Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Kakve ima veze lokalna vlast, kada je koliko vidim Uzice drzavni problem, a Zrenjanin je niciji problem.
10 godina...
...ne 10 dana!
Uzgred, izmenjale su se na vlasti doslovno sve stranke na lokalu i nista...
HTC
10 godina...
...ne 10 dana!
Uzgred, izmenjale su se na vlasti doslovno sve stranke na lokalu i nista...
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ma bila je prica da je Knezevic dok je bio gradonacelnik kao pokrenuo nesto sa mrtve tacke pa ga ubrzo uhapsise...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U Kraljevu voda ne valja 30+ godina pa nikom ništa... a ima zdrave vode na 20 km od grada da napoji pola Šumadije. Voli nas ova državaTexonja napisao:U Zrenjaninu voda nije ispravna za picje vec 10 god i nista...

Za Kraljevo nisam imao pojma da je neispravna. To je tek biser. Na pljuv su planinski izvori, a moras da kupujes flasiranu vodu.
HTC
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sto mi to nisi rekao na vreme?!TheWickerMan napisao:U Kraljevu voda ne valja 30+ godina pa nikom ništa... a ima zdrave vode na 20 km od grada da napoji pola Šumadije. Voli nas ova državaTexonja napisao:U Zrenjaninu voda nije ispravna za picje vec 10 god i nista...

Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
Pa nisi ni pitao 
Kraljevačka voda je puna fenola, naročito u proleće kad se Ibar izlije i poplavi bunare u Konarevskom i Žičkom polju odakle se grad snabdeva vodom. Plus što se svašta na Kosovu baca u Sitnicu pa to stigne do nas ovde. Ja sam pre 10ak godina doživeo trovanje gradskom vodom, umalo se nisam ugušio, da me keva nije dovela na vreme do lekara ne bi sad ovo pisao.
Kažu ( ne verujem da je daleko od istine ) da nijedan muškarac u KVu ne bi mogao da prođe pregled za vojsku ako je pio sve vreme gradsku vodu. Malo ima preterivanja u tome ali nije daleko od istine.
Na 20ak km od grada je reka Lopatnica, gde je trebala da se gradi brana i da se odatle napaja Kraljevo. Ali se navodno nema para...

Kraljevačka voda je puna fenola, naročito u proleće kad se Ibar izlije i poplavi bunare u Konarevskom i Žičkom polju odakle se grad snabdeva vodom. Plus što se svašta na Kosovu baca u Sitnicu pa to stigne do nas ovde. Ja sam pre 10ak godina doživeo trovanje gradskom vodom, umalo se nisam ugušio, da me keva nije dovela na vreme do lekara ne bi sad ovo pisao.
Kažu ( ne verujem da je daleko od istine ) da nijedan muškarac u KVu ne bi mogao da prođe pregled za vojsku ako je pio sve vreme gradsku vodu. Malo ima preterivanja u tome ali nije daleko od istine.
Na 20ak km od grada je reka Lopatnica, gde je trebala da se gradi brana i da se odatle napaja Kraljevo. Ali se navodno nema para...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Bre Wicker ja je pijem od kad znam za sebe.
- Prikačeni fajlovi
-
- nije-mi-nista.jpg (30.73 KiB) Pogledano 1568 puta
U vojvodini retko gde valja voda. Kod nas u palanci kao valja, i pijemo je. Cedimo kroz onaj filter i zaista bude bez ukusa, ali ja i dalje tucem sa "izvora" 
U okolnim selima, retko gde valja voda.
To je valjda danak moderne poljoprivrede. Treba busiti dublje bunare. Ima kod nas jedan na ~500m. Ta voda non stop curi kao luda, i pijaca je.

U okolnim selima, retko gde valja voda.
To je valjda danak moderne poljoprivrede. Treba busiti dublje bunare. Ima kod nas jedan na ~500m. Ta voda non stop curi kao luda, i pijaca je.
Dooobrooo dooosaoooo u kluuuuubbbb....dragan napisao:zasto je srbija tu gde jeste - evo sad mi zena kaze da je isla da kupi utrogestan, za trudnice, za koji su na sva zvona zvonili kako ce biti besplatan od 1. januara ove godine. naravno, nije. ali su se prikupili jeftini politicki poeni...
eto, izmedju ostalog zasto je srbija tu gde jeste...
Kao bela kuga, mnozite se ko digitron....a ovamo sto se tice trudnica i dece zabole ih bas Q.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- TheWickerMan
Ma za sad ni meni nije ništa, mada sa mozgom nisam najboljeDzoni_m napisao:Bre Wicker ja je pijem od kad znam za sebe.

