BMW - generalna tema
Re: Kvalitet BMW-a
Mercedes takodje ima dobre mape. Ali sam morao da ih sam update-ujem crack only, placeno 30 evrica. U Oml. brigada je tipa, 200 

Imam najnovije mape, 2013/2.Dzoni_m napisao:Upravo sada sam hteo da napisem, Laki izgleda da je tebi neka matora verzija. Ovaj 530GT koji mi imamo ima dobre mape Srbije, nije kao na iGO ali nije ni lose. F10 iz 2010 nema nista, auto-put i ibarska to je to.
Po BG kao ima nesto (ali nije imao sta mi je trebalo) NS jednostavno ne postoji nista...
Re: AW: Kvalitet BMW-a
Srbija je jako lose pokrivena ali ni drugi tu nisu mnogo bolji. Hrvatska je s druge strane sasvim solidna.
Meni u principu tamo i ne treba navigacija mada sam je testirao po BG-u i cak ni to sto je kao pokriveno, ne radi kako treba.
Gesendet von meinem GT-I9505
Meni u principu tamo i ne treba navigacija mada sam je testirao po BG-u i cak ni to sto je kao pokriveno, ne radi kako treba.
Poslednja izmena od Floyd u 04 Jan 2014, 10:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja ne znam šta im je teško da pokriju čitavu Evropu. Sad već ima dobrih mapa od raznih proizvođača za iste zemlje, pa čak može i da se bira.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Re: AW: Kvalitet BMW-a
Bilo bi super da postoji opcija kupovine i instalacije mapa proizvodjaca po izboru.
Vec sam pisao u nekoj temi,meni je prodavac u delti rekao da mogu da ubace tom tom navigaciju. Isao sam drug da gledamo novu seriju 3 i imala je samo onaj mali ekran
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
pa mogu da je zalepe na soferku 
mape za MMI 3G(koje imam u A5) su meni skroz ok, lepo radi jedino sto nema kucne brojeve van BGa... mana je sto kosta oko 35k, a alternative prakticno i nema jer mora aktivacija u ovlascenom...

mape za MMI 3G(koje imam u A5) su meni skroz ok, lepo radi jedino sto nema kucne brojeve van BGa... mana je sto kosta oko 35k, a alternative prakticno i nema jer mora aktivacija u ovlascenom...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Biće sve lepo pokriveno kad priznamo Kosovo. Do tada, moramo da se strpimo.
Blago receno - totalno nepotreban komentar.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tako nekako. Da ne sirimo pricu, neka se zavrsi ovde, da ne moramo da brisemo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Šalio sam se...ali u svakoj šali ima pomalo zbilje...a to je da smo nebitni.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Odakle ti ideja da je ovo Evropa?nidza napisao:Ja ne znam šta im je teško da pokriju čitavu Evropu. Sad već ima dobrih mapa od raznih proizvođača za iste zemlje, pa čak može i da se bira.
Tapatalk 4

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Geografski sam mislio. Doduše, ako nisi mnogo švrljao na istok, iznenadio bi se koliko je itekako Evropa.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Postoji detaljna mapa Srbije za BMW ali samo za poslednje modele navigacije (od sredine 2012. godine), a za modele od 2008. godine (koji imaju svoju memoriju za mape) ocekuje se za mesec, dva.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk