BAJKER napisao:Evo kako je zamisljena rekonstrukcija i dogradnja dve kule.
Ma idi begaj!
Slažem se sa Starcem. Ne ide ovo.
Što se solitera tiče, mnogi koji ih zagovaraju pa čak i projektuju nikada nisu živeli/radili duže vreme u nekom od njih u Srbiji. Brzo bi promenili mišljenje.
starac vujadin napisao:
Što ne radite sa Square Nine? Vrlo probirljivi stranci ga hvale iz nekog mog iskustva.
Radimo naravno, ubedljivo najbolji hotel u bg, ali je jako mali.
Svi nasi koji dolaze u sami u sobi, a tu SQ9 pada, jer imaju samo 45 soba, pritom su solidno popunjeni uvek....
methane.master napisao:
Što se solitera tiče, mnogi koji ih zagovaraju pa čak i projektuju nikada nisu živeli/radili duže vreme u nekom od njih u Srbiji. Brzo bi promenili mišljenje.
Eno PC Ušće i primer da soliter može biti korektan
Nema prirodne ventilacije i to je najveći problem. Prljavšine u sistemu koliko hoćeš, grlo i nos se suše, spava ti se... Zimi je čas previše hladno, čas pretoplo. Boravio sam desetak puta po par sati na 13. i 14. spratu i nije mi bilo prijatno. Oni koji tamo rade čeznu da otvore prozor. Sve izgleda moderno i super, ali jednostavno nije humano.
Pri tome se ti sistemi neredovno i loše održavaju, pa koksaki i hronični bronhitis haraju, tako da je krenula bežanija iz jedne poslovne zgrade na nbgd koje važi za elitnu.
Ne znam za druge hronične bolesti, ali znam da su mnogima kapi za nos postale obavezni deo opreme. I nema tu priče o nekakvoj eliti i ne znam čemu. To što se tu motaju sedišta uspešnih firmi, ne znači da je službeniku iz boksa ili kancelarije koji tu provodi 8-12 sati svakog dana išta lakše.
Elitna u smislu zgrade, ne u smislu klijentele i statusa zaposlenih...tzv "klasa A". Tebi će taj termin iz pojačala biti poznat . Za razliku od tzv. premium svrstavanja u kolima postoji relativno uređen tehnički standard šta podrazumeva "klasa A". Shodno tome ide i cena zakupa koja nažalost često ne opravdava kvalitet ugođaja i usluga u tim zgradama.
Znam na šta se odnosi pojam "elitno" u celoj priči, a to što sam rekao ima veze sa postom ftj-a, vezano za cene zakupa. Za biznis je top lokacija, ali ako pričamo iz ugla boravka, nije sve tako sjajno.
Pa ok bio sam i ja bar desetak puta i to uglavnom leti i baš mi je bilo prijatno. A pouzdano znam da se ventilacija čisti svake godine i da predstavlja značajnu stavku u održavanju.