Alfa Romeo - generalna tema
Re: Kvalitet Alfa Romea
Nisam probao nijedan ali mi je Merc udobniji 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja ovako sa slike tipujem na Alfu, jer ima krem kozu, a svi znamo da je krem koza meksa od crne. Jebote, koliko je vama dosadno kad vodite ovakve diskusije...
Nemoj da kvariš večernju zabavu. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sutra ću u Berlinu da se vozim u E klasi na zadnjem sedištu, pa ćemo da povučemo crtu.
Tapatalk 4

Tapatalk 4
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moze da bude i 100x udobnija - biram E klasu 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To u Berlinu se ne racuna.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Samo gledaj da bude W210. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja se vozio u oba nazad, 'bes mi sve ako se iceg secam komparativno. Oba su bila udobna do jaja, sve ostalo je patkometrija
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Naravno - to jos uvek lici na one ganci gasterbajterske iz Becadragvorl napisao:Samo gledaj da bude W210.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bas sam video neki dan indo zemaru sa krem W210, na DE table naravno, smekerski, nema sta, obrno par milki na satu, sad moze da vozi. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pa Alfu neces ni videti sa tom kilometrazom
U Alfi sam se vozio, doduse nikada pozadi (mada ni u E klasi se nisam vozio pozadi
), ali drugar koji vozi 166 restilizovanu sa najjacom opremom kuka kako mu je tvrd auto, i da je menja za E klasu kad bude prodao.
Valjda ga stigle godine.
Sad salu na stranu, kao hiljade km sam presao E klasom na dugim putovanjima, tesko mogu da zamislim sveukupno udobniji auto od E, u klasi. Pocev od sedista, pa do vrhunske izolacije, kvaliteta materijala itd...
607 npr ima i vise mesta i mozda malo udobnija sedista, ali kad se sve sabere, E klasa je ozbiljniji auto i bolji za duga putovanja.

U Alfi sam se vozio, doduse nikada pozadi (mada ni u E klasi se nisam vozio pozadi

Valjda ga stigle godine.
Sad salu na stranu, kao hiljade km sam presao E klasom na dugim putovanjima, tesko mogu da zamislim sveukupno udobniji auto od E, u klasi. Pocev od sedista, pa do vrhunske izolacije, kvaliteta materijala itd...
607 npr ima i vise mesta i mozda malo udobnija sedista, ali kad se sve sabere, E klasa je ozbiljniji auto i bolji za duga putovanja.
Ja o tome i pricam,ne o osecaju kada sednes u sediste,Alfina sedista su mekana i na prvu loptu daju utisak udobnijeg sedista...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Alfu po performansama poredite sa BMW-om, po udobnosti sa Mercom...
Ja bi, iz priloženog, rekao da je Alfa "premium".

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
I Milos,ili Trojanac su mrsaviji od mene recimo,ali ih to ne cini manekenimaperfiko napisao:![]()
Alfu po performansama poredite sa BMW-om, po udobnosti sa Mercom...
Ja bi, iz priloženog, rekao da je Alfa "premium".

Uvek ce biti onih koji ce tvrditi da je to super kilaza,super izgled,nekome i bolji od zategnutog Daniela Craiga ,i to je ok,ali za 99% ljudi,oni ce biti samo mrsaviji od mene,nikako manekeni, i jednako dobrog izgleda kao Daniel Craig recimo

Veče u kome se svi slazu je protraceno.