Alfa Romeo - generalna tema
Re: Kvalitet Alfa Romea
Kod mene nije kriv Punto, nego nasi papani nesposobni.
Ispratio sam jos jedan slucaj gde su u Stojanovu nesposobni da rese problem gasenja novog Multijeta na 500L, pa menjaju delove, a nemaju poijma sta ubija masinu...
Gledaju u auto ko tele u sarena vrata.
Ispratio sam jos jedan slucaj gde su u Stojanovu nesposobni da rese problem gasenja novog Multijeta na 500L, pa menjaju delove, a nemaju poijma sta ubija masinu...
Gledaju u auto ko tele u sarena vrata.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Cuj, pa nema na srpskom bas sve na Google.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Strašno. Umesto da daju nova kola ili zamene motor kod tih neverovatnih kvarova, oni će na radne sate vrtenja u krug da spucaju više novca nego da reše zamenom.
Doduše, ne verujem da su i drugi bolji kada dođe do krupnih problema. Ne bi iz revolta vlasnici palili svoja kola ispred firmi tek tako da drugde cvetaju ruže.
Tapatalk 4
Doduše, ne verujem da su i drugi bolji kada dođe do krupnih problema. Ne bi iz revolta vlasnici palili svoja kola ispred firmi tek tako da drugde cvetaju ruže.
Tapatalk 4
Nemam pojma, ali ja ne znam jesam li o ijednom ovlascenom servisu cuo ista lepo 

Mercedes 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
BMW, Delta Motors, od mene.
Premium usluga za premium vozace.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Texonja napisao:BMW, Delta Motors, od mene.
I ja sam cuo od dosta ljudi koji servisiraju automobile u Delti samo pohvale na njihov kvalitet usluge a i istovremeno ogromne kritike na paprene cene.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pogotovo Honda vozaci "hvale" Deltu 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je Delta Auto, a ne Delta Motors, odvojeni servisi u svakom pogledu, ljudstvom i fizicki (lokacijski).
HTC
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jedino je vlasnik isti. Sve ostalo nebo i zemlja.
Da se razumemo, ima i taj BMW servis bisera, ali ni blizu koliko ovlašćeni servisi drugih marki. Zašto, kako, i dokle će ne bih znao.
Sent using Tapatalk
Da se razumemo, ima i taj BMW servis bisera, ali ni blizu koliko ovlašćeni servisi drugih marki. Zašto, kako, i dokle će ne bih znao.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
jesu to oni sto su ti na servisu naplatili novu flasu ulja za bokstera a ostavili staru u gepeku, ili sam pobrkao?Texonja napisao:BMW, Delta Motors, od mene.
Boxter se servisira u Porsche-u...