@Heroj
Pa kad si me citirao kako nisi video da sam napisao: Karikiram.
Hteo sam da kažem da si u jedan pasus utrpao i Coca-Colu i jelo i piće i lekove, cigarete i dobrobit dece. Za decu je najeća dobrobit da sokić popiju izvan auta, i protrče malo. Posle su mnogo mirni i zahvalni za vožnju. Dakle nisam ni ja shvatio šta si ti hteo da napišeš pa smo isti.
Sve što si napisao zapravo odvlači paznju od puta više nego navigacija na Alfi. I nisam video mnogo nego cca 40-tak dugmića. I ja verujem da bi posle godinu i kusur navikao gde koji stoji da ne gledam, kao i na navigacionom ekranu Alfe. To je subjektivno.
I šta će ti mobilni pri ruci u vožnji? On je tek smrt u najavi.

Zato u 166 ima fabrički mobilni sa hands-free.

Kulturiška.
Za spisak opreme sam napisao koji je. A koji tvoja sestra ima ne znam. Ali vidiš da je predviđeno podešavanje po dubini,i nije restilizovani.
Ja nisam mali, isti sam kao i ti, negde mozda i veći , ko zna.

Samo imam idealan odnos visine i težine.
Zar bi se ja sa tobom svađao? Ja ovde mogu da se sa nekim složim ili ne, da suprotstavim mišljenje... Onog trenutka kada počnem da se nerviram primetićete...neće me biti.
Zar ja nisam izneo činjenice? Činjenica je da ima podešavanje upravljača po dubini (možda zavisi od opreme ali ima), činjenica je da sam se ja lako namestio u sedište i da imam dovoljno prostora... i naravno baš kao i ti dodao sam u zadnjem pasusu moje subjektivno mišljenje koje se malčice razlikuje od tvoga.
Vidiš kako na Lakija moje reči deluju pozitivno gotovo terapeutski...nirvana:
Laki021 napisao:Meni je velika uteha to sto je auto projektovan za male Italijane, znajuci to ne osecam vise da mi je tesno