samo polako napisao:Kao Fener i Obradović nisu pustili Partizan!?
Pričao sam o ovome sa kumom koji je mnogo veći delija nego ja grobar, i složili smo se da je Obradović sugerisao igračima da nema potrebe da "se umaraju irizikuju povrede". I složili smo se da je Obradović to učinio zato što je veliki prijatelj Partizana, da jednostavno voli taj klub.
A onda je isti taj moj kum rekao:" Jeb.te kako mi nemamo takve prijatelje nego svi što odu od nas ili nas ispljuju ili nam nabiju 30 koševa sledeći put kada se sretnemo?"
Dobro pitanje, zar ne?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pa Partizan je poslednjih 30 godina institucija u kosarci i hvala Bogu da je izrodio velik broj igraca i trenera, pa ima ko da ga voli i postuje. Jos je Zeljko osvojio Evropu 92', ne znam jel mu to bila prva klubska Evropska titula, pa je mozda i do toga...
Pa nije baš tako.
Poređenje jednostavno ne stoji.
Željko Obradović nije bilo ko to vam je jasno a i ne sećam se nešto da je neki drugi trener pa i klub toliko učinio, pustio, Partizanu i za Partizan kao Željko.
Nešto se ne sećam da su vas ostali puštali i poštovali, navedite mi jedan primer iz te plejade trenera i igrača.
A što se Zvezde tiče ko je to bivši dao Zvezdi 30 koševa?
ps
da je Željku trebala pobeda rasklopio bi vas ko Lego kocke.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa dobro, koji je igrač Zvezde dao 30 koševa u evrokupovima?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pa kad smo kod toga, rekao bih da su Tomašević i Vujanić propisno punili Zvezdu, a i Rakoč bi, samo što je Zvezda slabo upražnjavala tu Evropu.
Pa to vi najbolje znate ko "nas" je puštao."Nas" uvek puštaju. Ne mislite valjda da "smo" svojom zaslugom dobili neku utakmicu evrolige?
Ne izvrći stvari!
Ja sam rekao da vas je Željko pustio a vi ste se hvalili da u plejadi igrača i trenera koje je vaš klub stvorio to i nije neki problem.
E pa mene ne interesuju te pobede već ta plejada trenera i igrača koji su otišli u druge klubove a vas posle nešto posebno poštovali u međusobnim mečevima.
Koji vas je još to trener tako poštovao?
Koji vas je to igrač tako poštovao?
Možda Sale amigo?
Možda Gurović?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa postuju kao klub, ne mogu da se povrede prvi minut samo zato sto igraju protiv Partizana, oni zaradjuju svoj hleb.
A nadam se da znas koliko je "velicina" otislo iz Partizana...
I sam si rekao da bi na Fener razneo da mu je trebala pobeda, ali posto nije mogli su da rade sta hoce.
2010. smo pobedili PAO u gostima u prvom kolu top16 kad im je Zeljko bio trener. Jel nas i tad pustio?
samo polako napisao:Ne izvrći stvari!
Ja sam rekao da vas je Željko pustio a vi ste se hvalili da u plejadi igrača i trenera koje je vaš klub stvorio to i nije neki problem.
E pa mene ne interesuju te pobede već ta plejada trenera i igrača koji su otišli u druge klubove a vas posle nešto posebno poštovali u međusobnim mečevima.
Koji vas je još to trener tako poštovao?
Koji vas je to igrač tako poštovao?
Možda Sale amigo?
Možda Gurović?
Ja sam preneo šta je moj kum rekao. Nisam izvrtao njegove reči.
Pa zar se nije Veličković povredio samo da ne bi igrao protiv Partizana?
Ajde neka nema niti jedan sem Obradovića, ko je njegov pandan kada je Zvezda u pitanju?
Ko je Sale amigo?
A i vi ste se od Gurovića ovajdili. Šta ste ono beše sa njim osvojili?