Inace,meni je i to oko Cvetka selendra

Neki moj zivotni cilj je da jednig dana kupim kucu u profesorskoj koloniji,da je picnem,pa da mrem ko gospodin covek

Sent from my HTC One using Tapatalk
zasto nehumano? pa to naravno nije stan za bracni par sa detetom, ali za dvoje, ili jednog, ako zeli komfor, studenta kojem ce deo stvari biti kuci sasvim je dobar. pogotovo zbog lokacije. posto cu ga izdavati uskoro, videces kad okacim slike da li je humano ili ne. ja samo mogu da se setim svojih studentskih dana i da pomislim "sta bih dao da sam mogao tako"...Delija napisao:Po meni je to nehumano, al' dobro
To će da bude otprilike kao u ovo u Brazilu...paja napisao:Ovo je ulaz u Mirijevo. Negde sam video da je 1600€/kvm, a sudeći po tome šta je ostalo od stanova biće da je pri kraju. Ako budem prolazio proveriću dokle je stiglo.Ogi napisao:WTF je ovo ? Provali velicine stanova. Svasta. A i Zvezdara. Necu ni da pitam za cenu. Izgleda da ovo tek pocinje da se gradi ?paja napisao:Ogi baci pogled. http://www.costruzione.rs/index.html
Hvala u svakom slucaju na linku, izgleda jako lepo u photoshopu.
Voleo bih da me obaveste svi koji znaju za neki slican projekat.
Inače meni se lokacija ne dopada, mada je meni sve dalje od Cvetka selendra. Ovde konkretno je problem spora komunikacija sa svim važnijim saobraćajnicama u gradu.
Ne pravim veliku razliku između Đerma i Cvetka. Živim na Cvetku, a keva mi je na Đermu. Čak je možda Cvetko bolji jer je rasterećeniji. Đeram je toliko izgrađen u poslednjih desetak godina da je naći parking nemoguće.Xepoj87 napisao:Inace,meni je i to oko Cvetka selendraMislim,sve dalje od Djerma
Ali ne bih imao problema da zivim negde gde bide dobra ponuda. Ne mislim finansijski dobra,nego da se sve uklopi da mi odgovara
Ne misli se na to da ti komunikacija na auto put bude lagana, nego da stan gleda na auto put.Ogi napisao:A sta fali tome da bude pored skole i autoputa ? Pa ja bas to trazim. Ni blizina groblja nije losa stvar, ako riknes ne moraju daleko da te voze.
To je skroz ok cena...dragan napisao:novosadjani, jel mnogo/malo/korektno traziti 120e za stan 23kvm na bulevaru, zgrada olimp, pored daltonke, ima dve odvojene prostorije + toalet, namesten?
bice za izdavanje od 01.02 najverovatnije, mozda i ranije, pa me zanima?