Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Putevi u Srbiji

Post od Velja »

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Mislim da ovo ni kod nas ne bi bilo. Ovo samo u Rusiji moze jbt :kezo:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Zato kod nas ima ovog... :D

Gas - patos: Fića protiv putara!

http://www.alo.rs/vesti/bizzare/gas-pat ... ideo/40253
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Dugo je i trajalo...

Krađa opreme iz trafostanica na Obilaznici oko Beograda
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/428429 ... o-Beograda

Na deonici auto-puta E-75, između saobraćajnih petlji ''Batajnica'' i ''Dobanovci'' na Obilaznici oko Beograda, ukradena je oprema iz četiri trafostanice čija vrednost iznosi 5.906.155 dinara, čime je veći deo deonice u dužini od 12 kilometara neosvetljen, saopšteno je danas iz JP "Putevi Srbije".

Iz Puteva Srbije navode da se to preduzeće i izvođači radova na izgradnji i održavanju puteva suočavaju sa neprestanim krađama opreme i saobraćajne signalizacije.

Kako je istaknuto, pored velike materijalne štete, te krađe za posledicu imaju konstantno i direktno ugrožavanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, jer je u pitanju najfrekventnija deonica međunarodnog putnog pravca E-75, sa tranzitnim i lokalnim saobraćajem.

Iz tog preduzeća su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da posebno obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima na putu.

Putevi Srbije su apelovali i da se sve nadležne institucije, mediji i sami građani uključe u akciju koja bi pomogla da se sačuvaju materijalna sredstva uložena u izgradnju i održavanje puteva sa ciljem da se obezbedi nesmetano i sigurno odvijanje saobraćaja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Stoka. Ja sam rekao, vratiti Dusanov zakonik za te kradje, pa im odseces obe sake pa da vidim da li ce da kradu opet. Majmuncine.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Još jednom...

Opasna obilaznica kod Orlovače bez rasvete zbog krađe
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=796851

"Javno preduzeće Putevi Srbije obaveštava da je na deonici državnog puta (auto-put E-75), u zoni petlje Orlovača, na obilaznici oko Beograda došlo do prekida napajanja električnom energijom usled krađe opreme na trafo stanici zbog čega je cela petlja ostala bez rasvete", piše u saopštenju.

Iz tog državnog preduzeća apeluju na vozače da posebno obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju i da brzinu vozila prilagode uslovima na putu.

Putevi Srbije, kako je navedeno, apeluju da se sve nadležne institucije, mediji i građani uključe u akciju kako bi se sprečile krađe i obezbedilo nesmetano odvijanje saobraćaja.
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Više im se isplati da tu postave obezbeđenje 24/7 i pokriju sve kamerama nego da se to stalno popravlja.

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ne, daleeeko im se više isplati da povremeno nabavljaju novu opremu. Savršena kombinacija.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Stoka glupa. Sto ih ne udari struja dok cackaju oko tih trafo stanica, majmuni.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Juce sam se iz RS vracao preko Uzica. Veoma sam nezadovoljan stanjem puta, nema velikih rupa, to stoji, ali je asfalt veoma neravan, ispucao, s obzirom na vaznost i kriticnost puta to bi trebalo da bude MNOGO bolje.

Sto se tice one "petlje" Orlovaca, ono je zaista tragedija, misljenja sam da bi projektanta trebalo zatvoriti ne u zatvor vec u ludnicu sa najstrozim uslovima najmanje na 10 godina a sve ostale drzavne i druge organe umesane u posao u zatvor. Zamislite vi da neko napravi NOV deo puta i posle par meseci postavi desetine cunjeva, blinkera, ko zna cega, prakticno potpuno izmeni strukturu "puta" ... sramno... mislim da bi to djubre trebalo porusiti i napraviti novo... ja koji znam pa mi je neprijatno da vozim tuda, mogu misliti kako je ljudima koji ne znaju...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Juce sam bio vozio caleta na pecanje na Moravu. Letos su na taj put postavili glanc nove znakove. Sada, pola tih znakova vise nema, dok su par njih izvaljeni iz zemlje i oboreni pored puta. Stoka neka pokrala sve, ruke im se osusile majke im ga. :besan: Ako budem video nekog da petlja nesto oko znakova od sad, momentalno stajem i ima da ga bijem u taj znak.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Iako volim da putujem i vozim, gde god i kad god imam priliku, na neki način sam srećan što sve manje vozim i to su uglavnom iste, proverene relacije, pa se ne potresam mnogo. Inače su nam putevi stvarno bedni, a po "dobrom" obeležavanju smo poznati.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

I pored toga, kada se potrude da obeleze sve lepo, nadje se neka stoka raspala da to ukrade. Ruke bi im sekao za kaznu.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ja ne bih njima već onima koji to otkupljuju od njih. A dotične bih vešao na prvu šljivu... :nonono:
Odgovori