Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Zanimljivi oglasi

Post od Floyd »

Pa nece nas toliko da izgubi na ceni :)
Za max 12k bi bila super kupovina.

Gesendet von meinem GT-I9505
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Re: Zanimljivi oglasi

Post od maniaxxx »

a koji neče? Svi gube vrednost, svi. Osim golfa naravno :mrgreen:
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Laki021 napisao:Sve je to super, al ne zaboravi da ce taj auto za 2 god vredeti 5 - 7 000e.
Nema sanse da ce toliko izgubiti vrendost - pa danas bolja Alfa 159 iz 2007. godine kosta bar 6.500 evra. Ova je 2011-to godiste i za dve godine nema sanse da ce kostati ispod 11.000 evra. :) E sad, kad bi, kao sto kaze Floyd, stajala nekih 12.000 to bi bila odlicna kupovina mada ne verujem da bi je toliko spustio. E sad, kad bi je dao za nekih 13.000 i to bi bilo prihvatljivo mada opet, sumnjam da bi hteo da je da ispod 14.000. :-|
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

maniaxxx napisao:a koji neče? Svi gube vrednost, svi. Osim golfa naravno :mrgreen:
Golfu 2 vrednost iz godine u godinu raste ... pogotovo na BiH trzistu. :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Incognito napisao:
Laki021 napisao:Sve je to super, al ne zaboravi da ce taj auto za 2 god vredeti 5 - 7 000e.
Nema sanse da ce toliko izgubiti vrendost - pa danas bolja Alfa 159 iz 2007. godine kosta bar 6.500 evra. Ova je 2011-to godiste i za dve godine nema sanse da ce kostati ispod 11.000 evra. :) E sad, kad bi, kao sto kaze Floyd, stajala nekih 12.000 to bi bila odlicna kupovina mada ne verujem da bi je toliko spustio. E sad, kad bi je dao za nekih 13.000 i to bi bilo prihvatljivo mada opet, sumnjam da bi hteo da je da ispod 14.000. :-|
12000 je ok cena za taj auto, ne bi trebalo davati više.
Gubiće na ceni, ali manje nego što uštediš poredeći sa nemačkim pandanima iste kategorije sa sličnim nivoom opreme iz 2011. ;) Oni će u evrima izgubiti više.
A i ako voliš kola ne kupuješ ih misleći kako ćeš ih prodati, nego da uživaš u autu.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Incognito napisao:
nidza napisao:18"

U kontaktu sam sa prodavcem od prošle nedelje. Videćemo da li će da padne neki dogovor.

Cifra je baš visoka, tako da će teško to da ode brzo. Ona karavanka na Ledinama se prodavala nekoliko meseci, a bila je mnogo jeftinija.

Zamislite kad je spustim još kako će da izgleda na ovim točkovima. :-D

Tapatalk 4
Jesi li je pazario ? Ja sam takodje zagrejan za ovu Alfu i razmisljam da li da odem da je pregledam. Sve mi se na njoj dopada, osim kilometraze i tu temu bih ozbiljno pokrenuo prilikom eventualnog pregovora jer bez obzira na vrhunsko stanje, ne bih mu dao 15.000 za 120.000 predjenih km dok malo ne popusti. Sudeci po slikama, deluje izuzetno ocuvano, felne, oprema - sve je vrhunsko, osim kilometraze koja mi se nimalo ne uklapa u ovu cenu. :x
Cena je prejaka, plus taj auto čeka neki servis sigurno na 120k pređenih, što na 2.0 nije ni malo jeftino kao za 1.9. Jesam zainteresovan, ali čemu žurba. Za tu lovu neće to brzo da ode. Delim mišljenje o autu, sve sem kilometraže je na mestu.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Samo kod kupaca koji misle da je u pitanju obična 159. Ko zna šta kupuje ponudiće više. Ako bih kupovao taj auto, kupio bih ga za narednih 10g, tako da mi pad cene ne bi igrao ulogu. Sa druge strane, za auto koji će da se vozi 10g, vredi sačekati primerak koji je baš to što se traži. Ovakvi automobili su velika retkost, među svim markama, a pogotovo za ovaj novac. To je glavna vrednost ovog automobila. Npr, ja bih ovo vozio pre bilo kog BMW-a, bukvalno, koliko god zvučalo blesavo objektivnom posmatraču. :-)

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ako nešto može da se spasi, mada je više za Freda Kremenka.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... ro_hk_186/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

samo presa,nista drugo
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Stvarno ne vidim sta ovde valja sem ratkapni...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Mogao bi da se spasi, ali ne vredi tog truda i para. Da je npr. Falcon XB vredelo bi se potruditi.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Verovatno dosta njih zna za ovaj auto:

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... preza_sti/
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Covek se rasipa pa ne zna za dosta... :)
Meni je svakako bila pozeljnija pre 4 godine kada je bila neudarana i netaknuta, i placena ~18.000 EUR
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

A udarana je posle?
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Pa nije udarena nista ozbiljno. Branik i far, nista ozbiljno, cukanje desava se, to uopste nije nikakav minus.
E sada oko modifikacija........to da li se rasipa ili ne nije na nama da odlucujemo, jer je to njegov novac i ima pravo da radi sta zeli. Kome se ne svidja neka ne gleda. Dalje, po spisku se vidi da je uradjeno sve kako treba, ali pitanje je KOME treba auto sa ovakvim modifikacijama jer ne znam koliko ovo moze biti "za po lokalu" a sa druge strane sledeci vlasnik mora biti jako dobro tehnicki potkovan i treba imati dubok dzep da odrzava ovo cudo jer to vise nema veze sa orginalnim autom. Pa samo tecnost za hladjenje bez vodene baze kosta oko 100eur. Dalje ne treba gledati......Ako auto nadje drugog vlasnika, to ce verovatno biti van Srbije.

Doduse sada smesno izgleda ona prica kako "nista nece dirati" :kezo:
Odgovori