Dobro veče
Re: Dobro veče
Ma da, dosao za sat vremena, magla velika
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Juče/sinoć prešao cca 200 km po ravnoj Bačkoj, negde magla, negde ne, ponegde i blata na cesti, srećom smrzlo pa mi auto ipak ostao čist...
A što dobro blješti ono zadnje svetlo za maglu na Puntu, oči izbija...
Stvarno mu je Valeo odradio svetlosne grupe za desetku... 

A što dobro blješti ono zadnje svetlo za maglu na Puntu, oči izbija...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako se pitaju drugi vozaci - pre bih rekao za zatvorSaša napisao:Stvarno mu je Valeo odradio svetlosne grupe za desetku...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sve njihove svetlosne grupe izbijaju oci... posebno bih izdvojio prednje... ne znam o cemu su mislili.. Avione da osvetljavaju umesto puta?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam o cemu su mislili, ali sigurno nisu mislili o ovima sto idu u susret. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni je jedan C3 izbio oči pre neko veče na autoputu kroz grad, a vidljivost baš dobra. Kao neka magla u daljini, ali generalno vidi se auto bez zadnjih maglenki opušteno na 200-300m. I ovaj se nabio u levu traku, nikako da se skloni. Posle ga ja obiđem i na novosadskom ispred mene isto jedan sa jakim maglenkama, a ovaj C3 iza mene. Ja fino u levu traku, vozim uporedo sa ovim što ima upaljene zadnje maglenke i onda upalim i ja moje. Ovaj krenuo da se približi pa odustao.
Posle sam ih naravno ugasio i otišao dalje, ali čisto da mu pokažem kako bi to izgledalo kad bi svi palili zadnje maglenke kad nema nikakve potrebe.
Posle sam ih naravno ugasio i otišao dalje, ali čisto da mu pokažem kako bi to izgledalo kad bi svi palili zadnje maglenke kad nema nikakve potrebe.
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To se lako resava - upalis mu dugacka i pridjes taman tako da ga zaslepis - da vidis kako brzo skonta... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Maglenke ne kontaju
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima sve više ljudi koji su prevezali da im gori dugačko svetlo kao dnevno i voze tako.
Da, ali na 50% jacine
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Sto kaze Gruja ja se ne secam da je neko skontao kad mu roknem dugacka na zadnju maglenku. Debili.
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Meni manje smetaju ovi sto dolaze u susret, od onih sto izbiju oci sa dugim odpozadi.dragvorl napisao:Ne znam o cemu su mislili, ali sigurno nisu mislili o ovima sto idu u susret.
Pre neki dan, prav put, nema kuca nema skretanja, majmun mi se nabio u gepek, sa dugim svetlima naravno. Znaci nije me debil obisao dok mlate ne nisam stao.
Austija table.
What i do for the livin'? I live for the livin'.