Vole ljudi da im je veći nego komšijin. Mene još više zbunjuje kad neko nema za gorivo i gume, a ima za 3 pakle cigareta dnevno.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
First things come first. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pusaci su ti kao Alfisti - moras biti jedan od njih da bi to razumeo.nidza napisao:nema za gorivo i gume, a ima za 3 pakle cigareta dnevno.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nidžo, a koje ono ti imaš zimske na autu? 

Ultragrip 8? :-D
Ili misliš na Alfu?
Tapatalk 4
Ili misliš na Alfu?
Tapatalk 4