TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
...i ja bi svasta nesto.
Kada ne budu pravili ljude budalama sa marzama od 300% mozda i budem kupovao.
Ovde nit‘ manjih plata nit‘ vecih cena, al zato SRBIJA :-?
Tapatalk
Kada ne budu pravili ljude budalama sa marzama od 300% mozda i budem kupovao.
Ovde nit‘ manjih plata nit‘ vecih cena, al zato SRBIJA :-?
Tapatalk
Re: Одг: TV - Audio - Video - bela tehnika
Bas tako
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kome da placam porez? Kojoj "drzavi"? Sta ona meni pruza?Laki021 napisao:Joj kako bih ja to sve u zatvor za sverc, sivu ekonomiju, utaju poreza...blaugrana napisao:Nisam uzimao od ovog lika, ali jesam sa KP.steva_anya napisao:Au koje cene!
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... er_id=8467
Ovaj je 380e tj max 44000, kod nas najpovoljnije 54000!!!
Da li je neko uzimao od ovog sa kupujem-prodajem?
Covek donosi x2 nedeljno u NS na kucnu adresu.
Gledaj one koje imaju puno "thumbs up" i procitaj komentare.
Tapatalk

Da mogu platu da primam na crno, primao bih bez da trepnem!

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Delija napisao:Kome da placam porez? Kojoj "drzavi"? Sta ona meni pruza?Laki021 napisao:Joj kako bih ja to sve u zatvor za sverc, sivu ekonomiju, utaju poreza...blaugrana napisao:Nisam uzimao od ovog lika, ali jesam sa KP.steva_anya napisao:Au koje cene!
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... er_id=8467
Ovaj je 380e tj max 44000, kod nas najpovoljnije 54000!!!
Da li je neko uzimao od ovog sa kupujem-prodajem?
Covek donosi x2 nedeljno u NS na kucnu adresu.
Gledaj one koje imaju puno "thumbs up" i procitaj komentare.
Tapatalk![]()
Da mogu platu da primam na crno, primao bih bez da trepnem!
Ovaj stav se drastično menja ako na primer nekom iz familije ne daj Bože zatreba lekarska pomoć, radja se beba itd.
E sad cu linkujem ovo u zasto je Srbija tu gde jeste, ne treba dalje traziti...
Ja recimo nikad nisam dao mito ni jednom doktoru, pedijatru ili babici. Ali, 90% ljudi smatra da je to normalo, i za džep se hvata samo. Naravno, uopšte ne podcenjujem naše kvazi-medicinske radnike po pitanju alavosti i korumpiranosti.jaksa napisao:
Ovaj stav se drastično menja ako na primer nekom iz familije ne daj Bože zatreba lekarska pomoć, radja se beba itd.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Pa to u Srbiji bar nije neki problem...das otkaz u ozbiljnoj firmi i zaposlis se kod nekog lokalnog bizbismena.Delija napisao:Da mogu platu da primam na crno, primao bih bez da trepnem!
Ti si jedan od retkih koji prima celu platu "na belo" i jos se bunis

superboss napisao:Ja recimo nikad nisam dao mito ni jednom doktoru, pedijatru ili babici. Ali, 90% ljudi smatra da je to normalo, i za džep se hvata samo. Naravno, uopšte ne podcenjujem naše kvazi-medicinske radnike po pitanju alavosti i korumpiranosti.jaksa napisao:
Da se ne razumemo pogrešno - ja sam hteo da "okrpim" Delijin stav

Mito ne dajem, iz ideoloških razloga, a iz istih razloga bih i hapsio, kao Laki

- Delija
- Kontakt:
Ni malo se ne menja - sve privatno, posto u domovima zdravlja sta god ti treba cekas mesecima, sve lekove placas iz svog depa, a da ne pricamo da ti za "radjanje bebe" u drzavnoj bolnici treba minimalno 500 evra da bi doktor uopste pogledao tvoju zenu...jaksa napisao:Ovaj stav se drastično menja ako na primer nekom iz familije ne daj Bože zatreba lekarska pomoć, radja se beba itd.

@Floyd
I sta imam od te cele plate na belo? Penziju nema trika da dozivim. Neuporedivo bi mi bilo bolje da taj novac orocavam u banci i stekam za "crne dane"...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kao što rekoh, mladost i neiskustvo 
Idealno - nije, i može mnogo bolje. Bez sistema, ne može.

