Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Elektro i mehanička zaštita
Odgovori
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Post od superboss »

http://www.youtube.com/watch?v=rBIkxNcc-hs

Ovo uopste nije luda ideja u danasnje vreme. Mozda malo smanjiti voltazu, da ga ne ubije bas odjednom

One cuvarke za krave nisu losa ideja....

Vreme je da se da sve te interesantne stvari(poklopci sahtova, resetke slivnika, oluci) pocnu praviti od plastike. U stvari, sigurno se vec prave, samo ih treba zameniti.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nisam nešto pratio temu i sad kad vidim poslednje dve, tri stranice, muka mi je. Pored svih muka koje imamo treba sad i da razmišljam da neće neko da mi ukrade gorivo ili, daleko bilo, nešto krupnije. Bem ti državu kad nema sistem protiv tih sitnih lopova, šta li onda tek ovi krupni rade?
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Oni vode državu :mrgreen:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Smesno ili ne, pogledajte svoje drugare iz skole koji su postali politicari (ako ih ima) i recite mi ima li neki da nije bio ili pi*ketina ili siledzija ... Ili oba?

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

Upravo. Ljigave pi*ketine.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Aj dobro, nećemo sad o politici, ali jasno je ko su i kakvi su.

Nije čovek pametan, više nisi siguran ni u kući sa dvorištem, a kamoli u stanu. O kolima da ne pričam.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Texonja napisao:Smesno ili ne, pogledajte svoje drugare iz skole koji su postali politicari (ako ih ima) i recite mi ima li neki da nije bio ili pi*ketina ili siledzija ... Ili oba?

HTC
O, da... :glavomuzid:
Uz to i dvocifren IQ.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kuća je oduvek predstavljala veći bezbednosni rizik od stana. Mislim da i dalje nije toliko katastrofalna situacija koliko može da bude ali da ova vremena svakako zahtevaju dobro razvijenu svest o bezbednosnoj kulturi. Zamislite da ste u Južnoafričkoj republici gde je električna ograda uobičajena stvar i dnevno se desi ne znam koliko ubistava.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Sad za vikend na pumpi lik došao, natočio i odvezao se bez plaćanja. Radnici policiji kažu da je sipao oko 50 litara, policija kaže da znaju za takve ali da obično zamene ukradenu tablicu...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Texonja napisao:Smesno ili ne, pogledajte svoje drugare iz skole koji su postali politicari (ako ih ima) i recite mi ima li neki da nije bio ili pi*ketina ili siledzija ... Ili oba?

HTC
Vala bas.
Svaki je ceo zivot neki slepac,samoziva ljiga,dupeuvlaka i slicno,svi ceo zivot samo svoj interes gledaju...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Posto je aktuelna tema, C/P sa RFS foruma

Prvo da zamolim administratore da puste ovo na neko vidno mesto da bi ljudi bili upoznati sa situacijom.

31.12.2013 u 02:31 su mi ukradene felne sa Renault Lagune 3 u Kragujevcu (iz garaze u suturenu zgrade) koja je bila zakljucana, te iste noci su skinuli u okolini moje ulice jos tri para tockova (od Opel Insignie, Audia A6,Toyote (ne znam koje). Majstori su usli kroz ulaz od zgrade i sisli u garazu, deaktivirali alarm i iskljucili svetla u istoj garazi i onda krenuli da mi skidaju tockove, sigurnosna kamera je snimila ali dzabe, odradjeno profi. Imali kapuljace, kackete,njih troje skidali posle je cetvrti dosao kolima do zgrade i gume odose bez pozdrava. E sad, napravili su jednu glupost...01.01.2014 ti isti (moji tockovi) su se pojavili na polovnim automobilima da se prodaju kao i ovi drugi tockovi koje sam gore naveo. Mesto prodaje je Subotica, vulkanizerska radnja Massive. Njima su te tockove doneli dva lika iz Kragujevca (neki Mario i jos jedan koji je 74 ili 75 godiste koji voze Fiat Multiplu) Naknadno cu da izbacim slike koje mi budu poslate iz Subotice sa sigurnosnih kamera koje su bile ispred navedene vulkanizerske radnje. U dogovoru sa inspektorima iz Kragujevca smo krenuli ka Subotici gde su nas cekali inspektori P.U. Subotica....Da ne duzim mnogo, akcija spasavanja tockova je trajala od 7h-17h i naravno sve se zavrsilo kako treba. Zaplenjeno je 45 kompleta tockova! Svi vlasnici su obavesteni i danas treba da dodju po svoje tockove (pricam za vlasnike iz Kragujevca nadam se da su i druge obavestili). Ja sam uzeo moje tockove i zadovoljan se vratio kuci.

Zahvaljujem se kolegama iz (P.U. Kragujevac,P.U. Novi Sad, P.U. Subotica i BIA) koji su ucestvovali i bili maksimalno profesionalni u celokupnoj akciji!!!
I da ne zaboravim menazdera sa polovnih automobila koji je isto izasao u susret!!!
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Sta ce BIA u prici o felnama? :kezo:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

To samo govori koliki je % kradenih felni na oglasima i po buvljacima.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Skinuli i njima s nekog vozila pa se uključili u priču. :mrgreen:

Šalu na stranu policiji je ovo bio zicer i bilo bi jezivo glupo da se nisu potrudili. Čovek im sve rešio, njihovo je bilo samo da tehnički odrade priču do kraja i reše 45 predmeta. Milina.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

A ovog vulkanizera bih osudio gore nego lopove :besan:
Odgovori