Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
i meni nista nije jasno... prica se vec 5 strana o tom TI kao o nekoj svemirskoj tehnologiji, a na kraju ce da ispadne kako je to kao s-line, m paket, amg paket 

I vredi auto platiti 50% vise samo zbog toga 

TI ima 330 mm kocnice
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa, dobro...malo je Nidza nabio hype oko TI paketaADrei napisao:i meni nista nije jasno... prica se vec 5 strana o tom TI kao o nekoj svemirskoj tehnologiji, a na kraju ce da ispadne kako je to kao s-line, m paket, amg paket

Auto je znatno mladji od drugih 159, a nije samo oprema u pitanju.
Vredi vise od drugih u ponudi, ali ne toliko koliko ceni prodavac i oko toga niko nije izgubio tlo pod nogama i svi se slazu oko toga. Sta ste napeli vi deutsche fahreri da uveravate ovde da to ne vredi toliko...

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Meni je TI paket jednostavno prelep. Mislim da svaka treba tako da izgleda.......One 3.2 JTS V6 TI iz "Quantum of solace" su 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Održati ovaj auto bez korozije je ravno bezgraničnom fanatizmu.
Ovo nije samo TI, nego TI u dezenu enterijera koji mi je No1. Ništa bolje nema trenutno u šta bih želeo da sednem od ovakvog enterijera. U tome je štos.
Paket nije neko čudo, nije čak ni mnogo daleko od onog što trenutno imam i apsolutno nema smisla doplaćivati toliko. Ali, zbog čega sve mora biti racionalno, nešto treba čovek da radi i zbog ćefa. Da sam racionalan čovek sad bih vozio onog Brava 1.4 T-Jet od 150ks sa 9000km na satu koji sam i išao taj dan da kupim, a ne svojeglavu Alfu 159.
Tapatalk 4
Paket nije neko čudo, nije čak ni mnogo daleko od onog što trenutno imam i apsolutno nema smisla doplaćivati toliko. Ali, zbog čega sve mora biti racionalno, nešto treba čovek da radi i zbog ćefa. Da sam racionalan čovek sad bih vozio onog Brava 1.4 T-Jet od 150ks sa 9000km na satu koji sam i išao taj dan da kupim, a ne svojeglavu Alfu 159.
Tapatalk 4
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
onog trenutka kada se uzme alfa tu nestaje razum

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Zeznuto kad seckaš pacijenta bez razuma...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jos jedna simpaticna fora kada im baguje sajt. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3