Koji je ovo model ?
Re: Koji je ovo model ?
Zaporozac,
Svaka cast.
Svaka cast.
Hvala! Inače, Zaporožac su dosta ismevali u SSSR-u (valjda zato što je bio najmanji auto). I kod nas isto, mada ne znam zašto, kad je prednji kraj isti kao na "autu koji je motorizovao Jugoslaviju", Zastavi 750. Doduše, Zaporožac ima dvocilindrični i slabiji motor. 

Ђенерал Јанковић
Zaporozac ZAZ 965 je ustvari imao V4 motor vazduhom hladjeni.snork napisao:Hvala! Inače, Zaporožac su dosta ismevali u SSSR-u (valjda zato što je bio najmanji auto). I kod nas isto, mada ne znam zašto, kad je prednji kraj isti kao na "autu koji je motorizovao Jugoslaviju", Zastavi 750. Doduše, Zaporožac ima dvocilindrični i slabiji motor.
Tačno!nuk napisao:Crysler New Yorker?

U pravu si, ja sam nešto pomešao pa sam mislio da je imao samo dva cilindra.masaivan napisao:Zaporozac ZAZ 965 je ustvari imao V4 motor vazduhom hladjeni.
Ђенерал Јанковић
Honda Vigor
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Acura Vigor 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Profesore.