Pranje automobila parom = Dezinfekcija

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Milos89
Reactions:
Pridružio se: 27 Dec 2013, 14:07

Pranje automobila parom = Dezinfekcija

Post od Milos89 »

Treba mi pomoc oko dezinfekcije onih kanala gde protice vazduh za grejanje ili hladjenje za Opel Astru G.Posto treba uskoro da menjam onaj polen filter ili kako ga neko zove filter klime i da dopunim freon interesujem me gde mogu naci perionicu u Blizini Smedereva koja radi dezinfekciju toplom parom?
Gledao sam neke klipove na internetu i citao o tome malo, ali niko ne daje cene konkretno a lokacije tih servisa su preko 70km.
Ako nesto nisam naveo slobodno neka neko komentarise, posto sam nov ovde.

Unapred zahvalan.
vranjin
Reactions:
Pridružio se: 29 Sep 2013, 14:20
Garaža: BMW 525i

Re: Pranje automobila parom = Dezinfekcija.

Post od vranjin »

Kupis parocistac i sam odradis. Posle mozes kad hoces da cistis i dezinfikujes kanale.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Pranje automobila parom = Dezinfekcija.

Post od nikaragva »

Da, ali one u dubini moras nesto uspricati. Imas one sprejeve za dezinfekciju, ukljucis recirkulaciju samo unutra na max i ostavis taj sprej da prsti. Ne znam koliko su efikasni, ja sam to davno radio. Mogao bih ponoviti, ali mi ne radi ta klapna, odnosno uvek je otvorena :)
Milos89
Reactions:
Pridružio se: 27 Dec 2013, 14:07

Re: Pranje automobila parom = Dezinfekcija

Post od Milos89 »

Juce bio do radnje i covek mi ponudio Valeo sprej i Valeo ono kao pena sto ima cevcicu pa se gurne u otvor. Cena je 700 dindzi tj iste su cene :). E kada smo vec kod te klapne kako mogu da proverim da li ona radi kod mene, posto stalno koristim spoljni vazduh, ne pamtim kada sam koristio to dugme da upalim kod mene? Samo jedan problem je sto prvo moram da odradim servis klime - freon, ulje, provera kompresora i odgusenje ako ima negde. Pa ona filter klime da zamenim i onda tek mogu da koristim to cudo za dezinfekciju.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Pranje automobila parom = Dezinfekcija

Post od Delija »

Cuces razliku u zvuku ventilatora kada je klapna zatvorena.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori