Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ja ne mogu mnogo da biram. Meni je sad ovih meseci svako drugo jutro, smrt magla 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja se ne retko "ucepim" nekome (ako imam kome) na bezbednu razdaljinu i koristim ga kao "navigatora" 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je i najsigurnije, pogotovo što ima mnogo vozača kojima ruski rulet nije problem.
To je i moj drugar radio. Prati svetla lika ispred sebe... dok jednog dana prateći svetla nije završio na livadi zajedno sa "navigatorom".Delija napisao:Ja se ne retko "ucepim" nekome (ako imam kome) na bezbednu razdaljinu i koristim ga kao "navigatora"
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa dobro, pored toga gledam i u putperfiko napisao:To je i moj drugar radio. Prati svetla lika ispred sebe... dok jednog dana prateći svetla nije završio na livadi zajedno sa "navigatorom".Delija napisao:Ja se ne retko "ucepim" nekome (ako imam kome) na bezbednu razdaljinu i koristim ga kao "navigatora"

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja sam taj koga pokusavate da pratite 

Koji od one dvojice? Onaj na livadi ili u garaži? 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Za sad me jos sreca prati... Valjda cemo uskoro svi imati radarske tempomate pa se ove stvari nece desavati.
I mene sreca prati, a dokle ce ko zna. Samo se nadam da nece jos jedan ovakav u pogresnom trenutku doci sa druge strane 
Meni je smrt voziti u koloni, kao da me je neko na robiju poslao. Nema veze na vremenske prilike. Volim da nemam nikoga ispred sebe, pa da odgovaram sam za sebe, ovako ako taj ispred pocne naglo kociti, ti nemas nikakvu sansu da ne udaris u njega. A da ne kazem ako se nasuce u nekoga. I zbog njegove lose procene ces da najebes i ti. Mozda on nece videti traktor

Meni je smrt voziti u koloni, kao da me je neko na robiju poslao. Nema veze na vremenske prilike. Volim da nemam nikoga ispred sebe, pa da odgovaram sam za sebe, ovako ako taj ispred pocne naglo kociti, ti nemas nikakvu sansu da ne udaris u njega. A da ne kazem ako se nasuce u nekoga. I zbog njegove lose procene ces da najebes i ti. Mozda on nece videti traktor

Ayrton Senna!nikaragva napisao:Volim da nemam nikoga ispred sebe

(s tim sto on nije voleo ni iza sebe)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
ako pod uskoro mislis 20godina, imacemo sigurnoftj napisao:Za sad me jos sreca prati... Valjda cemo uskoro svi imati radarske tempomate pa se ove stvari nece desavati.

vidis bre da nam ni esp ne treba, to je za p.cke

Ja danas malkice upalio ESP na isključenju sa Ledina ka aerodromu. Doduše, i ja sam smotao volan sa 40-50 na sat. Ta deonica ima izuzetno klizav asfalt uvek, i po suvom, a možete da zamislite kako je sad. Jutros, iako je toplije, imam utisak da je još gore nego juče ujutru.
Šta drugo čovek da kaže, nego da se vozi oprezno i drži odstojanje.
Strašno nije, a može da bude ako se ne pazi (kao i uvek uostalom).
Šta drugo čovek da kaže, nego da se vozi oprezno i drži odstojanje.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovo nije nidža, ovo je Mirko Alvirović govorio preko džemperanidza napisao:Šta drugo čovek da kaže, nego da se vozi oprezno i drži odstojanje.![]()