Cimos je tražio devize.

starac vujadin napisao: nego mnogo bliže za vaste disposal.
Ovo si sve potpuno u pravu, fakat je kod nas drugi odnos snaga bio.starac vujadin napisao:Ne sporim da je dosta tih autmobila propalo, ali ipak su to kola koja su urađena u desetinama i stotinama hiljada primeraka, pa se mogu naći u Evropi i ne predstalvjaju toliku retkost, ali ovde je sve mnogo teže. Ne zaboravite da su se tada kola kod nas kupovala sa astronomskim carinama, vrlo restriktivno, na kvote i preko konsignacije, održavanje često nije bilo lako i njihov udeo u prodaji je često bio minoran, pogotovu Alfe. Mada je lepo što se ta firma još od 1967 mogla kupiti u jednoj komunističkoj zemlji. Opet, kada s emoglo uvoziti i smai znate da se kod nas ne uvoze mint primerci, nego mnogo bliže za vaste disposal.
Tako je. Nemojte zanemariti da u doba kada su bili aktuelni (sredina 80-ih) ti automobili su se ovde slabo prodavali zbog vrlo nepovoljnih cena i dažbina, a kada je sredinom 90-ih omasovljen uvoz (CG, Berkovići...) nisu bili atraktivni kao nemci. Što se korozije tiče, ako se ne varam taj BX je bio dobrim delom od plastike.Geza napisao:BX i CX nisu bili baš masovni automobili kao Ascona.
Ma znam nego se zezam. 8c je ipak egzotika i nema sanse o strmoglavom padu cene, naprotivstarac vujadin napisao:U stvari, kada se pogleda kroz istoriju Alfa ima veliki broj automobila koji drže odlično cenu...recimo daleko veći nego BMW npr.
Mozda nisam dovoljno ispratio, ali cini mi se da na ovom forumu postoji jedino tema o "Kvalitetu Alfa Romea", kao da je rasprava o kvaliteta drugih proizvodjaca u najmanju ruku zabranjena. To mi je samo zasmetalo, ali nema veze.dragvorl napisao:A gde se to raspravlja samo o kvalitetu AR?Incognito napisao: Pogotovo sto je AR jedini brend "o cijem se kvalitetu raspravlja".
Nisi ispratio dobro izgleda, no nije strasno, ubuduce samo ukucaj u pretragu.Incognito napisao:Mozda nisam dovoljno ispratio, ali cini mi se da na ovom forumu postoji jedino tema o "Kvalitetu Alfa Romea", kao da je rasprava o kvaliteta drugih proizvodjaca u najmanju ruku zabranjena. To mi je samo zasmetalo, ali nema veze.dragvorl napisao:A gde se to raspravlja samo o kvalitetu AR?Incognito napisao: Pogotovo sto je AR jedini brend "o cijem se kvalitetu raspravlja".![]()