Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
@ ogi
vec smo ga preporucili , u svakom slucaju nema niste lose da se podsete oni sto ga jos nisu odgledali
vec smo ga preporucili , u svakom slucaju nema niste lose da se podsete oni sto ga jos nisu odgledali
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
iggyboy napisao:
http://www.imdb.com/title/tt2194499/
upravo odgledao i mogu samo preporuke da dam,odlican relax film , moja ocena 8,5
iggy apsolutno se slazem, po meni ima dosta dobrih stvari u filmu, pored ljubavi, ima mudorsti koja je recena i koja je precutno prikazana. film od mene ima 10

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Upravo gledam "Gravity" ... izdržaću još ovu zadnju trećinu ali malo je falilo da prekinem tamo negde oko polovine filma - kada su budalaštine u filmu dostigle zabrinjavajući nivo na mom meraču zdravog razuma i rasuđivanja
Ukratko: film je teeeeeško sraaaaaanje i spada u kategoriju filmova koji oličavaju sadašnju Holivudsku filmsku industriju: udri specijalne efekte "do jaja" a za besmisleni scenarij i radnju - ma ko te pita, važno je da sve izgleda što besnije moguće ... jednom rečju ŠUND I KIČ NEOPEVANI !!!
Na skali od 1 do 10, čista NULA!

Ukratko: film je teeeeeško sraaaaaanje i spada u kategoriju filmova koji oličavaju sadašnju Holivudsku filmsku industriju: udri specijalne efekte "do jaja" a za besmisleni scenarij i radnju - ma ko te pita, važno je da sve izgleda što besnije moguće ... jednom rečju ŠUND I KIČ NEOPEVANI !!!
Na skali od 1 do 10, čista NULA!

Upravo sam zavrsio film Captain Philips.
Odavno nisam gledao bolji film. Tom Hanks maestralan
Tapatalk
Odavno nisam gledao bolji film. Tom Hanks maestralan
Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Potpuno suprotan utisak za Gravity. Ima nekoliko stvari koje nemaju naučnu potporu, ali generalno gledano jedan od realnijih "svemirskih" filmova. Gledao sam sa prijateljima, nas četvoro nije trepnulo do kraja filma. Ocena 9 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mozda je ocekivao Star Trek ili Star Wars 
Plasim se da ce i mene smoriti...

Plasim se da ce i mene smoriti...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
Delija,
nisi me razumeo: ja sam očekivao bar malo doze realizma a film je čista naučna besmislica ... evo ti samo jedna budalaština: Kluni u skafanderu, bez spuštenog zlatnog vizira-filtera, se ladno okrene prema Suncu i gleda u Zemlju (a Sunce mu direkno osvetljava lice) ... pazi rekao sam da je ovo samo jedna sitnica a o krupnim glupostima neću ni da pričam jer mi se ceo film totalno zgadio.
Možda sam ja samo adekvatno sebe edukovao i informisao o tome pa mi sve u ovom filmu deluje tako debilno ... ko zna ?
nisi me razumeo: ja sam očekivao bar malo doze realizma a film je čista naučna besmislica ... evo ti samo jedna budalaština: Kluni u skafanderu, bez spuštenog zlatnog vizira-filtera, se ladno okrene prema Suncu i gleda u Zemlju (a Sunce mu direkno osvetljava lice) ... pazi rekao sam da je ovo samo jedna sitnica a o krupnim glupostima neću ni da pričam jer mi se ceo film totalno zgadio.
Možda sam ja samo adekvatno sebe edukovao i informisao o tome pa mi sve u ovom filmu deluje tako debilno ... ko zna ?
Najgluplja stvar oko gravitija je kada se ona i kluni zapetljaju oko one stanice, pa ga ona uhvati, pa kao pusti me... Ali šta da te pusti kad ako si u bestežinskom prostoru stao, onda STOJIŠ :trljamoci: I onda ga pusti, a on odleprša u svemir. To je toliko debilno da nemam reči.
Ali film svakako treba gledati u bioskopu, jedan od retkih 3D filmova za vreme kojih vredi tegliti cvike, manje više sve posle avatara (koji je OBJASNIO) a da je u 3D nije bilo ni za... Onu stvar. Ja obožavam svemir i film mi je bio ok, mada, daleko od spektakla. Vizuelno je svakako nadprosečan i odlično odrađen.
Ali film svakako treba gledati u bioskopu, jedan od retkih 3D filmova za vreme kojih vredi tegliti cvike, manje više sve posle avatara (koji je OBJASNIO) a da je u 3D nije bilo ni za... Onu stvar. Ja obožavam svemir i film mi je bio ok, mada, daleko od spektakla. Vizuelno je svakako nadprosečan i odlično odrađen.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bioskop? Moze kad budu imali ozvucenje bar upola kvalitetno kao ono koje imam u sobi... 
(akcenat nije na mom ozvucenju, vec na sran*u u nasim bioskopima)
Iliti pre cu ja da kupim TV od 84", nego sto ce bioskop dobiti to iznad napisano...
Do tada cu preziveti uz 50" i bez bledunjavog bioskopskog platna

(akcenat nije na mom ozvucenju, vec na sran*u u nasim bioskopima)
Iliti pre cu ja da kupim TV od 84", nego sto ce bioskop dobiti to iznad napisano...

Do tada cu preziveti uz 50" i bez bledunjavog bioskopskog platna

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
Evo šta je pozadina na mom desktopu već dugo vremena (ja sam odabrao kadar i secnuo/doterao ga za wallpaper):Milan napisao:.. manje više sve posle avatara (koji je OBJASNIO) ...

Meni i mojoj devojci je Gravity bio izuzetno glup film.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Captain Phillips - sjajan.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Gledao The Wolf of Wall Street, super je film.
Captain Phillps - odlican zbog Henksa.
Skinuo sam "Escape plan", kritike su odlicne obzirom da glume Svarci i Roki.
Captain Phillps - odlican zbog Henksa.
Skinuo sam "Escape plan", kritike su odlicne obzirom da glume Svarci i Roki.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
spremio i ja za sutra uvece isti film
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pa biti nepokretan u svemiru je relativna stvarMilan napisao:Najgluplja stvar oko gravitija je kada se ona i kluni zapetljaju oko one stanice, pa ga ona uhvati, pa kao pusti me... Ali šta da te pusti kad ako si u bestežinskom prostoru stao, onda STOJIŠ :trljamoci: I onda ga pusti, a on odleprša u svemir. To je toliko debilno da nemam reči.