Ma da. Katastrofa. Covek je samo bio 4. u Evropi i 2. na svetu. Treba da se pokrije usima...Ogi napisao:OTKAZ !!!

Ma da. Katastrofa. Covek je samo bio 4. u Evropi i 2. na svetu. Treba da se pokrije usima...Ogi napisao:OTKAZ !!!
Fak je super dečko, i jako lepo priča slovenački i vidi se mu i preko TV da je "cool " dečkoAcaKayak napisao:Slazem se, a ono sto je Milanko izjavio (napisao) o stanju u skijaskom savezu potpuno podrzavam. Stanje u dosta saveza je zalosno i to treba promeniti pod hitno.
Zalosno je sto je j taj Jakov presao iz Hrvatske u Sloveniju iako je uzeo medalju na olimpijadi. Kaze bili su zainteresovani za mene koliko mi je i cvece s dodele medalja trajalo, nedelju dana. U Sloveniji su ga rado prihvatili i ima dobru podrsku. S druge strane, to je opet daleko od Rusa koji spavaju u hiperbaricnom kombiju ispred hotela koji iznad ima satelit koji salje signal u bazu u Rusiji gde podesavaju pritisak i ne znam sta jos. Imaju dva ta kombija ispred hotela a jedan kosta 2 miliona evra.
Budaletina. Odvratan lik. Antipatican, ruzan sa odvratnom frizurom. I uzasan spiker, ne mogu da ga slusam.Texonja napisao:Aca Informacija:![]()
Želim vam da imate više sreće nego Filipo Inzagi u najboljim danima,
da budete jači od Gatuzove volje da zaustavi protivnika,
da budete nasmejaniji od Ronaldinja,
da budete istrajni kao Italijani kad čuvaju vođstvo od 1:0,
da uživate u životu kao Adrijano,
da vam bude zabavno kao Baloteliju,
da imate više novca od čelnika FIFA-e
i da ostanete večno mladi kao Zaneti!
Ne volim da ga slusam, ali covek sto se tice sporta zna znanje. Definitivno komentator sa najvise znanja o sportu (ne racunajuci sportske kanale, govorim o "obicnim" televizijama). Al' da je dosadan, dosadan je. Zbog takvih kao on je i izmisljeno dugme MUTE.Ogi napisao:Budaletina. Odvratan lik. Antipatican, ruzan sa odvratnom frizurom. I uzasan spiker, ne mogu da ga slusam.Texonja napisao:Aca Informacija:![]()
Želim vam da imate više sreće nego Filipo Inzagi u najboljim danima,
da budete jači od Gatuzove volje da zaustavi protivnika,
da budete nasmejaniji od Ronaldinja,
da budete istrajni kao Italijani kad čuvaju vođstvo od 1:0,
da uživate u životu kao Adrijano,
da vam bude zabavno kao Baloteliju,
da imate više novca od čelnika FIFA-e
i da ostanete večno mladi kao Zaneti!