Dobro veče
Re: Dobro veče
najbolje bi ti bilo da odneses gume prvo na pumpanje, do vulkanizera, na proveru, pa posle montiraj sam kod kuce.
"Svi za Niš, svi za Niš, dodji i ti da vidiš!"
Obavezno svrati na kafu u "Kazandzijsko". Ako je vreme kao u ZR-u, siguran sam da su izbacili baste i da je sve puno sto normalnih ljudi, sto frajera na baterije i skockanih udavaca. Meni je tamo uvek interesantno da sedim i zveram.

Obavezno svrati na kafu u "Kazandzijsko". Ako je vreme kao u ZR-u, siguran sam da su izbacili baste i da je sve puno sto normalnih ljudi, sto frajera na baterije i skockanih udavaca. Meni je tamo uvek interesantno da sedim i zveram.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
A ti se, Trojanac, prepoznaj u jednoj od ovih uloga...Texonja napisao:sve puno sto normalnih ljudi, sto frajera na baterije i skockanih udavaca.

Dobar dan 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Dragan vidjen malo pre u Resavskoj 

ma danas sam dva puta morao u centar, izludeh...
drugi put sam se vrteo ( kad si me ti verovatno i video ) 10 minuta po krunskoj trazeci parking...uzas, novi beograde, volim te najvise...
drugi put sam se vrteo ( kad si me ti verovatno i video ) 10 minuta po krunskoj trazeci parking...uzas, novi beograde, volim te najvise...
+1
ja sam isao 3x u centar, al svaki put u privatnu garazu. I za kraj, krenem prvo Krunske, pa odustanem od parkinga. Vracao sam se 15 minuta do Makedonske, a onda nisam mogao da nadjem parking ni na Studentskom trgu... Je*es centar
ja sam isao 3x u centar, al svaki put u privatnu garazu. I za kraj, krenem prvo Krunske, pa odustanem od parkinga. Vracao sam se 15 minuta do Makedonske, a onda nisam mogao da nadjem parking ni na Studentskom trgu... Je*es centar

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da, da, probaj da staneš recimo blizu one Azzarove zgrade u B63. Ja sam se danas tamo vrteo 10 min. za parking.dragan napisao:ma danas sam dva puta morao u centar, izludeh...

Širim haos!
ja kod piramide nemam tih problema... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Dzukci uce da koriste Famu

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Koliko Štrumpfova na jednom mestu
Fali Štrupmfeta 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Texonja jesi bio danas mozda u Segedinu? Videh crni BMW 3 ZR table, sa Mozzart oznakama 

Yup, taj sam, nema ko drugi. Prvo Arkad da se obucemo, pa onda Cora da se nahranimo. 
Gde si ga video? Na parkingu Arkada? (posto smo tamo najduze boravili)

Gde si ga video? Na parkingu Arkada? (posto smo tamo najduze boravili)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!