...i Renault!nuk napisao:Zakljucak, postoji samo premium i polupremiumi

...i Renault!nuk napisao:Zakljucak, postoji samo premium i polupremiumi
Ma pusti ti to bila premijum na žabarski način... Jeste, lepo na oko, pa jednom mesečno u servis da sinhronizuješ karburatore.nidza napisao:Alfa je bila i biće premijum, doduše na žabarski način. Za poznavaoce će uvek da bude na posebnom mestu.
Ako on postane polupremijum, možda je vreme da razmatram promenu marke.nuk napisao:Pre ce Renault biti polupremium, ipak deli motorizaciju sa premium brendom
To su već finese, pričam o životnom putu jednog alfiste kod nas. Uglavnom vozi auto ispod proseka po svemu pa onda sedne u talijanski premium, naravno da će da peva na sav glas. Još ako iz nekog manje-više tromog auta sedne u (m)JTD... pisao sam o onom jednom što gleda svoju 159 karavan kako se šlep sprema da je "utovari" na sred Takovske, on i dalje ima taj pogled u očima, bez prekora, pun ljubavi, ne tiče ga se što ga je ostavio na sred ulice. To se zove bezuslovna ljubavstarac vujadin napisao: Da si seo iz Accorda oduševio bi se takođe.
Opet mašiš...Ji 4Tze napisao:jbg, kad je trenutno najistaknutiji model kod nas dizel iz uvoza kojim se vlasnici ponajviše diče onda možda nisam ja taj koji pogrešno razmišlja?
Kako nema? Kod mene ima za flajku kad se otvori ona pregrada između sedišta, a leti u frižideru hladna koca i čokoladna bananica, za svaki slučaj.milosdoktorabs napisao:u 159 nemas gde ni flasicu ni limenku da stavis,ergonomski sve je manje vise ok,kritike klimatizacija se od menjaca ne vidi kada je isti u 3 oj iki 5-Oj,komande svetala za maglu skroz debilno poszavljene.
Svojevremeno je negde na forumu bio link sa "zvaničnom" (ne znam čijom) listom premijum marki. Lancia je bila na spisku, Alfa nije. Ali ja lično verujem da Alfa ima puno pravo, danas i više od Lanče, da se naziva premijum markom.nidza napisao:Alfa je bila i biće premijum, doduše na žabarski način. Za poznavaoce će uvek da bude na posebnom mestu.
A šta konkretno fali 166-ici? Nisam verovatno nikada seo u nju, ali imam Lanciu Kappu, koja sa 166-icom deli većinu delova (mada je 166-ica ipak noviji-moderniji auto). Pominjao sam da povremeno vozim W211 6 godina mlađi od moje Lanče, a ipak mi Lanča unutra deluje kao Space Shuttle u odnosu na njega (po prostoru i ergonomiji). Da, nema ni jednog jedinog držača za flaše i to je namerno tako napravljeno. Ko hoće da jede i pije može da parkira auto i ode u restoran.Xepoj87 napisao:Auto kao auto... Nisam obracao paznju na 159,ali 156 i 166 su kataatrofa sto se prakticnosti tice... mislim da nisam sedeo u neprakticnijim/neergonomicnijim kolima... Kao da su seli i za sat vremena nacrtali kako ce to sve da izgleda,i odmah pustili u proizvodnju...