Novi Sad
Re: Novi Sad
Sest mostova ima ns i tri preko dtd
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ja se rezinirano skoncentrisao samo na "sremske" prelazeswemir napisao:Sest mostova ima ns i tri preko dtd

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ako se tako broji, ima ih sedam. Zaboravili ste na železnički most preko DTD kod Neoplante. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja mislio novosadisti sve fin svet, a ne ko mi beograđani.
Očigledno da je tamo neko vreme stvarno bio ispušten dizgin.

Očigledno da je tamo neko vreme stvarno bio ispušten dizgin.

Širim haos!
Posledica između ostalog i političkih igara i nemanja policijskog glavešine nekoliko godina. Isto je bilo i u Nišu. Kako su postavili komandanta policije tako su stvari krenule da se rešavaju.
To mi je tako glupo opravdanje(ne tvoje konkretno), šta je načelnik policije nego jedan čovek i najobičnija funkcija? Mislim, teško da je robocop or something.
Ne, nego su svi slepi kod očiju.
Ne, nego su svi slepi kod očiju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ma pricam ti pricu. Sve klizi na dole samo je pitanje tempa. Nije mnogo drugacije verujem ni u drugim slicnim gradovima u Srbiji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Meni to više liči na svojsevrsno demistikovanje NS-a.
Trenutno, niti je bolji niti je gori od drugih gradova u SRB.
A to, što cela Vojvodina gravitira prema istom, što su svi ostali gradovi u stanju raspada, to sigurno nema nikakve veze.
Trenutno, niti je bolji niti je gori od drugih gradova u SRB.
A to, što cela Vojvodina gravitira prema istom, što su svi ostali gradovi u stanju raspada, to sigurno nema nikakve veze.
U sistemima kao što su policija ili vojska taj jedan je jako bitan. Da postoji njemu bi Beograd trljao nos svaki put kad se nešto desi, njemu bi se drmala fotelja... pa bi on trljao nos nižima od sebe, smenjivao ih i kažnjavao. Ovako tog lanca nema. Postoji rupa, a posledica je da su svi nezainteresovani. Niko neće da se ističe jer postoji opasnost da uđe u nečiju interesnu zonu.superboss napisao:To mi je tako glupo opravdanje(ne tvoje konkretno), šta je načelnik policije nego jedan čovek i najobičnija funkcija? Mislim, teško da je robocop or something.
Niš je najbolji primer. I tamo je bila teška hajdučija. Poslali su čoveka od integriteta i sve je krenulo.