paja napisao:Code, sad ćeš da dobiješ po nosu zbog pisanja uzastopnih postova.
Dobio
paja napisao:Šalu na stranu ako bude nešto moglo da se organizuje bilo bi dobro. I mi matori da vidimo koliko neznamo, a i ova deca sa po par godina za volanom.
Zabrinem se uvek kad čujem negde tako na vozača koji je najbrži, najbezbedniji, najkvalitetniji, refleksi mu kao u nindže, uopšte - Sebastian Loeb je malo dete za njega. Samo je problem pšto nema onakve automobile kao Loeb, inače bi ga ostavio u prašini u prvoj polovini staze...
A gusta magla na putu nije samo izazov za vozača jer zahteva ogromnu koncentraciju i još to nije dovoljno nego često i sreća igra ulogu. Gusta magla je zapravo lutrija i to velika. Ako naletiš na kombinaciju gde je druga strana neki napaljenko koji tamo gde ti ne prebacuješ u treću i pipkaš gas kao da su ispod njega vlastita jaja, vozi 100+, belaj je na vidiku.
Da neiskusne vozače i ne pominjem.
Ja nikako da ubedim novopečene a pogotovo "jako reš" vozače da veliku većinu problema koji mogu nastati na putu, maltene moraš sam doživeti da bi shvatio koliko je opasno. E sad, proći ih a ostati čitav je rizik. Tu mislim na uletanje u krivinu po mokrom prebrzo ( a tada nisam imao ESP,ASR, TTS XXT, ZZF na kolima - klot škoda 100MB) pa kad se proklizneš a srce posle tražiš negde u cipeli u okolini pete, sledeći puta 10x bolje procenjuješ i paziš.
Isto važi za maglu kad nonšalantno pičiš Xkm/h a onda se odjednom ispred tebe stvori nečiji gepek niodkuda. Ako si nekako zakočio i prošao neozleđen, sledeći puta ćeš debelo paziti, sećajući se situacije kad si čeprkao po patikama da nađeš srce...
Zato i dalje mislim da je ono što rade u Grčkoj dobro. Čim je sneg, pljusak, nevreme, led ili magla, eto njih zuje po putevima i prosto te nateraju da razmisliš da pripaziš bolje. Ne diraju nikoga ali samom svojom pojavom te podsećaju na potencijalni problem.