Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Sport

Post od Piros »

nuk napisao:
Ovde je u pitanju sportista koji je direktno propagirao nacizam na utakmici, neuporedivo sa svim navedenim primerima pa cak i Gurovicem. Ako se secas pokrenulo se to pitanje kada je pred nastup Zvezde u evrokupu i on je bio spreman da stavi zavoj preko tetovaze.
:goodpost: :bravo: Covek je uzeo mikrofon i direktno pozdravio publiku fasistickim pozdravom .
Kad publika nedolicno skandira organizator moze samo da ih upozori preko razglasa, a kad direktni ucesnik kao sada Simunic to uradi onda je to druga prica.
elMaestro napisao:"Eh, da se ja pitam..." 10 bih mu majki...a ne 10 meceva. :besan:
Njega bre, posle ovoga i posle onog bolesnog starta nad Sulejmanijem, treba na lecenje, kakav fudbal...
:plusone: , da je bio adekvatno kaznjen zbog onog starta nad Sulejmanijem mozda bi se i malo opametio.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Slazem se apsolutno da je ogromna razlika kad to skandira publika i kad to uradi "sportista".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Bas tako!
Ko je peavo noz, zica Srebrenica a da nije kaznjen za to?
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Sa tim se slazem i ja. Ipak je on igrac, a ne huligan. Zbog toga i podrzavam kaznu.
(mada iskreno nisam siguran da to nije radio i neko od nasih u proslosti, samo se nije dizala halabuka)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

@nuk
Kaznjeni su klubovi nesto malo po dzepu, a huligani malo juce, kao i uvek...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

I ono sto si napisao noz, zica , Srebrnica je isto kao i ostale nacionalisticke poruke, ali ja koliko znam nijedan nas sportista nije to javno proklamovao na nekom sportskom dogadjaju .
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Da malo iskuliramo politiku?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

@Piros
I ja mislim da nije.

@Geza
Svi smo na istoj strani tako da nema opasnosti :D
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Nema ovde mnogo politike, samo komentarisemo da li je ispravno kaznjen ili ne, i razliku u tezini izgovorene nacionalisticke poruke da li iznosi publika ili akter dogadjaja.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Prepoloviće mu kaznu malo kasnije.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Kaznjen je adekvatno, tj njemu ce sigurno biti preterano jer ce propustiti nesto za sta bi platio milion dolara da ne propusti. Streljanje za primer drugima. Pa ti pevaj sledeci put...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Siguran sam da nije baš tako očajan. On sigurno misli da mu je naneta nepravda, a ovo je za njega potez života i on ej ovo sanjao da uradi, što i ne krije. Biće mu krivo kada bude gledao s tribine drugare, ali kada prođe to biće ponosniji na ovo skandiranje nego na bilo šta u njegovoj karijeri s obzirom da je bek, i to ne što mnogo dobar i nije se nadavao nekih bitnih golova u karijeri.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Posle cuvene kradje protiv nas na finalu kupa 2011. je igrac partizana sa mikrofonom ispred juga poveo pesmu upucenu nama-navijacima Vojvodine, koja se zavrsava sa "pola madjar-pola ustasa", pa je bilo "pojeo vuk magarca"...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Auu, kakva završnica u rukometu. :nesvest:
DukeNS napisao:Posle cuvene kradje protiv nas na finalu kupa 2011. je igrac partizana sa mikrofonom ispred juga poveo pesmu upucenu nama-navijacima Vojvodine, koja se zavrsava sa "pola madjar-pola ustasa", pa je bilo "pojeo vuk magarca"...
Ne znam koja je to pesma, ali mislim da nije Balašević.
Poslednja izmena od perfiko u 16 Dec 2013, 22:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:zastava: :zastava: :zastava:

Na kraju je dobro ispalo...
Odgovori