Dueli u klasama
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Dueli u klasama
To je zato što ti imaš problem, a ne ja. Ja ne hejtujem, nego sva kola kod mene imaju istu početnu poziciju. Ti kola svrstvaš u kaste. Za tebe su nemačke "premium" firme automobilski bramani, a drugi su ispod toga...sve do parija i šta god da urade ne mogu da pređu u najvišu kastu. Kod mene jednostavno nije tako. Ako je neki Audi loš, nije mi problem da kažem "car je go".
Tako da je ozbiljna "rasprava" s tobom osuđena na neuspeh, ne sa mnom.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa i nije bas toliko ultra-mega-giga povoljna cena ako se porede slicni paketi opreme (ne sa A6, naravnoFloyd napisao:Mazda je sa ovim autom uradila super stvar, ocigledan napredak u odnosu na prosle modele. Sa onim sto nudi za tu cenu, smatram je definitivno najboljom kupovinom u klasi...boljom cak i od Skode ili VW-a.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zavisi kako gledas,i koji su ti kriterijumi za "bolju" kupovinu.starac vujadin napisao:To je zato što ti imaš problem, a ne ja. Ja ne hejtujem, nego sva kola kod mene imaju istu početnu poziciju. Ti kola svrstvaš u kaste. Za tebe su nemačke "premium" firme automobilski bramani, a drugi su ispod toga...sve do parija i šta god da urade ne mogu da pređu u najvišu kastu. Kod mene jednostavno nije tako. Ako je neki Audi loš, nije mi problem da kažem "car je go".
Za cennu klot A6 dobijes jednu i po Mazdu 6 sa svom mogucom opremom.
Pocetna cena Audija A6 je skoro duplo veca.
A s obzirom da je pocetna cena vec 50% veca od najskuplje Mazde 6,a poredimo ih,onda mozemo i napakovati Audi, tako da bude i 100% skuplji.
Opet,komfor ta 2,cenim da se ne moze porediti,u korist Audija,a opet,sve ostalo je u ovom slucaju,na strani Mazde,ako gledamo klot Audi,a vec napakovani opet u svemu odlazi daleko od te Mazde.
Tako mozes i tvrditi da je Fiat 500 bolja kupovina od Alfa Romea 159,samo zato sto se lakse parkira, lakse vozi po gradu, i ima vecu individualizaciju ,a po tvojim kriterijumima je to najbitnije.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:
To je i poenta - Audi A6 i Mazda 6 ni po cemu nisu uporedivi osim mozda po velicini i to je to. Totalno druga klasa auta koja cilja na totalno razlicito trziste.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mazda je malo manje nabrijana cenom zbog značke. Ima razlike, ali nije audi svemirski brod koliko košta, nego ipak samo odličan automobil.
Npr, ja bih pre vozio mazdu, ovako površno gledano. Za neku ocenu bih ipak morao žestoko da provozam oba.
Tapatalk 4
Npr, ja bih pre vozio mazdu, ovako površno gledano. Za neku ocenu bih ipak morao žestoko da provozam oba.
Tapatalk 4
Ne znam kako uopste gledate auto D i E segmenta,i stavljate ih kao jednake...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Potpuno si u pravu, nešto sam se navukao na pogrešno poređenje. 6ica se gleda preko nišana sa A4...
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Delija
- Kontakt:
Ali ima osetno vise mesta unutra u odnosu na A4.
E tu dolazi problem sa cenom - sa trenutnim i dalje aktuelnim popustom Audi A4 je samo vrlo malo (~2-3k evra) skuplji od Mazde 6 sa vrlo slicnim paketom opreme. Novi Audi A4 kad izadje ce, naravno, opet biti osetno skuplji, ali trenutno ne vidim zasto bi neko uzeo Mazdu 6, a ne Audi A4...
E tu dolazi problem sa cenom - sa trenutnim i dalje aktuelnim popustom Audi A4 je samo vrlo malo (~2-3k evra) skuplji od Mazde 6 sa vrlo slicnim paketom opreme. Novi Audi A4 kad izadje ce, naravno, opet biti osetno skuplji, ali trenutno ne vidim zasto bi neko uzeo Mazdu 6, a ne Audi A4...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
mozda zato sto mu se ne svidja A4?
ja ne vidim poentu kupovine A4 b8 pored BMW-a F30 i C klase w205...
Ako si tanji sa parama onda kupi Opela, Mazdu ili VW-a...
ja ne vidim poentu kupovine A4 b8 pored BMW-a F30 i C klase w205...
Ako si tanji sa parama onda kupi Opela, Mazdu ili VW-a...
Zato sto ce pored trenutnih akcija W205 biti 20k evra skuplji od A4 za istu motorizaciju i opremu.Risto napisao:ja ne vidim poentu kupovine A4 b8 pored BMW-a F30 i C klase w205...

- Delija
- Kontakt:
BMW F30 je trenutno 10k evra skuplji sa istom opremom. Ako to nije dovoljno dobar razlog - bem li ga 

Ako je uprkos 10.000 eura manjoj ceni prodat u 30% manje primeraka od F30, 'bem li ga, možda ta dva auta ipak nisu ista klasa? 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Delija
- Kontakt:
Aktuelni A4 je model star 6 godina. Videcemo kakav ce biti novi Audi A4.
Kakav? Potpuno isti, jedva da se razlikuju poslednjih 15godina sem što su dodali DRL.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
po cemu se razlikuje alfa 159 poslednjih 10 godina?
oni nisu cak ni to uradili nego je 100% ista...

oni nisu cak ni to uradili nego je 100% ista...