Koliko kg imamo na forumu? :)
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Koliko kg imamo na forumu? :)
Pa to je zato sto imam tanke noge i delimicno tanke ruke, taman kad buh imao 2-3 kile u nogama i kilu u rukama bilo bi odlicno, ovako samo grudi i delimicno ledja me vade od mrsavostiDelija napisao:Mrsav si breTo je premalo kg za tvoju visinu...

Evo jedna slika sa jednog okupljanja na Avali, mislim da je bio maj 2010., i moj pojas za spasavanje

Dajte nek neko azurira listu , pa da je uporedimo posle sezone slava i praznika
a mozda da ubacimo i visinu pored tezine da pise.
Ja sam sad na deobi treceg mesta liste sa Podvarkom
ali sam poceo zdrav zivot pa dok ne budem na nekih 85 ne stajem 

Ja sam sad na deobi treceg mesta liste sa Podvarkom

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja sam otprilike tvoje visine (1.91-2), imam 82 kg, a delujem znatno mrsavije od tebe, bar sudeci po slici.Gaginh0 napisao:Niko nece da apdejtuje kompletan spisak, a mene mrzi preko tel :/
Uglavnom juce sam se merio i imam 85kg, negde u maju sam imao ispod 83. Na moju visinu od 190cm je ovo odlicna kilaza, ali u odnosu na moju proslost ova kilaza mi ne znaci puno![]()
Krenuo sam ponovo u teretanu posle letnjeg "prelaznog roka", sad cu da popunjavam praznine opet

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Evo manje-vise tacne tabele gustine razlicitih tipova tkiva:
http://www.scrollseek.com/training/dens ... atter.html
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=& ... 3336,d.Yms
Na vise mesta sam procitao kako su kosti lake i kako su misici znatno "tezi" od sala - ni jedno ni drugo nije tacno.
@Incognito
U, bre, pa ti si jos mrsaviji...
Ja sa svojih 192-3 cm imam nekih 95 kg trenutno (variram 1-2 kg gore dole), pa bih mogao da nabacim bez problema jos 5-6 kvalitetnih kilograma...
http://www.scrollseek.com/training/dens ... atter.html
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=& ... 3336,d.Yms
Na vise mesta sam procitao kako su kosti lake i kako su misici znatno "tezi" od sala - ni jedno ni drugo nije tacno.
@Incognito
U, bre, pa ti si jos mrsaviji...

Ja sa svojih 192-3 cm imam nekih 95 kg trenutno (variram 1-2 kg gore dole), pa bih mogao da nabacim bez problema jos 5-6 kvalitetnih kilograma...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Milos - 105 kg 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
^Ne lazi
podvarak - 115kg
Sent from my C6903 using Tapatalk

podvarak - 115kg
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Puzo 185/101kg
Cim vidim da ima novi post u ovoj temi, pre nego otvorim pomislim "oho, neko se ugojio" 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Au debeli al si kaliraopodvarak napisao:^Ne lazi![]()
podvarak - 115kg

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(

Necu ni da stajem na vagu, znam da sam oko 85kg po odeci... Jos sam postio ceo ovaj post, tako da sto se ugojim u januaru - ugojio sam se do leta. Znam, sebe...

Sad sam nakon slavskih praznika nabacio sigurno 5-7 kg tako da imam sigurno blizu 90 kg.Delija napisao:U, bre, pa ti si jos mrsaviji...

Ja od kad treniram postao sam ko mecka sa 73 na 80 kg...
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To je zato sto jedes kao mecka 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ser.m ti se na trening, obustavmjam, nikad nisam imao ovolko kila 
Sent from my ZTE-SKATE

Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.