Vec sam te pitao u onoj navijackoj temi (verovatno nisi video), sta je u toj utkamici Vojvodina toliko pokradena!?DukeNS napisao:Posle cuvene kradje protiv nas na finalu kupa 2011.

Svaka cast rukometasicama!

Vec sam te pitao u onoj navijackoj temi (verovatno nisi video), sta je u toj utkamici Vojvodina toliko pokradena!?DukeNS napisao:Posle cuvene kradje protiv nas na finalu kupa 2011.
aleksa napisao:Vec sam te pitao u onoj navijackoj temi (verovatno nisi video), sta je u toj utkamici Vojvodina toliko pokradena!?DukeNS napisao:Posle cuvene kradje protiv nas na finalu kupa 2011.![]()
starac vujadin napisao:Naš trener pojma nema, prolazimo samo na domaćinstvo i napaljenost.
Pazi, ovo sam ti iz glave nabrojao nakon 2,5 godine, malo li je? Cela Srbija je videla sta se dogodilo, i osudila... Naravno, ni cigani to ne bi videli da su oni bili na partizanovom mestu. Nema poente dalje raspredati. Jednostavno, navijaci Partizana i Zvezde nepravdu vide samo kad njima odgovara, iz prostog razloga sto su kroz celu istoriju navikli da im se ide niz dlaku. Nije ovde pitanje samo Vojvodine, vec svih klubova koji su sistematski unistavani zarad prosperiteta dva "stuba srpstva", a neki kojima su celnici klubova ujedno i u upravama gore pomenutih to rade i iz ljubavi. Ne vredi se sa vama raspravljati, jer dok vi ne shvatite da je i vas interes da se u Srbiji igra posten fudbal, da treba da pobedi najbolji u JEDNAKIM uslovima, da svaki grad treba da voli i navija za svoje, nema pomoci ni nasem fudbalu, a ni drustvu kojem se serviraju samo pobednici, a za pobednike Srbi jedino i navijaju (jasan je siri smisao)...aleksa napisao:
Koliko se secam ta utakmica je prvo kasnila zbog nekog vaseg glupiranja, drugo dali ste gol iz ofsajda... penal za partizan je bio potpuno cist... penal ste trazili, a vas igrac posteno nije ni pao, za Ilieva se ne secam sta je bilo, zuti karton za Tejga ne znam sta bi vam toliko znacio, jedino taj ponisten gol za vas je malo "sporan", eto...![]()
Apsolutno me ne pogadja, uvek sam za vredjanje na stadionu! Poenta je bila da je igrac zapevao, a da nije snosio nikakve posledice, a sve na konto price o Simunicu...aleksa napisao:A i ta pesma sto si spomenuo, je jedna u moru takvih navijackih pesama (sranje), ne znam sta vas pogadja...
Nazalost, protiv Norvezanki tesko moze da se prodje "na galamu"...perfiko napisao:Vidite da za sada ide, nemojte sada da se trener umeša i nešto pokvari.
Pa reci ti meni što se tada niste žalili FIFI na tog igrača? Nego kukate posle 2,5 godina preko automobilskih foruma?DukeNS napisao:Poenta je bila da je igrac zapevao, a da nije snosio nikakve posledice, a sve na konto price o Simunicu...
samo polako napisao:Kao Fener i Obradović nisu pustili Partizan!?![]()
![]()
![]()