Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.

Iskustva sa gorivima i uljima
Odgovori
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Re: Gorivo poskupljuje, PONOVO

Post od dunx81 »

E kad je danas gazda firme u kojoj radim i ljuti protivnik gasa ugradio isti u svog saaba,znam kolko je sati.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

kad taksisti dizele menjaju za plin onda je kraj :rofl:

Ja sam sipao popodne citavih 1500 rsd, i to je citavih 10,07 litara ED. Horor.

Inace, gledao sam i danas, pumpe polu-prazne...
Korisnikov avatar
Nemanja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:05
Garaža: Audi

Post od Nemanja »

dunx81 napisao:E kad je danas gazda firme u kojoj radim i ljuti protivnik gasa ugradio isti u svog saaba,znam kolko je sati.
Znaci doslo poslednje vreme... jos malo i 21.12 dolazi. :mrgreen:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Nesto ne vidim da su pumpe iole praznije, svugde isto (barem ovo usput).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

To je zato sto smo STOKA. Nas treba ugnjetavati. Jer mi to volimo. Mi smo mazohisti. Sto nas vise ka@aju, mi smo srecniji. Kakav bolestan narod.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Da da, a to što danas ne kupimo gorivo a kupili smo juče ili ćemo kupiti sutra totalno ima smisla i poente. Apsolutna količina potrošenog goriva je ista bez obzira na akciju.

Akcija bi imala malo smisla ako bi se reklo ajmo danas da NE VOZIMO automobile. Ovako možemo da napravimo i akciju da sutra svi u 12 popodne skočimo u vis da promenimo zemljinu putanju. Otprilike bi bili isti efekti.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ma naravno nego je poenta samo pokazati sloznost, kao upozorenje za dalje radikalnije akcije (ako bude potrebno). To je poenta. Znamo mi dobro da svi voze da svejedno kad sipas gorivo, poenta je pokazati samo da ljudi mogu da odreaguju.

Ali izgleda da ni za to nismo sposobni. Kod mene na poslu niko danas nije isao na pumpu by the way, kao i komsiluk i drustvo.

Ali to je mizerija, vecina ljudi nema pojma za akciju ili ih zabole. Pre ce u inat da sipaju i vicu "Utata ja imam ti nemas" (iako mu je dnevni domet 2 pastete i kifla).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ovakve akcije su unapred osuđene na propast. Pre svega jer svi misle da će neko drugi uraditi nešto za njih. Zamislite neku skromniju, ali efikasniju, akciju - tipa blokade zgrade Vlade. 50 automobila koji bi blokirali sve prilaze, i u isto vreme bi svi, recimo, mogli da legnu na sirenu 2 minuta. Sve ovo obaviti u prisustvu velikog broja predstavnika medija, kako bi se eventualne posledice minimalizovale :mrgreen:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Zašto da pokažem solidarnost sa akcijom koja nema apsolutno nikakvog smisla osim promovisanja neke nacionalne organizacije potrošača srbije? Ajde onda da organizujemo akciju skakanja u vazduh u 12 popodne makar će biti zanimljivo.
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Post od Филиповић »

У реду - Гезо, ти си председник (у преводу коловођа).
Оги благајник, још да изаберемо секретара и можемо на улицу. :mrgreen:

Али не заборави, ти си председник! :understand:
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

E mogli bi cesce tako da protestvujete :D Malopre odem na pumpu da sipam pun kad ono milina, nigde nikog! Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ogi napisao:To je zato sto smo STOKA. Nas treba ugnjetavati. Jer mi to volimo. Mi smo mazohisti. Sto nas vise ka@aju, mi smo srecniji. Kakav bolestan narod.
+1
Korisnikov avatar
Neskica
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi

Post od Neskica »

podvarak napisao:E mogli bi cesce tako da protestvujete :D Malopre odem na pumpu da sipam pun kad ono milina, nigde nikog! Slika

Izdajico! :D
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Rado bih došao do BG, ali to podrazumeva da treba danas da sipam gorivo, ali pošto štrajkujemo danas stvarno nema smisla :mrgreen:
Podvarak u Deltu sipa za dvojicu, tako da pumpe i dalje posluju sa profitom Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

NexT napisao:kad taksisti dizele menjaju za plin onda je kraj :rofl:
Ne verujem da se ostvaruje velika usteda prelaskom na plin ako se uzme u obzir da benzinci trose vise (posebno plina) nego dizelasi.

Sto se akcije tice, slazem se da je krajnje glupa i potpuno nepotrebna pa kao takva ne moze ni dati neke rezultate.
Sve i da neko preskoci taj dan da sipa gorivo, sipace sutradan, sledece nedelje, nebitno...promet benzinskih pumpi na kraju meseca ce opet biti isti.
Fora bi bila da svi zaustave vozila u beogradu u saboracaju na recimo 2 sata i tako svaki dan izazivaju kolaps u gradu :)
Odgovori