Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
Ima ih i nocu, pogotovu leti, tada znaju da cepaju i do 10-11 uvece. Evo sutra ima do 18h put Klenovnik - Cirikovac radarska kontrola na primer. Novi Sad - Zrenjanin u Avgustu/Septembru cesto bio do 22h.
Ja sam mislio da radari ne mogu nocu da hvataju. Interesantno... A za alkohol me isto nikad danju nisu pitali
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Na putu NS-ZR obicno stoje preko dana na sredini puta izmedju Kaca i Zablja sa radarom.
Ali je zanimljivo da sam do sad nebrojeno puta isao nocu za Zabalj i nikad nisam video da "rade", vec uvek stoje posle Zabaljske raskrsnice ovi Zabaljski panduri sa Punotm i zaustavljaju kamione...
Ali je zanimljivo da sam do sad nebrojeno puta isao nocu za Zabalj i nikad nisam video da "rade", vec uvek stoje posle Zabaljske raskrsnice ovi Zabaljski panduri sa Punotm i zaustavljaju kamione...
Ja to jos uvek mislim.stefanan napisao:Ja sam mislio da radari ne mogu nocu da hvataju.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Mogu naravno. Možda ne mogu noću da snime fotografiju, mada pištolji i nemaju kamere. Bilo da rade na dopler radar ili laser principu, ne zavise od doba dana.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Mogu.
Od nekoliko puta kada sam pao na radaru gotovo svi su bili noću. Svega su 2, 3 bila preko dana.

Od nekoliko puta kada sam pao na radaru gotovo svi su bili noću. Svega su 2, 3 bila preko dana.
A je?
Nikad ih nisam video da radarisu kad padne mrak.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Gaginh0
To pricam, nepisano pravilo je da je radar za dan, sto ne znaci da nece nekad stati nocu. Da su tako cesti nocu kao danju do sad bih procitao svu komunsiticku literaturu na Klisi...
Mene su dobili na radar u 3 ujutru
. A duvao sam i u 7 ujutru, znači nema pravila. A šta se tiče alkohola, neka kontrolišu svakodnevno ako treba, samo radara nek se malo mane
. Posebno me ljuti kad je na putu,, na kome je inače ograničenje 90, jedan kratak odsek sa ograničenjem 50 ( niko ne zna zašto ) i naravno tu je uvek radar... 

Samo su lenčuge koje niko ne kontroliše kako rade svoj posao, a rade ga veoma loše. Opreme im ne manjka, niti slova zakona. Primena škripi.
Koja je poenta od tih kontrola kad 20 godina stoje na istim mestima u gradu. Ko poznaje kraj uvek može da ih zaobiđe.
Tapatalk 4
Koja je poenta od tih kontrola kad 20 godina stoje na istim mestima u gradu. Ko poznaje kraj uvek može da ih zaobiđe.
Tapatalk 4
- Gaginh0
One sa dregerom nije lako obici... Realno u NS sa okolnim selima ima 5-6 mesta na kojima mogu stojati sa radarom.
Aj kad vec pricam da kazem:
Novosadski put kod Avia-e prema Veterniku
Novosadski put kod Vukovic pumpe u oba smera
Novosadski put u Futogu kod prestanka 4 trake
Miseluk
Na izlasku prema auto-putu
Obilaznica oko naselja (pa i tamo prema Partizanskoj pre OMV pumpe)
I ne mogu sad na brzaka da se setim, ali to su sve pravci preko 3km (skoro) bez semafora.
Mene su npr sa dregerom zaustavili u Mise Dimitirjevica, 1300kaplara, Brace Ribnikara, Narodnog fronta, Safarikovoj, sve bezveze ulice, ali su povezane sa "vracanjem iz centra ili odlaskom sa splavova"...
Aj kad vec pricam da kazem:
Novosadski put kod Avia-e prema Veterniku
Novosadski put kod Vukovic pumpe u oba smera
Novosadski put u Futogu kod prestanka 4 trake
Miseluk
Na izlasku prema auto-putu
Obilaznica oko naselja (pa i tamo prema Partizanskoj pre OMV pumpe)
I ne mogu sad na brzaka da se setim, ali to su sve pravci preko 3km (skoro) bez semafora.
Mene su npr sa dregerom zaustavili u Mise Dimitirjevica, 1300kaplara, Brace Ribnikara, Narodnog fronta, Safarikovoj, sve bezveze ulice, ali su povezane sa "vracanjem iz centra ili odlaskom sa splavova"...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tako je, u M. Dimitrijevica sam gledao negde oko ponoci kako stanu, a musterije same dolaze.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Meni su samo jednom radili alko test u sred bela dana a FAMA radari imaju IC nocno snimanje takovda verujem da nije problem tehnicke prirode 

Kolikogod da testiraju na alkohol i zaustavljaju nocu po gradu - malo je. Kadgod vozim po gradu petkom ili subotom uvece (a to je bas retko, uglavnom kada se vracamo kuci sa nekog puta ili od nekih prijatelja), iznenadim se koliko ima divljackog (bas divljackog) ponasanja. Ja ne znam ko su ti ljudi koji upravljaju, niti znam koja su to vozila posto ih danju ne vidjam nikad, ali za njih zakon ne postoji. Prestrojavanje naglo i bez zmigavca je normalna stvar, prolazak pravo iz trake za levo je redovno, a neki bogami sashivaju i crveno na semaforu bez pardona. To su neki automobili tipa Golf 2 sa zelenim neonkama, onda onaj prvi Audi A6 sa 100% zatamnjenim staklima tako da ni vozac ne vidi gde vozi, onda Jugo bez branika spusten do patosa sa auspuhom na sredini, Kadetti GSI-wannabe itd...
Meni je naročito bilo upadljivo odsustvo bilo kakvih kontrola prvog januara ujutru i noću za vreme većih slava.Texonja napisao:Koliko god da testiraju na alkohol i zaustavljaju nocu po gradu - malo je.