Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Kakav debil. A što mi je drago što je naleteo ovaj.
Posetite www.garaza.rs !
Sto debil? Msm kontam da se ukljucuje sa nekog parkinga, i da je hteo, ovaj sa Zafirom je lagano mogao da mu napravi prostor da prodje... Ja bih...
Koliko puta se desi da ljudi zatvore raskrsnicu jer ne razmisljaju da ce ostati u istoj?
Posebno iritantno kod Hajata, kad se skrece levo od Usca, iz M. Popovica prema Kontiju.
Znaju da je guzva, znaju da nece proci, ali ce svakako da zatvore raskrsnicu jer imaju hronicnu boliku*cinu za ostale ucesnike...
Koliko puta se desi da ljudi zatvore raskrsnicu jer ne razmisljaju da ce ostati u istoj?
Posebno iritantno kod Hajata, kad se skrece levo od Usca, iz M. Popovica prema Kontiju.
Znaju da je guzva, znaju da nece proci, ali ce svakako da zatvore raskrsnicu jer imaju hronicnu boliku*cinu za ostale ucesnike...
Dobro,pa onda izadji na sred poprecene ulice da objasnis liku kako je trebao da te propusti,a onda kao baja iz bmwa,pun gas kao da si ti u prednosti, i bole te stojko sto uopste nisi ni smeo tako da izadjes,nego ako hoces levo,odes desno,pa negde polukruzno... Ako vec krsis pravila za oduzimanje dozvole na godinu dana,ponasaj se shodno tome,a ne jos da napusavas nekoga zato sto ti je usporio bahacenje za 10s...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Fora je što je on možda i smeo levo, ne vidimo znakove, a sve su isprekidane linije... Čudna situacija, baš me zanima cela slika. Al da je ispao debil ispao je.
Ne opravdavam ja njegovo izlazenje iz auta, mada koliko vidim nema nikakve gestikulacije, ili cega vec.
Drugo, ovo se sve desava na raskrsnici, i covek ide pravo, a ne skrece levo. Verovatno je Corsa koja prva stoji uticala na to da misli da je za njega zeleno, ako ima semafora.
Dakle, lik sa Zafirom je zatvorio raskrsnicu, a BMW se nije ukljucivao sa nekog parkinga preko 5 traka da bi skrenuo levo. Bar mi se tako cini sa snimka, mozda gresim.
Drugo, ovo se sve desava na raskrsnici, i covek ide pravo, a ne skrece levo. Verovatno je Corsa koja prva stoji uticala na to da misli da je za njega zeleno, ako ima semafora.
Dakle, lik sa Zafirom je zatvorio raskrsnicu, a BMW se nije ukljucivao sa nekog parkinga preko 5 traka da bi skrenuo levo. Bar mi se tako cini sa snimka, mozda gresim.
Da li bi video snimak na kome se jasno vide tablice bio dovoljan dokaz u slučaju saobraćajnog prekršaja? Zar nije podnošenje prekršajne ili krivične prijave nešto što radi "službeno lice" (ja sam totalni laik za ovu oblast, ne znam ni šta tačno znači "podnošenje prijave")? Šta bih ja, kao običan građanin, trebalo da uradim ako bih imao snimak, nisam direktno oštećen, ali želim da se počinilac kazni? Ovo sve pitam teoretski, ali pominjao sam ranije kako sam bio svedok da u pešački prolaz uleće auto, pravo na ženu koja gura kolica sa bebom (a prolaz nije dovoljno širok da mogu da se mimoiđu). Da sam stigao da ga snimim, ne bih žalio novac da platim advokata, samo da kreten bude kažnjen, pa da mu takve stvari više ne padnu na pamet.paja napisao:Svaku prijavu može da podnese bilo ko.
Ђенерал Јанковић
Prijava bilo koje vrste je način da upoznaš nekog sa nečim. To nije akt kojim se pokreće postupak. Prekršajni postupak se pokreće Zahtevom za sprovođenje prekršajnog postupka, a krivični naredbom o sprovođenju istrage ili neposrednim optuženjem tj optužnicom.
