Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Vas Sremce svaka krivina je*e izgleda. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Juče gledam matorog magarca (BG tablice), ušao kontra u kružni tok u bloku.nidza napisao:Kod nas u blokovima isto, takođe se ljudi krste, ali ja kao starosedeoc tvrdim da su unapredili priču. Dešavalo mi se po 10 minuta da ne mogu da izađem iz bloka kad krene jutarnji špic. To se više ne dešava. Ima još par mesta gde bi imalo smisla (i mesta) staviti kružni tok, sigurno bi olakšali život svima.

Ponajviše ona u Irigu.Stjepa napisao:Vas Sremce svaka krivina je*e izgleda.

Širim haos!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Što jes, jes... 

Ja se ne bih ljutio na nekog u Citroenu CX, bez obzira šta je uradio. Stao bih i divio se autu.Texonja napisao:A sada za temu "ne sporije od zivota"... Danas mi je baba u belom Citroenu CX zabola kocnicu i STALA u sred kruznog toka. Obilaznica oko Zrenjanina, ulazimo u kruzni tok, ona se vuce, ja za njom, nisam stigao da je preteknem pre kruznog toka... Ulazimo u kruzni, s desna dolaze jedan kombi i iza auto... i negde na sred kruznog toka baba se ukopa u mestu i stane da ih propusti.

Ђенерал Јанковић
Ma nije CX, nego AX. Moja greska, posto sam prvo hteo da napisem C2, pa sam se setio da su raniji modeli bili AX, BX, CX... i onda napisah kako napisah.
Ovakav beli:

Ovakav beli:

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Dobro, taj mališa nije neka egzotika, ali je i on ušao u istoriju jer je još pre 25 god u varijanti sa 1.4 atmo dizelom postavio rekord u potrošnji od 2.7 l/100 km. To je bilo mnogo pre današnjih komon-rejlova i trocilindraša.
Ђенерал Јанковић
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Off topic
Ima drugar CX-a, mislim da je duže vreme nepokretan. Ubačen neki kombi motor 2.5 dizel umesto originalnog turbo benzinca, ako se ne varam.
Ima drugar CX-a, mislim da je duže vreme nepokretan. Ubačen neki kombi motor 2.5 dizel umesto originalnog turbo benzinca, ako se ne varam.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Muškarac (32) poginuo je, a najmanje tri osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu između Zrenjanina i Novog Sada, potvrđeno je u novosadskoj policiji.
Portparol novosadske Policijske uprave Mileva Tomić rekla je da je tridesetdvogodišnji Zrenjaninac poginuo na licu mesta, a da su ostali lakše ili teže povređeni.
Ona je navela da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć pre mosta na Tisi, na području vojvođanske opštine Žabalj.
Zbog nesreće saobraćaj na ovoj deonici bio je više sati u prekidu.
Izvor: 24 sata
Portparol novosadske Policijske uprave Mileva Tomić rekla je da je tridesetdvogodišnji Zrenjaninac poginuo na licu mesta, a da su ostali lakše ili teže povređeni.
Ona je navela da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć pre mosta na Tisi, na području vojvođanske opštine Žabalj.
Zbog nesreće saobraćaj na ovoj deonici bio je više sati u prekidu.
Izvor: 24 sata
Posetite www.garaza.rs !
Evo i slika

Zna li se uzrok? Magla, klizav kolovoz ili divljanje? Tu na tom mostu i uopste oko Tise (kao sto smo pre par nedelja pominjali) ume da bude magla cak i kada je nigde nema, a takodje ume da bude vlazno i klizavo.
@Dunx, znas li ko je poginuli Zrenjaninac. Par godina je mladji od mene, a i ti si tu negde, pa mislim da bi ga mogao neko od nas dvojice poznavati.
@Dunx, znas li ko je poginuli Zrenjaninac. Par godina je mladji od mene, a i ti si tu negde, pa mislim da bi ga mogao neko od nas dvojice poznavati.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ne znam jos uvek ko je,nisam ni inicijale cuo. Jedino sam procitao da je '81. godiste.
Pretposlavljam da se nalazio u Mecki,mnogo ugruvanije izgleda od Agile.
Pretposlavljam da se nalazio u Mecki,mnogo ugruvanije izgleda od Agile.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koliko znaci noviji auto, moze glavu da sacuva. Naravno, pitanje su uglovi, pozicije i ostalo tokom sudara, ali cinjenica je da su novija kola bezbednija naravno. Bas mi je drugar pricao kad su imali udes sa izletanjem i visestrukim prevrtanjem u Vectri B, nikom nista se nije ozbiljnije desilo. Ovi sto su stali da pomognu nisu mogli da veruju da su posle takvog udesa sami izasli iz kola. Murijaneri kada su dosli isto rekli neverovatno kaze kako naprave ta kola. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pa onom mercedesu kabina deformisana prilicno. Nema sanse da tu ne prodjes gadno.
Bolje i nov jaris, nego stari mercedes
Bolje i nov jaris, nego stari mercedes