Novogodisnji poklon

Razne teme, pitanja, iskustva
jay6
Reactions:
Pridružio se: 15 Dec 2013, 14:15

Re: Novogodisnji poklon

Post od jay6 »

Ne brinite se, moja poseta Vas nece ugroziti. Slobodno nastavite gde ste stali :D
Misija mi je ispunjena, poklon je super, jos samo da se uzme ;)
Bas se ponosno osecam :D
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Moja žena je registrovana od prvog dana, šta da vam kažem.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Dabro ti nama došla i nemoj sada da bežiš! :D
Daj da vidimo u praksi šta nas čeka. :mrgreen:

@ Trojke Papučaru. :isplazijezik:
jay6
Reactions:
Pridružio se: 15 Dec 2013, 14:15

Post od jay6 »

Samo ako Aca nema nista protiv, vrlo rado cu Vam praviti drustvo, u suprotnom put pod noge :D
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ovo je solidna masina za male pare, leti oko 12 minuta DJI Phantom

Slika

Ali to je iako jeftino za te uredjaje, dosta skuplje nego sto si ti naumila, ozbiljne ptice su preko 5.000 evra, ova je oko 600 jura.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

paja napisao:Očekujem svakog dana da se i moja žena registruje. Stalno gunđa da bi tako više komunicirali. :D
Ja i moja se svaki dan više ispričamo preko skajpa dok smo na poslu nego što pričamo kući... :mrgreen: :kezo:
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Post od codemaker »

Pre svega, dobrodošla Jovana i od čika Codeta.
Među ovim čađavim šoferčinama se ponekad nađe nešto i za nežniji pol, a počesto će se samo očešati o tebe, zamazati nekim WDxx uljem i isplaženih jezika blenuti u neki segamegaextra auto.

Aco, tebi je jasno da je tvoja karijera slobodnog izražavanja, češkanja kroz gaće i zagledanja u slike belosvetskih dama na forumu - prošla? Banovaće te Jovana na prvi i najmanji znak koji joj bude suJmiv (što reče moja baba). Neoprezno momče, neoprezno.... Al' šta je tu je, provaljen si pa sad trpi.

Mada, kad bolje razmislim, bolje da se pojavila Jovana nego moja tašta jer bi mi vi sad svi stajali mirno i glancali dugmiće na košuljama a auspisi bi vam bili kao teflonski tiganj - čisti i sjajni!

Dakle, sad kad smo ustanovili da su Trojke i Aca papučići, da pređemo na Jovanin problem poklona.
Pre svega vrsta poklona zavisi od godina primaoca i od statusa davaoca.

Ako je primaoc muški primerak homosapiensa, ako je ispod 30 godina, ništa sem zidnog postera Hali Beri 2x4m i pocinkovanih auspuha ne dolazi u obzir. Ako je pri tome poklonodavaoc žensko i još sličnih godina i nekim čudom trpi poklonoprimaoca kao u nekoj kobajagi vezi - onda se gorepomenuti poster zamenjuje slikom poklonodavaoca u bikiniju. Auspuh je obavezan.

Jovana, helikopter nije dobra investicija u poklon:
1. Moraćeš posle da ga snabdevaš baterijama. Sve do momenta kad mu neki ljubomorni muž iz stana pored ne razlupa poklon kad bude snimao šta radi sa svojom ženom na stolu u kuhinji.
2. Nestaće mu energije u baterijama baš kad bude veselo snimao komšinicu u toplesu na balkonu susedne zgrade pa će mu se poklon survati sa 35m visine. Jebeš helikopter ali ode i golišavi video...
3. Kao kontrapoklon ćeš dobiti set od 50 baterija za helikopter, Wi-Fi dodatak da može direktno da strimuje na tvoj telefon (makar posle zaradio šamarčinu ali merak nema cenu) i diskretnu napomenu o tome da je izašao novi tip koji leti do Pančeva sa jednim punjenjem. Na tvoje pitanje koga ima u Pančevu "neće znati" odgovor i biće zbunjen.
4. Učlaniće se u klub "helikopteru ljubavi moja" i zaboraviće prvi sledeći tvoj rođendan.
5. Teraće te da naučiš da pošalješ helikopter do frižidera po pivo a za tebe ništa jer helikopter ne može da potegne veći teret od "lava" u konzervi.
6. U ljubavnom zanosu će ti prošaputati strastveno "HELI !" i nakon vaspitnog šamara neće razumeti u čemu je problem.

Ako ti gore navedeno ne smeta - KUPI MU TU PROKLETINJU OD HELIKOPTERA pa da ga posle natenane zajebavamo!
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Best. Topic. Ever.

Ako pocnu zene ozbiljno da nam se registruju, postace ana2.rs forum, i ovako smo na ivici sa time.
Trojke, sad cu ubedim tvoju zenu da surovo prekrsi pravila foruma, da vidim da li smes da je banujes :D
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

jay6 napisao:Pa Aca mi i jeste decko, ahahahhah :D
To.sam.prvo.hteo da pitam. :kezo:

Sta da kupis coveku koji sve ima....

