Kupovina polovnjaka do 2.000€ (2.200€)
Re: Kupovina polovnjaka do 2.000€ (2.200€)
Tek sad gledam sve slike, ovaj je solidno upropascen.
Имам једно потпитање...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bitno da je napisao da su motor i menjac odlicni.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Danas sam zujao po NS,obisao dosta placeva,provozao nekoliko automobila. Mogu reci da se za te pare 2-2,2k eur tesko sta moze pronaci a da bude dobro...ne dobro nego cak i pristojno. Napravio sam neki uzi izbor od 5 komada na osnovu oglasa + ako na nesto neplanirano naletim na licu mesta. Sve je to cukano,ofrlje sklopljeno,jedan far upadljivo viri u odnosu na drugi,haube ukrivo,razliciti farovi...ma svacega.
Probao sam neku bordo Corsu c,volan u desno ide malim prstom u levo 3x teze,u krivini sva nekako leluja. Druga Corsa naizgled ok al se ispostavi da je cela farbana. Polo 2001 priostojan (sija abs lampica,sve vreme trepce crveni uzvicnik) al lik na placu ne daje da se auto proba
Bilo je jos par komada al nisu vredni pomena. Od svega i svacega izbor se sveo na Clia 1.6 16v od vlasnice kod koje je 4 god. registrovan do 08.2014. Utegnut je,lepo se vozi,sve na njemu radi i za 2150e mi deluje kao najpametnija kupovina od svega sto sam video/probao. Sutra cemo po njega pa ce biti vise podataka kad se malo detaljnije upoznamo.
Probao sam neku bordo Corsu c,volan u desno ide malim prstom u levo 3x teze,u krivini sva nekako leluja. Druga Corsa naizgled ok al se ispostavi da je cela farbana. Polo 2001 priostojan (sija abs lampica,sve vreme trepce crveni uzvicnik) al lik na placu ne daje da se auto proba

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
E jbg, da sam znao dao bih ti broj od ovog gde sam ja uzeo Clia. Covek nije prevarant, dodjes, vidis, pa odlucis, brzo odu kola kod njega. Kola ne sminka uopste, u vidjenom stanju idu, zato su i malo jeftinija.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
ne razumem zašto bežati od auta ako je ceo ofarban dobro? Realno,auto star 12-13 godina teško može da bude nezafarbavan-farban.dunx81 napisao:. Druga Corsa naizgled ok al se ispostavi da je cela farbana.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Mozda jer su dundjeri skinuli svu zastitu i farbali nogama. Meni bi to prvo palo na pamet.

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Mislim da ta Corsa ima elektrohidraulicni servo, i kada se to desava da u jednu stranu ide dosta lakse da je on na izdisaju.
Generalno, mislim da je ta granica oko 2000e bas kriticna za auto 2001+, ili ces naci bez klime, iscukan, ... a da bas valja tesko, jako tesko. A to jos znaci 200e gume, 200e rega, 200e servis veliki ako ne veliki mali i par sitnica, opusteno ode na 500e+ za vozno stanje donekle bezbedno.
Sad se setih, pitaj caleta jel mu je zanimljiva Mazda Premacy posting.php?mode=reply&f=9&t=2381
Nije bas 2000e, ali mislim da cete se naci negde izmedju(~2600), a autic je stvarno dobar, ocuvan, trebaju mu novci za pristup advokatskoj komori, ali bar znas da nema ulaganja, ni u gumu, ni veliki serivs, ni u regu godinu dana, to ti je 600 jura min.
Generalno, mislim da je ta granica oko 2000e bas kriticna za auto 2001+, ili ces naci bez klime, iscukan, ... a da bas valja tesko, jako tesko. A to jos znaci 200e gume, 200e rega, 200e servis veliki ako ne veliki mali i par sitnica, opusteno ode na 500e+ za vozno stanje donekle bezbedno.
Sad se setih, pitaj caleta jel mu je zanimljiva Mazda Premacy posting.php?mode=reply&f=9&t=2381
Nije bas 2000e, ali mislim da cete se naci negde izmedju(~2600), a autic je stvarno dobar, ocuvan, trebaju mu novci za pristup advokatskoj komori, ali bar znas da nema ulaganja, ni u gumu, ni veliki serivs, ni u regu godinu dana, to ti je 600 jura min.
Ma nije samo to. Ima i Remus,izvadjen cat,spusten,tvrd,unutra iseceni tapacirunzi na vreatima zbog zvucnika (varijanta db drag)...nije to za jednog deduTheWickerMan napisao:ne razumem zašto bežati od auta ako je ceo ofarban dobro? Realno,auto star 12-13 godina teško može da bude nezafarbavan-farban.dunx81 napisao:. Druga Corsa naizgled ok al se ispostavi da je cela farbana.

Dragvorl,dag cale vec zvao coveka i potvrdio mu za sutra. Sumnjam da ce sad kvariti satru

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Taj Clio ti je onda ok. Pazi, za veliki servis, ako su delovi isti kao za 1.4 racunaj samo za delove 200+ eura ako hoces da uradis ok. Rega ~15k, gume...Ako je za starijeg coveka 1.6 motor je realno preterano uzimati (narocito ako je hteo dizela), ali ako se zuri i nema sta bolje onda je i to dobro.

Covek kaze da je veliki radjen pre 15k i da ima sve racune mada se ja u to ne bih uzdao,gume su ok ali su letnje,registrovan je do avgusta. A nece se on buniti sto je 1.6,ne mozes ga nekad od Golfa odvojiti,voli da ga stiska 

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ma ok, ali ce popiti vise od 1.2 a posebno od dizela ako govorimo o gradskoj voznji narocito. Ako je sve sem guma ok super, u protivnom nisu bas sitna ulaganja.

Ma stoji to. Nego sam ga ubedio da se ne vezuje posebno za marku,ccm,benzin/dizel vec da uzme nesto u najpristojnijem stanju za te novce. Doci ce plin kasnije pa ce ispeglati tu potrosnju a za ovo ostalo se nadam da ce biti ok. Ipak je to manje vise lutrija.