Dueli u klasama
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Vesti iz domaće i svetske auto-industrije
Ja mislim da je jedino relevantno poredjenje da lepo svi fenboji kupe po jedan ultramator primerak premiuma (npr. mecka 123, Audi 100, BMW 5 ekvivalentnog godista) i da napravimo demolition derby. Em je trosak par stotina evra, em se svi zabave, em dokazete koji je najbolji (poslednji koji moze da ide) 

Neki bi ovde zaista da naprave forum za smaranje
Kad bi rekli sve je to dobro, kad bi na svako pitanje sta da kupim odgovarali sa svejedno, pa na sta bi licio forum
Bitno je da se svaka sitnica istera na videlo 
Sve je to sto radimo nista naspram diskusija na HiFi forumima, e to je pravi cirkus

Sve je to sto radimo nista naspram diskusija na HiFi forumima, e to je pravi cirkus

Pa to nije fer, w123 je tenk, ostali su bili tek u povoju tad

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
E, coveka...Laki021 napisao:Sve je to sto radimo nista naspram diskusija na HiFi forumima, e to je pravi cirkus

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dueli u klasama
E super, bolje tamo da se tamo pravi cirkus nego ovde.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
aco, ne da si ga ubo, negoAcaKayak napisao:Pa adrei kao da u zivotu nije video nista sem audija, nema ni jedan post sa linkom ka nekom oglasu da nije audi i da nije napisao nema dalje od ovoga, savrsen ili maj prešs.
al i Lakija kad slusam, da ne znam da postoje auti, pomislio bih da je podela u autima na bmw, aute koji nisu ni blizu bmwa, aute koji su jos dalje od bmwa i aute koji ne treba da budu u istoj recenici s njim.
Do skoro su ostali smatrali da je heroj veliki fanatik ovde, on je izuzetno realan pri ocenama, koje jeste da cesto vuku na merc ali nikad ne napise kao argument neku trivijalnu stvar.
Kod ovih je doslo do ovoga:
Audi dugacak 4,89
BMW dugacak 4,88.
Zakljucak:
Za audi potrebno proci dodatnu obuku parkiranja. Daleko od BMWa koji se uparkira zatvorenih ociju.
Zakljucak 2:
Bmw mali, nema mesta u kabini i prtljazniku.

Sta reci kad je konstatovano da je Audiju mana to sto je na akciji jeftiniji od BMWa... 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Vlasnici nemačkih "premiuma" umeju mnogo da smore, ali to više spada u njihovu psihologiju, nego u nepoznavanje automobila. Gledano čisto sa automobilističke strane nema zaluđenijih fanboj-eva i neobjektivnijih ljubitelja nego što su fanovi Supri, Skyline i GTR...ovo pričam globalno, ne toliko kod nas.
Daleko je 123-ka od tenka. Dokazao ja u praksi. Iskrivio sam je ko kiflu. Do duše bio sam u 124-ki.NexT napisao:Pa to nije fer, w123 je tenk, ostali su bili tek u povoju tad![]()

Samo kad je deda izašao na dve noge.
Mislim da su ipak apple fanovi najgori 

Najgori su opelovci i po neki toyotista. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
@AcaKayak

Jbg,svi smo pristrasni na neku stranu,neko manje,neko vise 
Starac ima averziju prema premiumima,i smatra velikom nepravdom sto to kao klasifikacija uopste i postoji,pa je na drugu stranu nepristrasan,Dragan je do pre godinu,2 branio Renault gore nego Floyd i Laki Bmw zajedno, ja Mercedes takodje na VG forumu
Vremenom se smiruje situacija,i vecina nas kad,tad skapira da ogranicenost nije vrlina 
Zato smo ovde,zato sto volimo kola,pa da diskutujemo o njima,a ne bi bili neki ljubitelji kada ne bi imali istancan ukus,te vec imali unapred neke afinitete
Trenutno se dosta prica na forumu vrti oko premium trojke,ali nije nista blaza situacija kada krene poredjenje neceg drugog,uvek se strasti zagreju
Samo treba ostati realan i ne raditi ovo sto Aca kaze,praviti tigra od cica mace
Sto se fanova tice,ja sam kao najekstremnije zapazio fanove Honde,pa onda Japanaca uopste,onda Alfe,a dok nisam poceo da blejim na forumu,nisam ni znao da postoje toliko ostrasceni fanovi Renaulta recimo,Opela takodje,itd...
Ne volim ljude koji su ograniceni,te da zbog ljubavi prema necemu,ni ne pokusaju necem drugom da daju sansu,da prihvate da postoji jos nesto,i onda drugima namecu taj stav

Starac ima averziju prema premiumima,i smatra velikom nepravdom sto to kao klasifikacija uopste i postoji,pa je na drugu stranu nepristrasan,Dragan je do pre godinu,2 branio Renault gore nego Floyd i Laki Bmw zajedno, ja Mercedes takodje na VG forumu

Zato smo ovde,zato sto volimo kola,pa da diskutujemo o njima,a ne bi bili neki ljubitelji kada ne bi imali istancan ukus,te vec imali unapred neke afinitete

Trenutno se dosta prica na forumu vrti oko premium trojke,ali nije nista blaza situacija kada krene poredjenje neceg drugog,uvek se strasti zagreju

Samo treba ostati realan i ne raditi ovo sto Aca kaze,praviti tigra od cica mace

Sto se fanova tice,ja sam kao najekstremnije zapazio fanove Honde,pa onda Japanaca uopste,onda Alfe,a dok nisam poceo da blejim na forumu,nisam ni znao da postoje toliko ostrasceni fanovi Renaulta recimo,Opela takodje,itd...

Ne volim ljude koji su ograniceni,te da zbog ljubavi prema necemu,ni ne pokusaju necem drugom da daju sansu,da prihvate da postoji jos nesto,i onda drugima namecu taj stav

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.