Zanimljivi oglasi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zanimljivi oglasi
Zar ne beše plaćena 15000?
Mislim da nije 15...
Dzoni, nisam mislio nista lose za rasipanje, ali to jeste cinjenica, kao i za prethodna kola. Ja verujem da je ovaj auto do sad iskostao 50-60.000, ali isto tako verujem da se do ovoga doslo skupljim putem, kao i obicno, zato cenu svega toga i ne treba navoditi.
Gotovo sam siguran sam da se za ove novce u Srbiji nece prodati, preko moguce.
Dzoni, nisam mislio nista lose za rasipanje, ali to jeste cinjenica, kao i za prethodna kola. Ja verujem da je ovaj auto do sad iskostao 50-60.000, ali isto tako verujem da se do ovoga doslo skupljim putem, kao i obicno, zato cenu svega toga i ne treba navoditi.
Gotovo sam siguran sam da se za ove novce u Srbiji nece prodati, preko moguce.
- starac vujadin
Koliko se sećam, jedan moderator s cbc koji je povezao prethodnog vlasnika sa Saletom mi je lično rekao da je plaćen 14 ili 15...
Sa tolikom listom modifikacija bih ocekivao mnogo vise snage.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pa zavisi. Mnogi naguraju mnogo vise snage za manje para. Pitanje je samo na sta to lici na duze staze. Opet, nije sve ni u snazi. Ovde je celo vesanje drugacije a to kosta boga oca. Ima par stvari koji uopste ne dodaju KS ali bez njih ti KS bi bili neupotrebljivi.
Mozda starac zna, ko je radio auto? Ista (njegova) ekipa ili oni Englezi sto su radili onu drugu njegovu Imprecu?
Mozda starac zna, ko je radio auto? Ista (njegova) ekipa ili oni Englezi sto su radili onu drugu njegovu Imprecu?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
Prvo je prvi vlasnik radio modifikacije u Engleskoj i auto je imao nešto preko 300ks. Ne znam ko je Saletu radio auto...verovatno je kupovao delove i montirao kdo nas ili išao u Hrvatsku kod onog majstora (ne mogu da se setim imena sad...) koji je veliki stručnjak za Subaru i tuning.Dzoni_m napisao:Pa zavisi. Mnogi naguraju mnogo vise snage za manje para. Pitanje je samo na sta to lici na duze staze. Opet, nije sve ni u snazi. Ovde je celo vesanje drugacije a to kosta boga oca. Ima par stvari koji uopste ne dodaju KS ali bez njih ti KS bi bili neupotrebljivi.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Nešto kod nas nešto u HR , auto se vozikao i po Ringu zato i ima sve što treba za to, to što je čuknut nije minus jer nije krpljen već sređen kako treba. Auto vredi svaki dinar e sad je druga stvar što to ovde zna da ceni i spremno je da da tu cifru možda par ljudi...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Bilo bi lepo da taj auto dodje u ruke nekog zaljubljenika koji će nastaviti da je održava a i vozi kako dolikuje.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ovog Mustanga iz NS sam pogledao pre par meseci i kako sad izgleda tako je izgledao na carini. Stanje jako dobro.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Farban je kod nas.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Taj isti STI je i pored svega toga na stazi izduvao od Evo IX koliko me secanje sluzi, i to auto koji je takodje kvalitetno uradjen sa 4x manje para... A sto se tice tuning-a u Engleskoj mislim da ga nije bilo, vec je auto i kupljen sa tim Prodrive kitom...