ja sa svojih 115 ks super funkcionisem u saobracaju, uvijek mogu da obidjem nesto (npr. na 80 na sat kamion ili bus), auto ima dovoljno snage za jurcanje po gradu, na auto putu drzi bez problema tempo od 160-170 (mozda moze i vise ali ja ga nisam drzao duzi period na vise od 170)...
realno i sa ovim autom imam problem da vozim iole po propisima, stalno sam cca 20-30 na sat iznad ogranicenja a kazne mi se ne placaju... u danasnje vrijeme kada je sve vise kamera na putevima najmanje sto bi zelio jeste da imam SLS-a a ostanem bez dozvole svaki drugi put kada sjednem u njega

Kako onda ljudi voze 105ks u Passatu koji je veci auto (mislim i tezi) od BMW-a? Trebalo bi vas sve podsjetiti sta su slabi automobili, ja kada kuci uzmem C 200 DIESEL sa rasnih 75 ks ispod haube cudim se sam sebi kako sam relativno "normalno" vozio taj auto i ucestvovao ravnopravno u saobracaju. Taj auto je xy puta isao na rutu Njemacka-Bosna i djed je normalnom voznjom stizao za isto vrijeme u poredjenju sa jacim autima koje je posjedovao kasnije... I da, cesto se, nakon voznje "svog prvog auta", zahvalim Bogu na modernim turbo dizel motorima sa direktnim ubrizgavanjem i dosta NM