HUAWEI P6 via TT
Šta je bilo pre 10 godina uopšte ne mora da znači da je i dalje tako.ftj napisao:Dobio sam ih 2004. uz novu fabiju i bile su katastrofa, gore od tigra tg 620.
I ja imam sve 4 zimske, menjam jih na 2 sezone, nemam ni polovne ni stare ni čeave, ali opet tvrdim, da za nekoga kome avto NIJE SVAKI DAN preko potreban nisu potrebne, ako može da ide sa prevozom ili bude kuči taj dan ili dva dok pada sneg. U kasnu jesen ili rano proleče bude ponekad i izpod nule i ako imam još uvek letne gume ne osečam nikakvih problema, osim što joj treba malo više da se zagreje od zimske. Ali ja zato posle drastično bolja. I meni nije jasno kako ne osečate razliku u vožnji sa zimskim i letnjim gumama, pa to nije više isti avto sa zimskim gumama, posebno važi to za avte, koji imaju neki osečaj na volanu i ako barem malo dinamičnije voziš.codemaker napisao:Ja brate zimi stavim sve četiri zimske, leti sve 4 letnje i to je prva "linija odbrane" što se mene tiče.
Pošto i zimu putujem na jako duge ture (preko 1400km) ne želim da vozim sa letnjim gumama. Pametniji od mene su smislili zimsku gumu i to ne iz dosade i svakako na osnovu pouzdanih parametara i razloga.
Uz zimske gume, uvek imam 100% ispravne kočnice, brisači su u tip-top stanju, servisi obavljeni na vreme, pa tek onda mogu na put.
Krajem januara idem opet na put od 3000km tur-retur, pa zar da na takav put idem sa letnjim gumama? Mislim da bi bilo neozbiljno.
Ja sam apsolutno za prave gume u pravo vreme.
Ako bi svi vi čitali pročitali bi da sam IMAM zimske gume, ali kad bi kod nas u SLO bio zakon kao u Srbiji ne bi jih još stavio ove godine. Preko dana je kod nas i do 12 stepeni plusa i tu su zimske gume MANJE sigurne od letnjih, i kome sad da se bunim?zdushan napisao:Ja nemam pojma sta je sa vama koji i dalje tvrdite da ne treba zimska guma... Ali zelim vam da vas i dalje prati sreca kao i do sada...
Nekada i 1 metar kraci trag kocenja moze da znaci razliku izmedju zivota i smrti za nekog pesaka... ili neke bezvezne stete na kolima koja se mogla izbeci... da ne mracim previse