Hyundai i30 ili Renault Clio IV
Re: Hyundai i30 ili Renault Clio IV
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Evo ti to isto za oko 400-450 eura
http://www.aliexpress.com/item/7-Car-DV ... 11840.html
Edit: Preteče me Bax. Sa ovog sajta nabavlja i ta "firma".
http://www.aliexpress.com/item/7-Car-DV ... 11840.html
Edit: Preteče me Bax. Sa ovog sajta nabavlja i ta "firma".
Poslednja izmena od Uroš S. u 08 Jan 2014, 00:10, izmenjeno 1 put ukupno.
To je neki kineski android uredjaj, svakao ne vredi tu lovu za koju tebi nude, ali ako bas volis, mozda nije lose...
Jeste, ali sa postarinom 421,25$ .. i na to dodaj pdv,carinu i ko zna sta jos.. ili mozda ako znamo da neki kinez dolazi pa da ponese
i na kraju krajeva, sam da ugradis i odradis, gubis garanciju .. ako dajem 13100+ eura dacu i 780eur za ovaj uredjaj.. ali samo ako je dobar i ako su iskustva dobra.. ako je to kao onaj kineski tablet koji koci, ne reaguje touch, spor .. onda definitivno se ne isplati . Tu ste vi koji imate ovaj i slicne uredjaje da mi pomognete. da uzmem ili ne !?
@Day Walker .. hvala

i na kraju krajeva, sam da ugradis i odradis, gubis garanciju .. ako dajem 13100+ eura dacu i 780eur za ovaj uredjaj.. ali samo ako je dobar i ako su iskustva dobra.. ako je to kao onaj kineski tablet koji koci, ne reaguje touch, spor .. onda definitivno se ne isplati . Tu ste vi koji imate ovaj i slicne uredjaje da mi pomognete. da uzmem ili ne !?
@Day Walker .. hvala
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa probaj ga tamo u toj firmi pre nego ga kupiš, da vidiš kakav je ekran, da li koči, kakav je kvalitet. Ne znam ko će ovde da ti da garanciju osim Hjundaija jer ta firma ne postoji u APR-u(DVD Srbija).
To ti je 7 inca ekran, sa rezolucijom tableta od 50 evra.
meni je zanimljivo da "firma" ima samo sajt bez ikakvog kontakt telefona i adrese...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Pa i ja bih voleo da opletem 500 evra po kopcanju dzekova...
pa svi imaju losu rezoluciju.. i oni fabricki i to u daleko skupljim autima .. dok dodju retine i amoledi u aute.. sacekacemo jos koju godinu 
ova firma je isto sto i auto-oprema.com
Znaci mi iskustvo ljudi koji imaju ovaj ili slican uredjaj.. ako ima takvih ovde

ova firma je isto sto i auto-oprema.com
Znaci mi iskustvo ljudi koji imaju ovaj ili slican uredjaj.. ako ima takvih ovde

O čemu pričamo?! Autoindustrija ugrađuje kasetofone u kola 10 godina nakon što postaje praktično nemoguće da se bilo gde nađe audio kaseta u prodaji. Očigledno se praksa nastavlja sa uzimanjem love na silu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ni malo ti nisu spustili cenu ? Ne doplacujes za metalik boju ?studioton napisao:ako dajem 13100+ eura dacu i 780eur za ovaj uredjaj..
jesu .. popust je bio oko 400 eura.. ali ja sam hteo metalik, pa je ostala skoro ista cena ,a dobio sam metalik 

Ima poznanik na starom i30, sa Androidom. Imao je problema tipa da svaki put kada ugasi auto resetune mu se sat, kao i problema sa video ulazom za kameru za voznju u nazad. Mislim da je resio, ali nisam siguran, retko se vidjamo.
Fabricki uredjaj je sasvim korektan i ima bukvalno sve osim dvd-a i navigacije. Ako budu skidali isti, da li ga tebi ostavljaju? Ako ti rasturaju tu plastiku da stave uredjaj, mogu da ti rasklimaju zabice pa da imas cvrcke stalno.
Bolje doplati te pare za 1.6 motor, prosvetlice ti se voznja. Vozio sam 1.4 i za moj penzos stil voznje je slab, videces to na prvoj uzbrdici, posebno kada nisi sam u autu i radi klima.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Fabricki uredjaj je sasvim korektan i ima bukvalno sve osim dvd-a i navigacije. Ako budu skidali isti, da li ga tebi ostavljaju? Ako ti rasturaju tu plastiku da stave uredjaj, mogu da ti rasklimaju zabice pa da imas cvrcke stalno.
Bolje doplati te pare za 1.6 motor, prosvetlice ti se voznja. Vozio sam 1.4 i za moj penzos stil voznje je slab, videces to na prvoj uzbrdici, posebno kada nisi sam u autu i radi klima.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
jel 1.6 trosi vise od 1.4?
da to mi je palo na pamet.. jer moraju sve ono da skidaju.. da ne rasklimaju nesto
da to mi je palo na pamet.. jer moraju sve ono da skidaju.. da ne rasklimaju nesto

Ikac ti ja dao odlicne primedbe.
Obrati paznju na sve sto je pisao.
Moj burazer je odusevljen sa potrosnjom ProCeeda 1,6 GDI, ali mislim da ti ne bi dobio taj motor.
Obrati paznju na sve sto je pisao.
Moj burazer je odusevljen sa potrosnjom ProCeeda 1,6 GDI, ali mislim da ti ne bi dobio taj motor.