Pеšaci
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Pеšaci
Jesi li provalio ? Idiot u kombiju je opusteno otisao.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa bojao se da se ne zarazi.
Siguran sam da je na manje od 50 metara bio saobraćajac. Policiju i vojnu policiju koja čuva MIP i Ministarstvo odbrane da i ne pominjem. Ne vidim šta su mogli ostali vozači osim da se sklone i da ne prave haos.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Koliko vidim ni ova zena/bakuta nije prava cvecka (Bog da joj dusu prosti) ali se zatrcala da predje na crveno za pesake.
Taksista isto debil..
Jbga. Splet nesrecnih okolnosti.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Taksista isto debil..
Jbga. Splet nesrecnih okolnosti.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ceni da je taksista veci debil ispao,ali sto dere DW,pesak takodje treba da odgovara.
Oboma bih im dao istu kaznu,pa da nauce lekciju.
Rece vlasnik snimka da je saobracajac bio pored i da je odmah dotrcao,a da je taksista odmah izasao da pomogne zeni,tako da ne vidim sta su mogli drugi vozaci da urade u sred Kneza Milosa...
Oboma bih im dao istu kaznu,pa da nauce lekciju.
Rece vlasnik snimka da je saobracajac bio pored i da je odmah dotrcao,a da je taksista odmah izasao da pomogne zeni,tako da ne vidim sta su mogli drugi vozaci da urade u sred Kneza Milosa...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
Baš me zanima da li je autor snimka isti priložio kao dokaz...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Procitajte u Blicu o slucaju Petre Cvijic, muljanje samo tako.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sad procitah. Interesantno.
I ne znam zasto, ali nekako mi lici kao da nju zabole ona stvar sto je zgazila onog dedu.

Dokle ćete se paliti na izveštaje novinara koji su milion puta dokazali da ne umeju tačno da prenesu ni elementarne stvari vezane za pravosuđe?
Zašto je članak glupost?
Zato što sudija nije mogla da objavi presudu bez iznošenja završnih reči, a upravo to piše:
Međutim čim je tužilaštvo prihvatilo da se događaj desio van pešačkog znači da ostoji ili usaglašen nalaz ili super veštačenje koje to potvrđuje.
I na kraju pitanje kazne koju tužilaštvo traži.
Ne znam predmet i ne znam šta je rađeno u njemu, ali ovo što kažu novinari ne pije vodu.
Inače na netu se vidi da je poslednje veštačenje radio Institut "Kirilo Savić", a ne veštak Pera Perić
Zašto je članak glupost?
Zato što sudija nije mogla da objavi presudu bez iznošenja završnih reči, a upravo to piše:
Dalje kažu da postoje sva različita veštačenja - jedno koje kaže da je nesretni starac bio na pešačkom i drugo koje kaže da nije bio na pešačkom. Ako je tako sigurno su pokušali da usaglase dva veštačenja i ako veštaci nisu mogli da se dogovore uradili super veštačenje kojim je potvrđeno da je bio van pešačkog. Čak i da nisu to uradili i da postoje dva suprotna veštačenja sud je bio dužan da prihvati ono koje je povojnije po okrivljenu.Umesto da, kao što su najavili, u 13 sati počnu završne reči, sudija Olivera Đurić je oslobađajuću presudu donela dva sata ranije
Međutim čim je tužilaštvo prihvatilo da se događaj desio van pešačkog znači da ostoji ili usaglašen nalaz ili super veštačenje koje to potvrđuje.
I na kraju pitanje kazne koju tužilaštvo traži.
Šta je tužilaštvo trebalo da uradi? Da traži maximalnu kaznu za nekoga ko je van pešačkog udario neopreznog starca? Ovo je takvo lupetanje da je to strašno. Da je dokazano da je udarila na pešačkom ne bi dobila više od dve godine u najgorem slučaju.Tužilac je bukvalno nekoliko sati pre donošenja presude pristao na gotovo deset puta manju kaznu za Petru Cvijić! Umesto zaprećene kazne do 12 godina, tužilac je iznenada tražio da se voditeljka kazni sa 10 meseci zatvora i da joj u istom periodu bude oduzeta vozačka dozvola.
Ne znam predmet i ne znam šta je rađeno u njemu, ali ovo što kažu novinari ne pije vodu.
Inače na netu se vidi da je poslednje veštačenje radio Institut "Kirilo Savić", a ne veštak Pera Perić
Svaki autobus ima BUSPLUS sa veoma preciznim GPS sistemom koji ne gresi ni metar. Veoma lako i precizno moze da se utvrdi kad su autobusi bili tu na stanici, ko je vozio od vozaca i da se pribavi svedocenje od vozaca autobusa. Pa cak i da se utvrdi razdaljina autobusa od stanice ili tog pesackog prelaza.
Ovde je vestacenje ili podmiceno ili je radjeno odokativno bez ikakve zainteresovanosti za dokaze.
Pri tom, zena pokojnog Slobodana nije pozvana na rociste niti joj je dostavljena presuda, saznala je iz medija.
