Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Poljakinje su iznenađenje prvenstva i mi ne treba da se plašimo da budemo favoriti. Na "stožeru" je da to kanališe tako da to bude podsticaj, a ne inhibicija.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Na pocetku je ocigledno bio i na previse visokom nivou...Delija napisao:Nekako se nadam samo da im je adrenalin na dovoljno visokom nivou, a da ce ostalo ici kako treba...

Za sada lepo ide...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uzele medalju!
Sad idemo na zlato!!!
BRAVO DEVOJKE! BRAVO BRAVO BRAVO!!!

Sad idemo na zlato!!!
BRAVO DEVOJKE! BRAVO BRAVO BRAVO!!!

Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Bio sa klincima na utakmici. Atmosfera fantastična! Doduše trebalo nam je pola sata guranja da uđemo, mali je celo poluvreme tražio kokice koje je video negde uz put, pred kraj mu se pripiškilo pa smo morali da izađemo... Ali vredelo je!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bio sam i ja na mecu. Uzivanje je bilo gledati mec koji su rutinski resile, bez ikakve nervoze. Idemo na zlato! 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk

Sent from my LG-P705 using Tapatalk
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Atmosfera na utakmici ni približna onoj protiv Norveške. Publika je došla naoštrena, ali su naše oladile publiku pošto su lako pobedile i nije bilo nikakve neizvesnosti. Rutinski odrađena utakmica.
Protiv Brazila će biti jaaaaako teško. Od prvog dana sam video da igraju najbolje. Lako pronalaze rešenja u napadu, u odbrani solidne, a golmani fantastični. Do sada uvek sa njima puno golova na utakmici.
Što se tiče dolaska u Arenu, lepo celo vreme govore dođite ranije, ali naš narod dolazi u zadnjem trenutku. Mi smo ušli negde oko 17:15 i nije uopšte bilo gužve za ulazak.
Protiv Brazila će biti jaaaaako teško. Od prvog dana sam video da igraju najbolje. Lako pronalaze rešenja u napadu, u odbrani solidne, a golmani fantastični. Do sada uvek sa njima puno golova na utakmici.
Što se tiče dolaska u Arenu, lepo celo vreme govore dođite ranije, ali naš narod dolazi u zadnjem trenutku. Mi smo ušli negde oko 17:15 i nije uopšte bilo gužve za ulazak.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Prva pesma -> Gazda Paja - Cke beogradskeOgi napisao:@Duke. Jao kakve carice, nisam ovo video! Samo nista ne razumem osim SVI SU TU KAO NEKADA.
Druga pesma -> Dara Bubamara - Svi su tu kao nekada
Treca pesma -> Srpska majka - Nevaljala
Svaka im cast, izasle su na teren kao igracki americkog fudbala

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gledam sad snimak SRB-POL rukometa. TV je povezan na više nego solidan Hi-Fi. Neverovatna razlika u odnosu na uživo doživljaj. Ne čuje se ni 10% buke i atmosfere koji se dožive kad si u Areni.