Špric srednje veličine je 10 ml. Oni mali su 2 ml. Ima i velikih, ali ne znam da li baš postoji neki od 100 (možda neki veterinarskiSloba napisao:Da ne misliš na 100ml?
1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ђенерал Јанковић
- dragvorl
- Site Admin
- Postovi: 24865
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Lokacija: NS
- Kontakt:
Re: 1000 zašto - 1000 zato!


Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Super slika.
To crevo za infuziju ima unutrašnji prečnik oko 5 mm, pa procenite koliko je špric u stvari velik.
Ђенерал Јанковић
Re: Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
E to je aparatura za renova bas tako izgleda
cev plus inekcija daje 5mm razlike na sipci
Cev je dugacka mozda pola metra
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Cev je dugacka mozda pola metra
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- nuk
- Postovi: 7607
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Lokacija: Ns
- Kontakt:
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Zasto su zelene jabuke masne, jel to neka konzervacija?
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Imaš dve vrste ''zamašćenosti''. Prirodna je npr. kod Jonagolda, pojavljuje se par meseci nakon branja, a druga je veštačka, jabuke se voskiraju da bi što duže ostale sveže i manje gubile vlagu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Postovi: 7607
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Lokacija: Ns
- Kontakt:
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Da, deluju kao da su voskirane ali zasto samo zelene?
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Zelene, pretpostavljam da je u pitanju Greni Smit, imaju slabiju prirodnu zaštitu jer su duže na drvetu, tj. dosta kasnije se beru u odnosu na ostale.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Jel taj.vsak stetan,i koliko lako se u potpunoati skida?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Sigurno da ne prija organizmu. A kako se skida? 
http://www.youtube.com/watch?v=bkekC294GAc
Kod nas to još nije masovna pojava. Voskiranje jabuka se vrši zajedno sa pranjem i klasiranjem.
http://www.youtube.com/watch?v=tVvE-w0ycmU
Najlakše je da se jabuka opere toplom vodom i obriše krpom, a ako imaš strpljenja oljušti koru.
http://www.youtube.com/watch?v=bkekC294GAc
Kod nas to još nije masovna pojava. Voskiranje jabuka se vrši zajedno sa pranjem i klasiranjem.
http://www.youtube.com/watch?v=tVvE-w0ycmU
Najlakše je da se jabuka opere toplom vodom i obriše krpom, a ako imaš strpljenja oljušti koru.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Postovi: 7607
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Lokacija: Ns
- Kontakt:
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ja tako i radim a deci ljustim koru. Bas je gadan trip kad je perem a jabuka ljigava
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
moje domace su masnjikave po kori, doduse lako se pere. potpuno domaci proizvod, neprskane. gezo, zasto je tako?
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
To je prirodna zaštita, rekao sam da postoje dve vrste - prirodna i veštačka. Čovek je na svoj način preuzeo nešto iz prirode. Prirodnu masnoću lako možete prepoznati po finom sloju prašine koji se veze za koru, pa kad se pređe prstom skine se i ta prašina.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Umaste se same da sacekaju prolece, istrule i iz semena nikne novi zivot 
Medjutim mi to malo ubrzamo pa zajedno sa djubrivom, ako imaju srece, posejemo negde u prirodi, inace zavrse u Dunavu
Medjutim mi to malo ubrzamo pa zajedno sa djubrivom, ako imaju srece, posejemo negde u prirodi, inace zavrse u Dunavu
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
e bas tako. znam sam da nije nista lose, jer se ne tretiraju nikakvim hemikalijama, ali mi je zanimljivo sto to nisam ranije primecivao, mada istini za volju ranije ih nisam ni jeo nesto posebno...Geza napisao:To je prirodna zaštita, rekao sam da postoje dve vrste - prirodna i veštačka. Čovek je na svoj način preuzeo nešto iz prirode. Prirodnu masnoću lako možete prepoznati po finom sloju prašine koji se veze za koru, pa kad se pređe prstom skine se i ta prašina.