Ovde nesto debelo ne stima.
I dalje tvrdim da bi bilo koji "smrtnik" odmah bio osudjen kao kriv da je uradio isto ovo sto i Petra.
Ovde je vestacenje ili podmiceno ili je radjeno odokativno bez ikakve zainteresovanosti za dokaze.
Pri tom, zena pokojnog Slobodana nije pozvana na rociste niti joj je dostavljena presuda, saznala je iz medija.
Ovde nesto debelo ne stima.
I dalje tvrdim da bi bilo koji "smrtnik" odmah bio osudjen kao kriv da je uradio isto ovo sto i Petra.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Grujic
- Moderator
Ne znam da li je tada bio uveden Bus Plus, a i da jeste, nije to ništa precizno, jer je teško odrediti tačan momenat kada se udar dogodio, a dovoljno je da autobus bude tu u kratkom vremenskom razmaku
Koliko je ovaj naš narod željan krvi pa to je čudo. Nije važni ni čija je, samo da se lije.
Bože sačuvaj.

Bože sačuvaj.
Cosmov post je klasičan primer kako mali Perica razume pravosuđe.
Veštačenje nije rađeno na okolnost gde su bili autobusi nego na okolnost gde se desio udar - na pešačkom ili van njega. Okolnost da je tužilaštvo izmenilo optužnicu u tom delu meni govori da je vrlo jasnu utvrđeno da je udar bio van pešačkog. Sud je vezan optužnicom - u konkretnom slučaju nakon što je optužnica izmenjena sud je sudio za udar van pešačkog. Sud nije mogao da je osudi da ga je udarila na pešačkom jer otužnica kojom je sud vezan to više njoj ne stavlja na teret.
U konkretnom slučaju sud joj je sudio da ga je ubila van pešačkog i jedino što je trebalo utvrditi je da li je mogla da ga vidi ili ne. Presuđeno je kako je presuđeno. Možemo mi da debatujemo kako je sud to utvrdio, ali pošto ne znamo predmet samo ćemo lupetati. Sve i da je bilo moguće utvrditi položaje autobusa preko BUSPLUS-a to je neko trebalo da predloži kao dokaz. Tužilaštvo će se žaliti i videćemo epilog.
Drugo presuda nije još napisana pa i nije mogla biti dostavljena ni ženi pokojnika ni bilo kom drugom. Presuda je javno objavljena - usmeno je saopštena odluka i kratko obrazloženje, a pisanje otpravka je posebna aktivnost. Pisani otpravak će biti dostavljen okrivljenoj, braniocu i tužilaštvu.
Gospođa nije čak ni formalno oštećena u predmetu i njoj neće ni biti dostavljena presuda jer nema pravo žalbe. Po zakonu joj se ne dostavlja.
Takođe ona nije pozvana na pretres jer nema nikakvu ulogu u postupku i ne postoji zakonski osnov da bude pozvana, ali je mogla da bude publika ako se sama informiše kad je suđenje.
Veštačenje nije rađeno na okolnost gde su bili autobusi nego na okolnost gde se desio udar - na pešačkom ili van njega. Okolnost da je tužilaštvo izmenilo optužnicu u tom delu meni govori da je vrlo jasnu utvrđeno da je udar bio van pešačkog. Sud je vezan optužnicom - u konkretnom slučaju nakon što je optužnica izmenjena sud je sudio za udar van pešačkog. Sud nije mogao da je osudi da ga je udarila na pešačkom jer otužnica kojom je sud vezan to više njoj ne stavlja na teret.
U konkretnom slučaju sud joj je sudio da ga je ubila van pešačkog i jedino što je trebalo utvrditi je da li je mogla da ga vidi ili ne. Presuđeno je kako je presuđeno. Možemo mi da debatujemo kako je sud to utvrdio, ali pošto ne znamo predmet samo ćemo lupetati. Sve i da je bilo moguće utvrditi položaje autobusa preko BUSPLUS-a to je neko trebalo da predloži kao dokaz. Tužilaštvo će se žaliti i videćemo epilog.
Drugo presuda nije još napisana pa i nije mogla biti dostavljena ni ženi pokojnika ni bilo kom drugom. Presuda je javno objavljena - usmeno je saopštena odluka i kratko obrazloženje, a pisanje otpravka je posebna aktivnost. Pisani otpravak će biti dostavljen okrivljenoj, braniocu i tužilaštvu.
Gospođa nije čak ni formalno oštećena u predmetu i njoj neće ni biti dostavljena presuda jer nema pravo žalbe. Po zakonu joj se ne dostavlja.
Takođe ona nije pozvana na pretres jer nema nikakvu ulogu u postupku i ne postoji zakonski osnov da bude pozvana, ali je mogla da bude publika ako se sama informiše kad je suđenje.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To se kaze: ko Marica u kriv k****paja napisao:Cosmov post je klasičan primer kako mali Perica razume pravosuđe.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Može i tako.