Zanimljivi oglasi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Koliko havarisan?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa mislim da je steta bila oko 8000 EUR ako me secanje dobro sluzi...Delija napisao:Koliko havarisan?
Vazda nekih hebackih 316-ica
Vidjam jednog istog svakodnevno i mogu samo da kazem da je prelep u ovoj kombinaciji.

Имам једно потпитање...
Predrndano izgleda (za 116 konjića)
A za tolko konjića-puno evrića
A za tolko konjića-puno evrića

- Delija
- Kontakt:
Jel i ovaj dobijen na nagradnoj igri?
Ne znam koja bi druga motivacija bila uzeti 316-icu sa M paketom opreme

Ne znam koja bi druga motivacija bila uzeti 316-icu sa M paketom opreme

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
.. prodati ga posle par meseci..
ili koja je motivacija iskesirati 30soma za auto sa 115 konja..
ili koja je motivacija iskesirati 30soma za auto sa 115 konja..
koliko ljudi na forumu ima slabiji auto od 115ps pa voze?
ja bi pre vozio onaj beli 316d m paket sa 20" felnama nego klot 320d na 16"
pogotovu ako neko 90% vremena provodi u gradu...
opet nemam predstavu koja je razlika u ceni 316d vs 320d moguce da je i nesto malo pa je onda suludi uzeti slabiji... ali ko je 4-5k isto bi uradio...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
ja bi pre vozio onaj beli 316d m paket sa 20" felnama nego klot 320d na 16"

pogotovu ako neko 90% vremena provodi u gradu...
opet nemam predstavu koja je razlika u ceni 316d vs 320d moguce da je i nesto malo pa je onda suludi uzeti slabiji... ali ko je 4-5k isto bi uradio...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Koliko ljudi na forumu ima slabiji auto od 120KS a skuplji od 30K eur?
- Delija
- Kontakt:

Da se nadje takav pa da mu odmah presudimo

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
evo ja javno izjavljujem da bi, da mogu, spucao 30+ hiljada evra na 316d sa M paketom ili npr. novi C 180 BE sa 120 ks... Iskreno, za nekog poput mene, vazno je da auto ima dobro vjesanje a dizel sa 85kw + 300NM je za moje potrebe dovoljan...
mozda zvucim kao pozer ali radije bi vozio ljepsi i bolje opremljen auto nego jaci a slabiji... dobro, ovdje ne mislim da sada sanjam S klasu sa 115ks ali osnovna motorizacija je po meni cesto dovoljna.
mozda zvucim kao pozer ali radije bi vozio ljepsi i bolje opremljen auto nego jaci a slabiji... dobro, ovdje ne mislim da sada sanjam S klasu sa 115ks ali osnovna motorizacija je po meni cesto dovoljna.
Slazem se sa ovim da je ako dosta vremena provodis u gradu bolji izbor lep a slabiji,ali u ovom slucaju ne bih nikad kupio konkretan primerak jer kad sam proletos bio u delti sa drugarom, test vozilo 320d automatik sa sport paketom su nudili za 36k.
Po meni pametnija kupovina od ovog. Unutra se razlikuju samo po volanu i dezenu sedista (isto su bila sportska ali bez koze). Felne su mozda bile cak i iste. Problem je u ovom M paketu koji po meni ne izgleda nista specijalno spolja,bas je mlak u odnosu na M3
Po meni pametnija kupovina od ovog. Unutra se razlikuju samo po volanu i dezenu sedista (isto su bila sportska ali bez koze). Felne su mozda bile cak i iste. Problem je u ovom M paketu koji po meni ne izgleda nista specijalno spolja,bas je mlak u odnosu na M3
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja bi radije 200+ konja, oprema je nebitna
samo kubikaža do 2.0
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Ove pare nikad uzeti nece.
A sad se setih, ovaj redovno stoji kod Drinjaka u bulevaru, vidim da mi je poznat. A bas sam mislio da je bar 320d.
A sad se setih, ovaj redovno stoji kod Drinjaka u bulevaru, vidim da mi je poznat. A bas sam mislio da je bar 320d.

Имам једно потпитање...