Ali ako bides mogla da mu prijustis auto na daljinac kao sto je prodavao podvarak. Mislim da bi mu se svidelo. Meni bi. :-)

poslato sa tapatoka koristeći komšin vajrless
Slika
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Post od codemaker »

Ako se desi takva užasna anomalija i žene nam se ovamo registruju, to će biti u kasnijoj istoriji foruma opisano sa "katastrofa epskih razmera":

"Sve do godine xxxx, forum je bio mesto gde su se članovi okupljali posle posla, posle učenja, lancanja po gradu ili iz dosade. Ležerno su ulazili, sedali po raznim ćoškovima, drapali se gde se već šoferi drapaju, podrigivali kad im se podriguje, najčešći pozdrav je bio "'de si jebote" i uopšte atmosfera je bila srdačna, jasna, bez potresa i osećali su se ušuškano i bezbedno.
Razgovori koji su se vodili bili su širokog dijapazona, od buljenja u dupeta lokalnih i inostranih lepotica, preko rasptivanja gde ima jeftinih svećica da se kupe, pa do ubeđivanja koji je auto najbolji na svetu i u široj galaksiji.Tu je ponekad dolazilo i do potezanja lanaca ili kurbli ali su brzo smirivali lokalni dželati, tada milozvučno nazivani moderatori, koji su kratkim potezom presecali diskusije ili glave. Šta pre naiđe pod mač.

Nirvana je trajala sve do neke nesrećne godine koja se u forumskim analima pominje kao "godina najezde skakavaca (precrtano) dama" a u neformalnoj fusnoti, sitno ispisanim slovima neko je drhtavom rukom dopisao "najebali smo" sa velikom flekom od ulja "5w-30"
Posle nehotičnog registrovanja jedne dame (koja se ustvari registrovala greškom jer slabo vidi) pa još jedne dame, već je bilo počelo komešanje među forumaškom populacijom, neki su čak počeli da se redovno briju a dvojica su optužena za kupanje svake (umesto svake druge) subote. Još forum nije shvatio razmere cunamija koji nadolazi, kad je počelo rafalno registrovanje ženskih primeraka populacije ljudi i nakon vrlo kratkog vremena propast je uznapredovala.
Najpre su otvorene teme:
- Kako u štiklama menjati brzine
- Zašto auto ima 6 brzina kad su dve dovoljne
- Kako ostati mirna kad nam doviknu "gusko, ko ti dade dozvolu"
- Da li je bolji mebl sive ili braon boje i kako se slaže uz bravu na vratima
- Čemu služi onaj otpali točak u gepeku
- Joj, gde mi je motor, pomoć!
- Kako se šminkati, slati SMS i voziti?
- Da li šarmirate policajce samo osmehom ili i sevanjem butine?
- Šta je zeleni karton?
- Konačno sam ofarbala muževljev Audi u pink boju! Muž u Lazi, puštaju ga prekosutra
- Kako se menja muzika na sireni?
- Pomoć, otpao mi volan!
...
Zatim su dame krenule u agresivnije nastupe i najpre je na forumu zabranjeno češkanje jaja a odmah zatim i sve rečenice koje sadrže "jebote". Posle je jedna dama postala moderator pa je banovan ceo sektor "Zaštita od korozije" a preko kumovskih veze na forumu se pojavilo još 17 moderatora ženskog roda a postojeći muški moderatori su obešeni.

Kao finale godine xxxy, vrhovni admin je postala žena, bliska prijateljica najkrvoločnijeg moderatora i od onda su svi muški forumaši morali nositi bele keceljice i specijalne kapice sa confama na kraju na glavama. Takođe, smeli su da postuju samo nakon pismenog zahteva i priloženog željenog posta pa nakon analize možda je bio i objavljen.
Nastala je strahovlada i nekada miran i ušuškan forum je postao mesto gde su muški forumaši imali pravo da se oglase samo u jednoj temi: "Razvojni put forumaša od ništarije do nikogovića". Jedan je forumaš kasnije proglašen za mučenika foruma jer je neoprezno poslao na odobrenje post koji je počinjao "Jebiga, sjebao mi se anlaser..." Umro je mučeničkom smrću.

Dalji tekst istorije foruma ne postoji jer je na kraju samo zaheftan listić sa kratkim tekstom i pečatom vrhovne adminice: "Doakali smo im"

Daklem, Trojke i ostali moćnici, možda je vreme za reakciju.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:lool:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

codemaker napisao: Kako se menja muzika na sireni?
:loool: :loool: :loool:
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Code se izgleda ozbiljno zabrinuo za dalji rad, razvoj i postojanje foruma zbog registracije jos jednog clana zenskog pola. :kezo:
Имам једно потпитање...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43