Pеšaci
Re: Pеšaci
Elem, kum mi je sudija u IV opstinskom sudu.
Ovaj slucaj debelo ne stima.
Ali dobro paja se u sve razume.
Niko nije zeljan krvi vec su u pitanju dvostruki arsini.
Ovaj slucaj debelo ne stima.
Ali dobro paja se u sve razume.
Niko nije zeljan krvi vec su u pitanju dvostruki arsini.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Generalno ljudi izgleda ovde obozavaju fatalisticke naslove, koje god novine da okrenes udarne vesti su komsija zaklao sina, deda ubio babu, porodica skocila sa 3. sprata.
Zato sam prestao da citam Blic i ostali slican materijal.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To ti je ono sto se lako "prodaje" glupom i ogranicenom narodu: senzacionalizam, spletkarenje, sex, nasilje... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Hvala lepo, sva sreca pa imam izbor da ne moram da citam to djubre.

Jel zna neko koji faktor je tacno Petra Cvijic...
Svaki cas po novinama, po forumima i komentarima se ponavlja da je bio neko drugi bla bla bla... E sad zanima me koji je to ona faktor, zasto je ona tako mocna i uticajna, pa ona je voditelj na TV-u, nije premijer drzave, nije vodja narko klana... sasvim obicna zena/devojka.
Pa su sad nezadovoljni presudom sto joj sud nije upropastio zivot zbog nesrecnog slucaja. Insistiram nesrecnog slucaja, jer ga definitivno nije namerno udarila, nije vozila prebrzo, bahato i sl, jednostavno sranja se desavaju ma koliko pazili, moze tako nesto i svakome od nas da se dogodi. Da se vama to desi pevali bi drugu pricu. Lako je posle bitke biti general, nije stala na prelazu bla bla bla, kao da svi staju pred prelaz kada nikoga ne vide, cisto da provere da nece neko naici... Na kraju je ispalo da se sve desilo van pesackog...
Druga stvar je kad neko divlja, vozi pijan 100kmh, prolazi kroz crveno i sl, takve treba najstroze kazniti, ali ovaj slucaj nema nikakve veze sa tim, ne znam sta vam ne odgovara...
Svaki cas po novinama, po forumima i komentarima se ponavlja da je bio neko drugi bla bla bla... E sad zanima me koji je to ona faktor, zasto je ona tako mocna i uticajna, pa ona je voditelj na TV-u, nije premijer drzave, nije vodja narko klana... sasvim obicna zena/devojka.
Pa su sad nezadovoljni presudom sto joj sud nije upropastio zivot zbog nesrecnog slucaja. Insistiram nesrecnog slucaja, jer ga definitivno nije namerno udarila, nije vozila prebrzo, bahato i sl, jednostavno sranja se desavaju ma koliko pazili, moze tako nesto i svakome od nas da se dogodi. Da se vama to desi pevali bi drugu pricu. Lako je posle bitke biti general, nije stala na prelazu bla bla bla, kao da svi staju pred prelaz kada nikoga ne vide, cisto da provere da nece neko naici... Na kraju je ispalo da se sve desilo van pesackog...
Druga stvar je kad neko divlja, vozi pijan 100kmh, prolazi kroz crveno i sl, takve treba najstroze kazniti, ali ovaj slucaj nema nikakve veze sa tim, ne znam sta vam ne odgovara...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To sam i ja pitao, uvek ima vezu onaj ko je dobio manju kaznu nego što javnost smatra da treba 

- Delija
- Kontakt:
Ma samo cozmo gura tu pricu - on je i ovako uvek "antiprotivan", tako da...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Procitaj komentare na Blicu na primer, muka ne hvata koliko je narod odvratan...
Mislim da ni gladijatorska arena bila pun pogodak u Srbiji.
Mislim da ni gladijatorska arena bila pun pogodak u Srbiji.
- Delija
- Kontakt:
Komentari su uglavnom urnebesni.
Seti se samo komentara kada je trebao da se uvede onaj famozni porez na primanja preko 100k/200k - gomila ljudi je u fazonu da komsiji crkne krava. Toliko zavisti i zlobe ne postoji nigde drugde. Jbg, balkanoidi...
Seti se samo komentara kada je trebao da se uvede onaj famozni porez na primanja preko 100k/200k - gomila ljudi je u fazonu da komsiji crkne krava. Toliko zavisti i zlobe ne postoji nigde drugde. Jbg, balkanoidi...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Komentari su generalno visoko selektovani "krem" društva, a sem toga i sama objava je selektivna, tako da je opšti utisak iz komentara često namerno takav
- Delija
- Kontakt:
Slazem se - moderatori i na blic i na b92 sajtu su teski debili, a selekcija onoga sto objavljuju je katastrofalna 

Ovde je problem sto nigde nema objavljenih tacnih podataka.
Ako bi se to uradilo, bacilo bi novo svetlo na ceo slucaj.
Zato je i logicno da se sumnja u odredjenu presudu. I otud i takvi naslovi. Pogledajte naprimer britanski Dailymail i kako to funkcionise kod njih.
Petra Cvijic je javna licnost. Umesto da izda saopstenje i time odagna sumnje ili slicno, ona cuti. Isto kao i sa Ognjanovicima.
Zna se kako se rade saopstenja i demanti kada su javne licnosti u pitanju. Pa ako je sud ispravno presudio nema sta da se prica dalje.
Ako bi se to uradilo, bacilo bi novo svetlo na ceo slucaj.
Zato je i logicno da se sumnja u odredjenu presudu. I otud i takvi naslovi. Pogledajte naprimer britanski Dailymail i kako to funkcionise kod njih.
Petra Cvijic je javna licnost. Umesto da izda saopstenje i time odagna sumnje ili slicno, ona cuti. Isto kao i sa Ognjanovicima.
Zna se kako se rade saopstenja i demanti kada su javne licnosti u pitanju. Pa ako je sud ispravno presudio nema sta da se prica dalje.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Na žalost živimo u Srbiji zemlji gde su svi jednaki samo su neki malo više jednaki od drugih.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
A jel ti znas tacne podatke?cozmo napisao:Ovde je problem sto nigde nema objavljenih tacnih podataka.

Pa valjda se podrazumeva, kriv je dok se ne dokaze suprotno.
Pride, vozila je polo, zamislite da je vozila neki Merc, makarni 20god star...
Ja bih casna rec zakonski regulisao sta i kako sme da se pise, pa posle nek se zale za slobodu govora...
Pride, vozila je polo, zamislite da je vozila neki Merc, makarni 20god star...
Zasto se ogranicavas na njih, i novinari su dno, tako da su nam komplet dnevne novine u katastrofalnom stanju.Delija napisao:Slazem se - moderatori i na blic i na b92 sajtu su teski debili, a selekcija onoga sto objavljuju je katastrofalna
Ja bih casna rec zakonski regulisao sta i kako sme da se pise, pa posle nek se zale za slobodu govora...
Poslednja izmena od Laki021 u 23 Dec 2013, 11:11, izmenjeno 1 put ukupno.