Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja imam s2 i super je. Cak sam nedabno uporedjivao sa alkatelom tim i osim veceg ekrana moj izbor bi opet bio s2. Svakako samsung i htc su ipak po meni kao merc i bmw a alkatel kao neka kia
.. nije meni sve u karazterustikama. A i baterija mu se ne vadi... kad ispadne idol puca na prvu itditd
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
.. nije meni sve u karazterustikama. A i baterija mu se ne vadi... kad ispadne idol puca na prvu itditd
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Još samo da središ tu tastaturu. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Sva sreca, pa drugi ne pucaju kad padnu... 
Galaxy S2(+) je legendarni telefon, ali zdrav razum treba da izabere Idol X.

Galaxy S2(+) je legendarni telefon, ali zdrav razum treba da izabere Idol X.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Htc Desire 500 u kom paketu? Imas li vaucer za popust?
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam expert, ali ovaj drugar koji drzi radnju se samo smejao kada sam mu danas pomenuo Idol X. Nije mi objasnjavao, ali kaze nece to meni da proda.
Ja nisam ni video kako izgleda, niti kakve su mu KK-e... Ali sad bas hocu.
Zeni se vizuelno vise svidja Core od S2+ , sto ne mogu da verujem posto meni Core deluje kao da je generaciju iza. No dobro, cim se udala za mene, ocigledno je da ima cudan ukus...
HTC
Ja nisam ni video kako izgleda, niti kakve su mu KK-e... Ali sad bas hocu.
Zeni se vizuelno vise svidja Core od S2+ , sto ne mogu da verujem posto meni Core deluje kao da je generaciju iza. No dobro, cim se udala za mene, ocigledno je da ima cudan ukus...

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja se uopste ne slažem sa vama po pitanju Alcatela u poslednje vreme. U istom cenovnom rangu, uopšte ne zaostaje za mnogo zvučnijim imenima(inače ako ste zaboravili samsung je Koreanac
)
A android telefoni su ispod haube-mnogo slični, bez obzira na proizvođača.

A android telefoni su ispod haube-mnogo slični, bez obzira na proizvođača.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Alcatel je Francuz 

Alcatel je dobar dok je na papiru
U upotrebi se primeti zasto je cena ta koja je...
Sent from my HTC One using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam lepo rekao u cenovnom rangu kojem pripada....medju ostalim kinezima recimo, prilično je dobar.
E sad, iskreno sumnjam da je S2 koji je kao model već neko vreme na tržištu, bolji nego nov model alcatela...a naročito ova idol serija koja je napravljena da se dopadne više mlađoj i ženskoj populaciji.
E sad, iskreno sumnjam da je S2 koji je kao model već neko vreme na tržištu, bolji nego nov model alcatela...a naročito ova idol serija koja je napravljena da se dopadne više mlađoj i ženskoj populaciji.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Sta ga to toliko cini zenskim?
Sent from Optimus G2 using Tapatalk
Sent from Optimus G2 using Tapatalk
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Evo,sada sam pogledao taj Alcatel u Telenoru,i mogu reci da je super telefon i pre bih ga uzeo nego s2.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Promenio si mišljenje? 
Btw, kuckam baš sa jednog Alcatela, sasvim zadovoljan korisnik.
Tapatalk

Btw, kuckam baš sa jednog Alcatela, sasvim zadovoljan korisnik.

Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam ipak odlučio da uzmem telefon u Telenoru, da moj Desire X dekodiram i prosledim ženi. Naime, sasvim slučajno, saznao sam za vaučere u Telenoru (tnx Bane) i uspeo da uz pomoć prijatelja kupim Desire 500 za 1940 din, u Prenesi i surfuj 1000 paketu!
Meni odličan upgrade, mada mi i Desire X radi odlično, ali ovo je ipak stepenica više. Rešio sam problem sa ženinim telefonom, jer okreni, obrni morao bih da pljunem neke pare i to više nego što sam dao za 500, a i njoj se X sviđa od prvoga dana.
Jedina zamerka na prvi pogled je što nema Gorilla glass, jer su i WS i DX imali i to mi je fenomenalno jer ni jedan nema ni ogrebotinu na ekranu, a ne čuvam ih baš nešto posebno. Za ovaj će morati folija, to mi je prvi put da je imam na telefonu, ali kontam da će biti ok.
Javljam se sa utiscima kad ga malo testiram.
Vlajko, vidi za taj vaučer ako možeš da napraviš neku kombinaciju. Fora je da se kupi telefon u Telenoru po regularnoj ceni i onda se dobije vaučer u vrednosti od 10.000 din za kupovinu drugog telefona. Ne znam dokle traje akcija, ali treba se raspitati na sve strane ako neko ima vaučer viška da se to iskoristi.
Ako te nešto interesuje za telefon, slobodno pitaj na, bolje na PP jer možda ne vidim ovde.
Meni odličan upgrade, mada mi i Desire X radi odlično, ali ovo je ipak stepenica više. Rešio sam problem sa ženinim telefonom, jer okreni, obrni morao bih da pljunem neke pare i to više nego što sam dao za 500, a i njoj se X sviđa od prvoga dana.
Jedina zamerka na prvi pogled je što nema Gorilla glass, jer su i WS i DX imali i to mi je fenomenalno jer ni jedan nema ni ogrebotinu na ekranu, a ne čuvam ih baš nešto posebno. Za ovaj će morati folija, to mi je prvi put da je imam na telefonu, ali kontam da će biti ok.
Javljam se sa utiscima kad ga malo testiram.
Vlajko, vidi za taj vaučer ako možeš da napraviš neku kombinaciju. Fora je da se kupi telefon u Telenoru po regularnoj ceni i onda se dobije vaučer u vrednosti od 10.000 din za kupovinu drugog telefona. Ne znam dokle traje akcija, ali treba se raspitati na sve strane ako neko ima vaučer viška da se to iskoristi.
Ako te nešto interesuje za telefon, slobodno pitaj na, bolje na PP jer možda ne vidim ovde.
Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Vauceri se mogu iskoristiti do 31. januara.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;