Kad prijaviš komšiju da bespravno zida ti si podneo prijavu. Kad prijaviš nekog jer pravi žurku ti si podneo prijavu... kapiraš logiku.
U suštini sve može biti dokaz, ali je pitanje da li je zakonit. Kod prekršaja je mnogo veća šansa da prođe nezakonit dokaz jer niko neće da angažuje advokata.
U starom ZKP-u su postojala ograničenja u pogledu snimaka, ali mislim da u novom takva ograničenja ne postoji. Ovo pišem napamet jer nisam imao snimak kao dokaz od stupanja na snagu novog ZKP-a pa nisam detaljno proučavao. Novi ZKP je toliko drukčiji da ga je nemoguće naučiti od jednom nego ga čitaš svaki put kad ti zatreba.
Kad prijaviš komšiju da bespravno zida ti si podneo prijavu. Kad prijaviš nekog jer pravi žurku ti si podneo prijavu... kapiraš logiku.
U suštini sve može biti dokaz, ali je pitanje da li je zakonit. Kod prekršaja je mnogo veća šansa da prođe nezakonit dokaz jer niko neće da angažuje advokata.
U starom ZKP-u su postojala ograničenja u pogledu snimaka, ali mislim da u novom takva ograničenja ne postoji. Ovo pišem napamet jer nisam imao snimak kao dokaz od stupanja na snagu novog ZKP-a pa nisam detaljno proučavao. Novi ZKP je toliko drukčiji da ga je nemoguće naučiti od jednom nego ga čitaš svaki put kad ti zatreba.
Da,tek sam posle skapirao da je moguce i da je raskrsnica u pitanju. Bio sam ubedjen da ide sa nekog parkinga,pa hoce levo.NexT napisao:Ne opravdavam ja njegovo izlazenje iz auta, mada koliko vidim nema nikakve gestikulacije, ili cega vec.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Koja dva idiota 'ladno. Trebao je da mu drkne samar kad je vec izasao iz kola 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Žao mi što nisam imao kameru, skrećem iz Bulevara oslobođenja ka Nebojšinoj, i tu imam prednost u odnosu na njih koji imaju stop, i taksista sa belim 500l proleće kroz stop, i to onako baš muški.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/435030 ... -na-gepeku
Pogledajte: Žena vozi dete na gepeku!
Boris Vuković | 16. 01. 2014. - 13:20h 13:32h | Komentara: 46
Neodgovorna žena koja je juče vozila "punto" u Ustaničkoj ulici, vozila je dete na samoj pregradi gepeka.
Potpuno nesvakidašnji primer vožnje dece, koji je izuzetno nebezbedan, mogao se videti juče u Ustaničkoj. Osim što je vozila četvoro putnika, koji su sedeli na sedištu, za dete izgleda nije bilo mesta, pa je on završio na pregradi za gepek.
Nadamo se da je mališan sigurno stigao kući.
Pogledajte: Žena vozi dete na gepeku!
Boris Vuković | 16. 01. 2014. - 13:20h 13:32h | Komentara: 46
Neodgovorna žena koja je juče vozila "punto" u Ustaničkoj ulici, vozila je dete na samoj pregradi gepeka.
Potpuno nesvakidašnji primer vožnje dece, koji je izuzetno nebezbedan, mogao se videti juče u Ustaničkoj. Osim što je vozila četvoro putnika, koji su sedeli na sedištu, za dete izgleda nije bilo mesta, pa je on završio na pregradi za gepek.
Nadamo se da je mališan sigurno stigao kući.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za zatvor... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Procitajte malo komentare na tu vest, i bice vam jasno zasto smo takvi idioti u saobracaju. Vecina je tipa ono "Vau velika stvar, i ja sam se kao dete tako vozio i obozavao" Kakvi pajseri