Sport
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Sport
Nisam ni znao da smo uzeli zlato u slalomu na Univerzijadi. Sad sam slučajno naleteo na tu vest.
Renesansa srpskog skijanja, Ignjatovićevoj zlato na Univerzijadi u noćnom slalomu
Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović osvojila je prvo mesto na noćnom slalomu na Univerzijadi u Trentinu sa vremenom 1:38.42.
U italijanskom skijalištu Poza di Fasa, druga je bila švajcarska skijašica Margo Roksen Birgit Živel, koja je za srpskom skijašicom zaostala 36 stotih delova sekunde.
Treće mesto je zauzela Čehinja Martina Dubovska sa 56 stotinki zaostatka.
Ovo je četvrta medalja za Srbiju na Univerzijadi u Trentinu.
Tri je osvojio Milanko Petrović, zlato i bronzu u biatlonu i zlato u nordijskom skijanju.
Izvor: Blic

Renesansa srpskog skijanja, Ignjatovićevoj zlato na Univerzijadi u noćnom slalomu
Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović osvojila je prvo mesto na noćnom slalomu na Univerzijadi u Trentinu sa vremenom 1:38.42.
U italijanskom skijalištu Poza di Fasa, druga je bila švajcarska skijašica Margo Roksen Birgit Živel, koja je za srpskom skijašicom zaostala 36 stotih delova sekunde.
Treće mesto je zauzela Čehinja Martina Dubovska sa 56 stotinki zaostatka.
Ovo je četvrta medalja za Srbiju na Univerzijadi u Trentinu.
Tri je osvojio Milanko Petrović, zlato i bronzu u biatlonu i zlato u nordijskom skijanju.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma normalno. Ccc 
Devojkama svaka cast, srebro sija kao zlato!

Sent from my LG-P705 using Tapatalk

Devojkama svaka cast, srebro sija kao zlato!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Duboko disiOgi napisao:Otkaz selektoru zbog gola sa igracem vise 2 min pre kraja.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Svaka im cast, srce mi je kucalo 100 na sat u poslednjih 5min, mogu misliti kako je njima bilo.
Brazil nas je 2x pobedio na ovom sampionatu, jedina reprezentacija bez poraza, zasluzile su zlato.
Ostaje nam da cekamo sledece prvenstvo i smaknemo ih sa trona.
Sent from Optimus G2 using Tapatalk
Brazil nas je 2x pobedio na ovom sampionatu, jedina reprezentacija bez poraza, zasluzile su zlato.
Ostaje nam da cekamo sledece prvenstvo i smaknemo ih sa trona.

Sent from Optimus G2 using Tapatalk
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bravo za devojke. Ostvarile su odličan rezultat, ostavile srce na terenu, borile se do poslednjeg minuta i zaista ne treba im ništa uzeti za zlo. Ja sam se ponadao da će ih slomiti nakon drugog izjednačenja, ali eto, nisu uspele. No dobro, igraće one još puno utakmica i pobeđivaće opet.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Od 10:8 do 11:16.... Sta reci osim da su same izgubile. Bile su dobre, svaka im cast, ali Brazilke nisu bile toliko bolje koliko su nase pale u jednom trenutku.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nije samo to, nase devojke nisu imale srece prilikom odbitka lopte, sve lopte su isle brazilkama. Takodje, sudjenje i nije bas bilo na nivou.
Sa druge strane, provalile su nas da igramo na Cvijic i zatvorile je kako treba, dok mi nismo koristili krila kako treba i eto problema.
Sa druge strane, provalile su nas da igramo na Cvijic i zatvorile je kako treba, dok mi nismo koristili krila kako treba i eto problema.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Iskreno razočaran sam. Samo rezultatom. Igra je možda mogla biti malo bolja, ali zalaganje je bilo
Dakle nema se šta prigovoriti.
Lepo je Kuzmanović primetio. Izgubili smo na odbijene lopte. I tu se nema šta zameriti našima, jednostavno lopta je htela Brazilkama.
Iako moje čestitke im i ne znače za dalju karijeru, ja im ipak od srca čestitam!

Dakle nema se šta prigovoriti.
Lepo je Kuzmanović primetio. Izgubili smo na odbijene lopte. I tu se nema šta zameriti našima, jednostavno lopta je htela Brazilkama.
Iako moje čestitke im i ne znače za dalju karijeru, ja im ipak od srca čestitam!
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!