U kom svetu ti zivis?

Ma ne pricam o svojoj sferi ni pod razno, nego ako posle 12-13 godina rada u istoj firmi gazda Opel predstavnistva dozvoli svom sefu servisa da kupi polovan Opel iz inostranstva onda taj sef sigurno nije toliko dobar koliko ga hvalis ili gazda ne valja uopste, ali onda opet ako je taj sef iole dobar ne bi vise radio kod istog gazde. Jbg.Day Walker napisao:Delija tebi mozda cvetaju ruze u tvojoj poslovnoj sferi ali slobodno reci. Nemoj da krijes svoja zapazanja. Ljudi su glupi ocigledno sto cene ono sto imaju.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
nisam se logovao par dana, ne budi toliko nestrpljiv. od dve astre 1.6t koje znam na jednoj je na motoru menjana turbina, auto nije imao ni godinu dana i 10-15k km. pored toga jos nekoliko sitnijih zajebancija je bilo, ako te bas zanima pitacu kolegu da mi kaze. druga je walkerova, o kojoj znamo sve, i mislim da se ne moze nazvati simbolom pouzdanosti. ne kazem da je krs, ali da je vrh bas i nije. doduse obe sa 1.6t motorima, a ne 1.4t kao auto o kojem se prica, tako da se bar sto se tice motora ne moze izvesti pravilo, ali bilo je tu i dosta zezancija pored toga, zar ne?Saleva napisao:Nema dvugava Dragana da odgovori mada meni lično nikad nisu bili simpatični drugari već ovi iz mog krajaJa ništa loše nisam našao o ovom motoru a pročitao sam ne znam ni sam koliko testova pa čak i kompletne postove Day Walkera i Ogio-a pa vidim ljudi ekstra zadovoljni ( kuc kuc kuc da ne čuje zlo pu pu pu ).