Najgoru vodu sam video u Kuli pre 4 godine, pustio vodu ona crna, čekao da otoči da bi se okupao ( u nekom hotelu sam bio ), video da od toga nema ništa posle pola sata, pokupili se i otišli u NS u hotel. Katastrofa!
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Zena i ja danas predali dokumenta za roditeljski dodatak, utisak nam je oboma bio da je neko namerno napravio nemogucu proceduru da sto manje ljudi podnese zahtev. Inace, to sam cuo iz dva nezavisna izvora u gradskoj upravi, odnosno centru za socijalni rad - namerno se prave retardirani propisi i komplikovana procedura zbog Cigana koji zloupotrebljavaju sistem. Ovo je za mene debilizam svoje vrste, tako tipican za nase organe vlasti.
1. Majka ide u sud da dobije potvrdu da joj nije oduzeto dete. Ta potvrda joj treba da od centra za socijalni rad dobije uverenje da joj nije oduzeto dete. Jebe lud zbunjenog.
2. Mada je uveden trajni izvod iz maticne knjige rodjenih, sada traze overenu fotokopiju, pa to kosta isto ili vise nego pre.
3. Imamo oboje elektronsku licnu kartu sa cipom, ali i dalje za sve traze fotokopiju iste, ili ocitan sadrzaj. Citace niko nema ili ne koristi.
4. Dodatak trazimo za drugo dete, a traze nam sve papire za prvo i drugo. Ako budem imao trece pa trazim za njega, opet cu morati da podnesem za prvo i drugo.
Svi sekretarijati u Gradskoj upravi u 27-og marta su jasno oznaceni i popisani. Sekretarijat za socijalnu zastitu nema ni papir na vratima, moras da udjes i pitas gde sta kako. Kad smo na kraju nasli vrata na kojima pise Roditeljski dodatak, bio sam ubedjen da ce me pri otvaranju istih obasuti svetlost i andjeoski poj, te da ce me Metatron Glas Boziji obavestiti da sam zavrsio quest i da sam sad 20-i nivo...
1. Majka ide u sud da dobije potvrdu da joj nije oduzeto dete. Ta potvrda joj treba da od centra za socijalni rad dobije uverenje da joj nije oduzeto dete. Jebe lud zbunjenog.
2. Mada je uveden trajni izvod iz maticne knjige rodjenih, sada traze overenu fotokopiju, pa to kosta isto ili vise nego pre.
3. Imamo oboje elektronsku licnu kartu sa cipom, ali i dalje za sve traze fotokopiju iste, ili ocitan sadrzaj. Citace niko nema ili ne koristi.
4. Dodatak trazimo za drugo dete, a traze nam sve papire za prvo i drugo. Ako budem imao trece pa trazim za njega, opet cu morati da podnesem za prvo i drugo.
Svi sekretarijati u Gradskoj upravi u 27-og marta su jasno oznaceni i popisani. Sekretarijat za socijalnu zastitu nema ni papir na vratima, moras da udjes i pitas gde sta kako. Kad smo na kraju nasli vrata na kojima pise Roditeljski dodatak, bio sam ubedjen da ce me pri otvaranju istih obasuti svetlost i andjeoski poj, te da ce me Metatron Glas Boziji obavestiti da sam zavrsio quest i da sam sad 20-i nivo...
http://www.juznevesti.com/Istrazujemo/E ... ja.sr.html
Grad Niš je završio 2013. godinu sa rekordnih 1.985 službenika koji rade u lokalnoj administraciji, pokazuje decembarski izveštaj Ministarstva finansija.
To je za neverovatna 553 radnika više od 1.432, koliko je to isto ministarstvo propisalo kao apsolutni maksimum za Niš.
Imajući u vidu da je prema istim podacima prosečna isplaćena bruto zarada bila 62.660 dinara, to znači da pomenuti višak od 550 radnika godišnje "košta"... 4 miliona evra. Pri tom, kako su Južne vesti nedavno objavile, prema podacima iz ovogodišnjeg gradskog budžeta samo u 2013. godini u gradskoj upravi je zaposleno skoro 400 novih službenika. Bitno je naglasiti da je reč isključivo o radnicima gradske uprave, 5 niških opština i nekoliko ustanova, a da tom brojkom nisu obuhvaćena najveća gradska preduzeća, poput Vodovoda, Medijane, Gorice ili Toplane.
Grad Niš je završio 2013. godinu sa rekordnih 1.985 službenika koji rade u lokalnoj administraciji, pokazuje decembarski izveštaj Ministarstva finansija.
To je za neverovatna 553 radnika više od 1.432, koliko je to isto ministarstvo propisalo kao apsolutni maksimum za Niš.
Imajući u vidu da je prema istim podacima prosečna isplaćena bruto zarada bila 62.660 dinara, to znači da pomenuti višak od 550 radnika godišnje "košta"... 4 miliona evra. Pri tom, kako su Južne vesti nedavno objavile, prema podacima iz ovogodišnjeg gradskog budžeta samo u 2013. godini u gradskoj upravi je zaposleno skoro 400 novih službenika. Bitno je naglasiti da je reč isključivo o radnicima gradske uprave, 5 niških opština i nekoliko ustanova, a da tom brojkom nisu obuhvaćena najveća gradska preduzeća, poput Vodovoda, Medijane, Gorice ili Toplane.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ali se zato na sav glas deru kako sve pare idu u Beograd...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa pre 4-5 godine je bio podatak da Leskovac ima zaposlenih u administraciji po glavi stanovnika 4x više nego Beograd.... i ništa. 

Širim haos!