Idealno - nije, i može mnogo bolje. Bez sistema, ne može.
- Delija
- Kontakt:
Pa sa pune 32 vise i nisam toliko mlad, a i familija mi nije previse zdrava tako da mi ni iskustvo ne manjka.
Bolje da ne pominjem jako dobrog prijatelja koji je ostao trajni invalid, skoro potpuni kvadriplegicar iskljucivo zaslugom nasih lekara.
Bolje da ne pominjem jako dobrog prijatelja koji je ostao trajni invalid, skoro potpuni kvadriplegicar iskljucivo zaslugom nasih lekara.
Ja moram da uzmem u jednoj nasoj prodavnici da bih iskoristio vaucer koji imam. S obzirom da nisam siguran sta ce biti na stanju (roba stize u toku nedelje), a vremenski sam ogranicen za koriscenje vaucera, da li ima nekih velikih razlika medju njima? Koliko sam gledao po internetu, Sony je skuplji oko 100E a nema 3D (nije presudno)
Ako vam ide suvise lako, pogledajte bolje. Mozda vam ide nizbrdo!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nešto i nije momenat za kupovinu s obzirom da robe kod dobavljača uglavnom nema, bar kada su u pitanju interesantniji modeli. Praznici su učinili svoje, i to i iznad svih očekivanja. Pominjali smo u temi i Samsung F5500, i Panasonic E6, i Sony W650. Ne sećam se da jesmo F6400, možda i jesmo. Ako ti ne treba 3D, a mislim da ti ne treba, među modelima koji su konkurenciji mrtva je trka šta je bolje. Meni lično W650 bi bio na poslednjem mestu jer ima predebelo kućište u donoj zoni, što je prilično bitno zbog kačenja na zid, kao drugo to što njegov media plejer ima slabu podršku aktuelnih AV formata (Sony k`o Sony) i kao treće to što ima problem sa dodavanjem tastature i miša. Ima i četvrto - skuplji je za 10-15% od konkurenata. Panasonic je odličan TV, već sam pisao negde nešto o njemu, mada bih u ovom momentu dao prednost Samsungu, pre svega zbog najbolje podrške AV formata, uključujući i DTS sa kojim kuburi većina. Na listu bih dodao i LG LA620, ako ga nađeš u ponudi. Nadam se da ćeš kupiti nešto dobro.
Elem, u novom životnom prostoru planiram da napravim AV sistem sa kojim ću biti miran neko vreme. Krećem od najprljavijeg - postavljanja bužira u zid kroz koji će proći instalacija koja će spojiti TV, koji će biti na zidnom nosaču, sa D3 risiverom, eksternom memorijom, audio pojačalom i internet mrežom. Što se tiče zvuka, i dalje ću ostati na stereo zvuku sa kraja devedesetih, na skromnim Technics komponentama i Tannoy M2 zvučnicima. Kasnije mi je u planu kupovina AV pojačala, eventualno risivera, zamena zvučnika i kupovina nekog multimedijalnog plejera. Promena životnog prostora mi daje polet da se vratim omiljenom hobiju, zapostavljenom usled prioritetnijih stvari - formiranja porodice, rašavanja stambenog pitanja i tako to. Nisam ja neki audiofil-mudroser koji, češkajući bradu, satima sluša nešto što najčešće ne postoji ili je marginalno, već više volim da sam upetljan u kablove. Takođe, uživam i u samom činu potrage i kupovine uređaja i opreme, otpakivanju i povezivanju istih i.t.d. Neki će se možda i prepoznati u ovome što sam napisao.
Da se vratim na bužir, cilj mi je da što manje lupam zid pa sam krenuo od bužira najmanjeg prečnika i na sreću sve od kablova je stalo. Ostaje da se doda i strujni kabel za TV, ali staće bez problema.

Elem, u novom životnom prostoru planiram da napravim AV sistem sa kojim ću biti miran neko vreme. Krećem od najprljavijeg - postavljanja bužira u zid kroz koji će proći instalacija koja će spojiti TV, koji će biti na zidnom nosaču, sa D3 risiverom, eksternom memorijom, audio pojačalom i internet mrežom. Što se tiče zvuka, i dalje ću ostati na stereo zvuku sa kraja devedesetih, na skromnim Technics komponentama i Tannoy M2 zvučnicima. Kasnije mi je u planu kupovina AV pojačala, eventualno risivera, zamena zvučnika i kupovina nekog multimedijalnog plejera. Promena životnog prostora mi daje polet da se vratim omiljenom hobiju, zapostavljenom usled prioritetnijih stvari - formiranja porodice, rašavanja stambenog pitanja i tako to. Nisam ja neki audiofil-mudroser koji, češkajući bradu, satima sluša nešto što najčešće ne postoji ili je marginalno, već više volim da sam upetljan u kablove. Takođe, uživam i u samom činu potrage i kupovine uređaja i opreme, otpakivanju i povezivanju istih i.t.d. Neki će se možda i prepoznati u ovome što sam napisao.

Da se vratim na bužir, cilj mi je da što manje lupam zid pa sam krenuo od bužira najmanjeg prečnika i na sreću sve od kablova je stalo. Ostaje da se doda i strujni kabel za TV, ali staće bez problema.

Ako se pravi bioskop u kuci, koje je najbolje resenje? Dobar tv ili projektor ili kako vec?